Sevgili arkadaslar,
Aynı aks üzerinde (ön) farklı marka dolayisi ile farkli desende lastiklerin olmasi önemli bir sıkıntı yaratır mı?
ölçüleri birebir aynı ve ikiside yeni lastik. maksimum 130 yapıyorum. yagmurda vs cok sorun yapar mı
Merhaba,
Dün Chevrolet aveo 2012 model aracıma kaliteli bir 10 inç multimedya tablet + geri görüş kamerası taktırdım. Kurulum sırasında araç yaklaşık 30-40 dakika yarım debriyaj kaldı. Kurulum bittiğinde araç çalışmadı. Aküm yaklaşık 4-5 yıllık olduğu için akünün zayıflığına verdik. Takviye yaptırdım ve evime geldim.
Kontak kapalı şekilde tabletim çalışıyor. Sadece şoför kapısı açıldığında elektriğini kesiyor.
Sorum şunlar;
Kurulum sırasında 40 dakika yarım kontakta multimedyanın açık kalması ve akünün bitmesi normal mi?
Sıfır akü aldığımda 30-40 dakika *kontak* kapalıyken sadece multimedya kullanmak, aküyü bitirir yolda bırakır mı?
Tecrübe edinmiş veya sonradan multimedya taktırmış arkadaşlar kendi yaşadıklarını-fikirlerini belirtirse çok sevinirim.
Sizde durumlar nedir? Akü sorunu yaşıyor musunuz?
Teşekkürler.
Merhaba,
Dün chevrolet aveo 2012 model aracıma kaliteli bir 10 inç multimedya tablet + geri görüş kamerası taktırdım. Kurulum sırasında araç yaklaşık 30-40 dakika yarım debriyaj kaldı. Kurulum bittiğinde araç çalışmadı. Aküm yaklaşık 4-5 yıllık olduğu için akünün zayıflığına verdik. takviye yaptırdım ve evime geldim.
Kontak kapalı şekilde tabletim çalışıyor. sadece şöför kapısı açıldığında elektriğini kesiyor.
Sorum şunlar;
kurulum sırasında 40 dakika yarım kontakta multimedyanın açık kalması ve akünün bitmesi normal mi?
sıfır akü aldığımda 30-40 dakika *kontak* kapalıyken sadece multimedya kullanmak, aküyü bitirir yolda bırakır mı?
Tecrübe edinmiş veya sonradan multimedya taktırmış arkadaşlar kendi yaşadıklarını-fikirlerini belirtirse çok sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba,
Dün chevrolet aveo 2012 model aracıma kaliteli bir 10 inç multimedya tablet + geri görüş kamerası taktırdım. Kurulum sırasında araç yaklaşık 30-40 dakika yarım debriyaj kaldı. Kurulum bittiğinde araç çalışmadı. Aküm yaklaşık 4-5 yıllık olduğu için akünün zayıflığına verdik. takviye yaptırdım ve evime geldim.
Kontak kapalı şekilde tabletim çalışıyor. sadece şöför kapısı açıldığında elektriğini kesiyor.
Sorum şunlar;
kurulum sırasında 40 dakika yarım kontakta multimedyanın açık kalması ve akünün bitmesi normal mi?
sıfır akü aldığımda 30-40 dakika *kontak* kapalıyken sadece multimedya kullanmak, aküyü bitirir yolda bırakır mı?
Teşekkürler.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.731 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası