Şimdi Ara

10 İnç Multimedya Akü Bitirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün chevrolet aveo 2012 model aracıma kaliteli bir 10 inç multimedya tablet + geri görüş kamerası taktırdım. Kurulum sırasında araç yaklaşık 30-40 dakika yarım debriyaj kaldı. Kurulum bittiğinde araç çalışmadı. Aküm yaklaşık 4-5 yıllık olduğu için akünün zayıflığına verdik. takviye yaptırdım ve evime geldim.

Kontak kapalı şekilde tabletim çalışıyor. sadece şöför kapısı açıldığında elektriğini kesiyor.

Sorum şunlar;

kurulum sırasında 40 dakika yarım kontakta multimedyanın açık kalması ve akünün bitmesi normal mi?

sıfır akü aldığımda 30-40 dakika *kontak* kapalıyken sadece multimedya kullanmak, aküyü bitirir yolda bırakır mı?

Tecrübe edinmiş veya sonradan multimedya taktırmış arkadaşlar kendi yaşadıklarını-fikirlerini belirtirse çok sevinirim.

Sizde durumlar nedir? Akü sorunu yaşıyor musunuz?

Teşekkürler.

• 1. Evet
    2. Evet (tam bitmese bile zayıflatır. Tam şarj edemezseniz akünün ömründen gider)
    3. Mümkünse kontak açıkken çalışacak şekilde bağlantı yapılması iyi olur.
    4. Şoför kapısı açıkken enerji kesilmesi özelliği enteresan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kontak OFF/ KAPALI Şöför kapısı acılırsa Radyo zaten kapanır. Anormal bir durum değil.
    Evet Akü durumu zayıfsa 30/40 Dk takviyeyle calışması gayet normal olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.