Şimdi Ara

10 K TAYFA DURUMLAR NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lysde neler yaptınız ygs denemeler ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +115 zorlarda hedef 15-20k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 13 Ocak 2016; 20:54:39 >
  • YGS denemelerinde 135 üstü oluyor genelde. Arada bi 130'lara kadar düşebiliyor. Ufak tefek konu eksiklerim var onları halledince daha iyi olacak gibi.
    LYS'de Geometri, Matematik ve Biyolojide ilerleme sağlıyorum. Kimya ufak tefek ilerliyor, Fizik kocaman bir boşluk... Sadece şu fizik belası yüzünden YGS'den sonra eşit ağırlığa yönelesim var.
  • yaklaşık 3 aydır 125-135 arasında gidip geliyorum.nasıl olduğunu sormayın ben de bilmiyorum

2 tanede lys denemesi attım 390-400 civarı geliyor.türevi unutmuşum iyice

• 120+Netler
    Fizik ygs-lys konular bitmek uzere
    Geo ygs-lys bitmek uzerek uzay haric
    Biyo ygs lys bitmek uzere
    Kimya ygs bitti yarilandi 15tatilde organik kursum var yakinda bitecek gecen yil ki surekli ygs calisma hatasini yapmadim bu yil bakalim neler olacak

• +140. Lys bitik. Organiğe sınavdan sonra gömülcem. 1 ay daha lys çalışacam.

• 120 130 aralığındayım. YGS tam bitmedi henüz yeni yeni başladım deneme falan çözmeye. Hedef 140 civarı yapmak.

Organikte ortalardayız. Biyoloji Fizik tam bitmedi ygs. Matematikte 15 tatile kadar Türev bitecek. Geometride sıfırım. LYS'de 15 net civarı çıkarıp İtü Mühendislik (Makine İnşaat Uzay ) veya Tıp düşünüyorum. Hadi İnşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • obmann O kullanıcısına yanıt
    ygs de 10 k ya giremezsin ama lys iyiyse çekebilirsin
  • hedef tm 3 10 K

Ygs de 90 95 arasındayım suan türkçe ve sosyal 33 35 civarı mat ise 25 civarı matı 30 a cekmeye calısıyorum

Lys de ise mat 2 de trigonometrideyim edebiyatta halk edebiyatı . Edebiyattta cumhuriyet mat 2 de ise limit türev integral dısında temelim iyidir
  • 10 k ya yeter mi benimkiler bilmiyorum yetiyosa soyleyiverin

ygs 125-140 arasi. Sinav zorluguna gore degisiyor. Puan ic acici degil 420/430-460 arasi. Ama kolay deneme yapmiyorum. Okulun sinavlari ve zaman evee de final. Lys denemelere baslamadim ama matematik 12.sinif oldugumdan son sene konulari devam ediyor. Ygs den sonra en bastan abanmam lazim. 11.sinif mat disinda digerleri bitik. 11.sinif mat da bi baknayka hatirlarim gecen sene saglam atmistim temeli. Geo bende bilmiyom lys de nerdeyim. Fizik karisik gidiyirum ama zor lys konulari duruyo daha. Biyo ygs lys sorun yok sadece ebdokrin isjelet felan gorcez. Kimya org iyi gidiyo. 10.sinifin ve 11. Sinifin ceyrek kisimlari bitti. Hedef ygs 135-140 arasi. Lys mat +40 geo+25 fenler +25

• Klasik 15267485 net yapıyorum lys bitik yazma konumuza hepiniz hoşgeldiniz !

• quote:

Orijinalden alıntı: Neque

10 k ya yeter mi benimkiler bilmiyorum yetiyosa soyleyiverin

ygs 125-140 arasi. Sinav zorluguna gore degisiyor. Puan ic acici degil 420/430-460 arasi. Ama kolay deneme yapmiyorum. Okulun sinavlari ve zaman evee de final. Lys denemelere baslamadim ama matematik 12.sinif oldugumdan son sene konulari devam ediyor. Ygs den sonra en bastan abanmam lazim. 11.sinif mat disinda digerleri bitik. 11.sinif mat da bi baknayka hatirlarim gecen sene saglam atmistim temeli. Geo bende bilmiyom lys de nerdeyim. Fizik karisik gidiyirum ama zor lys konulari duruyo daha. Biyo ygs lys sorun yok sadece ebdokrin isjelet felan gorcez. Kimya org iyi gidiyo. 10.sinifin ve 11. Sinifin ceyrek kisimlari bitti. Hedef ygs 135-140 arasi. Lys mat +40 geo+25 fenler +25

Kardeş o netlerle ilk 1000 yaparsın zaten ne 10 k sı

• Hedef TM 3 10 k

Ygs netlerim , 85 - 100 arası değişiyor . Son Zaman'larda 95 e yakın geliyor genelde . Geometri varlığı yokluğu belli değil . 1 net geliyor ortalama . Her gün 1 saat ayıracam artık geometriye . 30 dk da coğrafyaya ayıracam sos da sıkıntı çıkıyor bazen . 30 dk da kimyaya bakacam bitene kadar . Zaten kolay diyorlar 2 haftaya biter sanırım . Lys mat da bu gece karmaşık bitecek . Ygs sonrasına toplam fark , logaritma , matris detarminant bırakacam . Edebiyat da divan bitti . Ygs sonrasına sadece cumhuriyetin yazar eser ezberini bırakacam .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Öyle olamaz mı bilader ?

• Hocam ben de konu eksiği var. Özellikle kimyadan.
    Fem kapsül ygs mat denemesi aldim.
    Mat kismini full'e yakin çıkarıyorum. Suana dek mat'dan 1 soru bank. Bile bitirmedim karekok'un bi kismini hallettim o kadar.
    Fizigim iyidir. Genelde fiziktede full'e yakin yaparım. Sözel sorular belli olmuyo ama fizikte.

Ygs kimyada tek bildiğim konu atom ve periyodik cetvel. Onun disinda kimyayi boş biraka biraka geciyom denemede.

Ygs bio'da hücre,mitoz, mayoz, fotosentez,kalitim,bitkiler alemi eksik.

Türkçede sene basindan beri denemelr haric soru cozmedim 33-34 bazen 36 geliyo türkçe. Yanlış boslar genelde dil bilgisi oluyom

Lys matta apotemi ve femden ilerledim. Limit türev bitti. Ygs ye kadar integrali de halletcem.
    Diger lys konularina önceki yıllardan hakimim (trigo'ya pek degil)

Lys kimyada organikten alkan,alken,alkin, alkili bitirdim. Palme organik kimyadan çözüyorum. Ygs den sonra fem'e geçecem.

lys bio'da sindirm sist bitti. 2 kitaptan sorularini da çözdüm. Solunum'a da hakimim. Bu hafta onun da sorularini çözerim.

Fizigim iyi. Ygs'de sıkıntı yok. Lys' de de elektrik bitti. Onda da sıkıntım yok. Tek sıkıntısız oldugum ders zaten.

geo'da sıkıntıliyim. Çözemiyorum degil ama her soruyu Çözemiyorum. Cok test cozmedim geo'dan. Denemelerde genelde 6 uzeri geliyo geo.
    Ygs sonrasina saglam geo kasmayi düşünüyorum.

Benin anlayamadigim durum şu. Ne ara bu kadar konuyu bitirdiniz de bu Netleri yapiyosunuz aklim almiyo.
    Hayir yani lys'ye fazla yüklenmis olsam neyse derim de o kadar da ilerlemedim lys' den.

130 net çok uçuk geliyo bana. Sene basidan beri max yaptığım bet 112'idi.o'da dersanenin piyasa denemesiydi. Sadece dersane denemesi değildi.
    belki'de en iyi sinavim suana dek toderdi. 50dk sinava gec kalmama rağmen 13 bininci oldum. O sinava gec kalmasaydim eminim cok daha iyi şeyler yapardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Notuyon

Öyle olamaz mı bilader ?

O kadar kişiden sadece sen üstüne alındın sakin ol sıkıntı olmaz buraya 267485859 net yazınca

• Troll tayfa toplanmıs, geçen sene ygsde 170 yapanı görmüşlüğüm var

Benim netlerime gelince
    Türkçe 35 bandında
    Sosyal 25-30(felsefe direkt boş)
    Mat 32den aşağı çok nadir düşüyorum
    Fene gelince bi türlü yıldızımız barışmıyor ortalama 33

Hedefim itü endüstri ing ilk öncelik, ama 78 obpyle zor duruyo geçen sene 23kdaydım

Medeniyet tıp da olabilir türkçesi açılırsa yani hazırlık okumadan

Lysye gelince fizik ve geonun son konuları dışında alayı bitik, mat 45 ortalama yapıyorum ama kapsül çözüyorum (çözen bilir aşırı kolay) konuları unutmamak için asıl ygsden sonra asılcam, organiğim çok iyi bi fizikten korkuyorum vesselam

• Suleymanca S kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen yılki sonucunu atar misin? Ygs-lys beraber.
    23k icin kac yapmak lazim merak ettim.

Benim hedef 20-30k civari.

• Ygs ortalama 120
    Lys mat türev integral kaldı
    Lys geo analitik konikler dönüşümler kaldı
    Lys fizik modern fizik ve sozeller duruyor
    Lys kimya organigi okulla beraber gidiyorum onun haricinde 10.sinifin sözel kismi duruyor
    Lys biyoloji 12. sınıf iyi sistemlerde de okulla beraber gidiyorum destek hareketteyiz .10 ve 11i yazın çalıştım ama unutmuşumdur soru cozmem lazım
    Hedef odtü makina

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Alınma saçmalığı. Yazıyorsun klasik lys bitik. Bak bakalım onu kim yazmış? Yazdığından haberin yok,hikaye adam. Nasılki konularım hala bitmedi, napacağım ne edeceğim yazsam buna trol demezsen aynı mantık. Ama yok işin gücün insanları kalıba sokmak. Rahatsızlığını bu kadar gösterme. Şimdide diceksin , ne kadar takıldın meseleye. Anlamadığım dert ettiğim trol ayaklarına bu kapılıp, insanlara inanmamak. Hayır inanmazsın da saçma bir açıklamayı neden yaparsın. Bir de beyefendi +130 larda dolanıyor. Daha ne derdin var. Ordaki 10 mu batıyor,nedir yani mesele

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.