< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
10 gündür hiçbir arkadaşım ile konuşmuyorum. Ve herhangi bir sorun yok(ders anlamında)

-
-
Arkadaşlarım yazın bana herhangi bir haber vermeden oyuna girmişler. (Eski arkadaşlarım)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, sizin gibi bir arkadaşım olsun isterdim açıkçası.
Takılmamak lazım eski arkadaşlarım yazdığınıza göre artık silmişsiniz. En doğrusu bu aslında.
Bazı insanlara değerini gösterince pişman ediyor. Maalesef kii
Bu bende de var abi ya. Bir senemi birlikte geçirdiğim, gülüp eğlendiğim, birçok şey paylaştığım arkadaşlarımla 3 aydıe doğru dürüst iletisim kuramadım. Yan yana gelsek belki yine eskisi gibi olurum ama niyeyse hiçbirine yazasım gelmiyor. Hepsi iyi insanlar ama sanki onlarla arkadas olan ben degilmisim gibi davraniyorum. İnsan iliskilerinin beni yormasından oturu diyecegim ama bilmiyorum. 31'i birakmaliyim sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinhani12 -- 23 Eylül 2022; 22:59:59 >
Hocam aynı durumdayım hiçbir arkadaşımla iletişimde bulunmuyorum hiçbiri de gün içinde aklıma gelmiyor demek insanın kafa meşgul olunca genel böyle oluyormuş
Hocam, bende aynıyım galiba. Ama yeni insanlar tanımak istiyorum. İnşallah şehir dışında hiç tanıdık olmayan bir şehir olursa eğer birsürü yeni insan tanima düşüncem gerçek olabilir.
Isin kotu yani karsisi senden birsey bekleyip kirildigi zaman kendini kotu hissediyorsun. Ama yine de degisemiyorum. Sanirim biraz insanlarin arkadaslik fitratiyla alakali. Benim gibi olan insanlarla daha iyi arkadas olabiliyorum. Isterse 5 sene arayip sormasinlar kirilmam, aklima bile gelmez. Ama iletisime gecince ayni samimiyeti korurum. Garip.
Bu bir tek bende var sanmıştım normalde okulda falan konuşuyoruz fakat sınavdan sonra maks 2 3 kişiyle uzunca konuştum yeni bir yaşamın başladığını içime sindiremedim henüz sanırım ya da normal olan bu mu onu da bilmiyorum ben daha fazla kişiyle konuşuruz diye düşünüyordum sınav sonrası kimsede tık yok
-
Aynı aynı
Dostluk zaten öyle olmalı. Cıvık, sürekli kanka kanka diye dolaşılanlar bir garip geliyor. Gerçekten dostum dediğim arkadaşlarımla uzun bir süre bile görüşmesem tekrar buluşunca aynı samimiyet devam ediyor. Tabi çok yakın sık konuşulan dostluklar da oluyor. Ama kafa yapısı huylar çok benzer olmalı.
Yok hocam ya. Bazıları üniversiteye gitti, bazıları mezun, bazıları da okulla ilişkiyi kesip mesleğe atıldılar. Zaten çok samimi olmayan dostluklar böyle oluyor. Bir yanda da böylelerinin bir bahane ile eksilmesi iyi
Hocam bunun kötü yanı sonuçta insanız bir yerden sonra özellikle evde tek kaldıkça konuşacak birisini insan çok arıyor benim geçen sene arkadaşlarımın hepsi gitmişti hadi bi dışarı çıkalım az muhabbet edelim diyebileceğim 1 kişi yoktu üniversitelerden dönmelerini mumla bekliyordum ara tatilleri ara ara görüşebileceğiniz 1-2 kişi olursa çok faydası olur size mental anlamda özellikle bunaldığınızda ve ister istemez çöküş olduğunda
-
mezunluk zor zanaat
-
3 yılda sadece 4 kez arkadaşlarla buluşabildim kanki ikisi bu ay dediğin gibi boş kalma yoksa kafayı yersin benim gibi gerçi boş kalmasan da yicen her türlü çünkü yalnızlık amanaküm
bazen akşam olcak fark edeceksin ki tüm gün boyunca toplamda 5 cümle kurmuşsun 2si
aileyle biri mahlledeki fırınla ikisi de kendi kendine
PUAHAHAHHAHA MUHAHAHAHAAHA puahahhahahah MUAHAHHAHA
OĞLUM SEN DE BENİM GİBİ KAFAYI YİCEN AMANAKİM PUAHAHAHAHAHHA
ÇIKIŞ YOLU YOK çıkış yolu yok Çıkış yolu yok.... yok ÇıKıŞ yOlu YoK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 24 Eylül 2022; 16:42:41 > -
alametifarikammm nasılsın nerelerdesin napıyorsun canımm
-
Olum siz sapık mısınız
reis aynı hayat bi değişen kütüphaneye gidip geliom
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X