Şimdi Ara

10 günde YGS MATEMATİK (program ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde son 2 ay kala başlamayı düşünüyordum ama hedefi 420+ yaptığım için şimdiden başlayacağım çalışmaya.Programı çıkarttım arkadaşlar.Katılmak isteyen olursa katılabilir.Yalnız 0'dan başlamıyorum.2-3 konu ilerideyim onunda telafisi 4 saat kadar.Hiçbir şey imkansız ve zor değildir.Sadece çözülmeyi ve anlaşılmayı bekleyen şeyler vardır.Bu "şey" den kasıt sadece matematikte sorular,konular değil hayatımızın her alanında geçerlidir.

Ayarladığım program yaklaşık 70 saatlik bir program.Günde 7 saat kadar ayırıyoruz ve rahat ve anlaşılır bir biçimde bitiriyoruz(um).Ama 10 gün çok fazla diyenler 4 günde uyumadan rahat rahat bitirebilirler bu programı (tuvalet vs. dahil-daha ne olsun ? )

Peki 10 günde bitiriyorsun ygsye kadar ne yapacaksın ? diyenler olacaktır elbet.Şimdiden cevap verip kimseyi merakta bırakmayalım.Uyuyacağım.Evet 10 günde matematik,tahminen 15 günde diğer konuları bitireceğim(fen hariç) ve en rahat 1 ay sonra günde 2-3 saat test çözüp sonra tüm günümü kafama göre takılmaya harcayacağım.Peki Lys ? Nisan sonu,mayıs başına doğru başlarım hiç sorun değil.

Programda 13:30 ' da başladığımı göreceksiniz.Daha önce ne yapıyorum veya neden ders çalışmıyorum ? Sizene ! Bunun cevabı kesinlikle sizi ilgilendirmez.Katılmak isteyen olursa istediği gibi doldurabilir o kısımları.

Dershane veya okulum var saatler uymuyor diyenler için ; Saatleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz yada 10 gün dershaneye ve 7 gün okula gitmeyeceksiniz.Program 1 aralık 2011-10 aralık 2011 için geçerlidir.Her gün buraya uğrar mıyım bilmiyorum ama bitince mutlaka buralarda olacağım.

Tavsiyeler:Programa uymak istiyorum ama uykum gelir,nasıl dayanırım vs. sorular için ;
    Büyük bir nescafe alın.Ve tercihen kola ile redbull.Hepsini karıştırıp için. Dikkat:Ölebilirsiniz ! Bir şey olmayacağı garantisi veremem ve sorumluluğu kabul etmem.Ben deneyecek miyim ? Kesinlikle !

ve bunu yapamazsın,verimsiz olur gibi saçma sapan kelimeleri ve bu kelimelerden oluşturduğunuz her cümleyi aklınızdan silin,silemiyorsanız buraya yazma cür'etinde bulunmayın.yada yazın çünkü bunları önemsemeyecek kadar çok başarı kazandım.

büyükkk zen düğününde ve tom waits şarkı söylerken keman çalıyordu brahms ve mahler içiyordu şarap.bir ağacın tepesine çıktılar kitap ayracı yapmaya ve yeraltından notların arasına sıkıştırdılar dostoyevskiyi anarken...

"Yaşamak için benim tek bir sebebim var: Belkide bir daha yaşayamama ihtimalim ! " The Narrator

• Bütün sene yatıp herşeyi son 4-5 ay'a mı sığdırdın? bence en az 11den başlamak lazım çalışmaya.

Oncelikle yazis seklin cok itici ve anlamsiz.Bu kadar zaman yatip simdi calismaya baslamissin bi ise yariycagini sanmiyorum ve lys'yi de ygs den sonra calisicagini soylemissin aradaki o kadar kisa surede yapman imkansiza yakin birsey.

Ayrica herkes mezun dgil forumda.Gunde 7saat ayirman ve boylesine yogun bir program cikarman anlamsiz olmus.hadi 2,3 bilemedin 4 saat calisirsin ama bunye belli bir sureden sonra sarsilir sacmalamaya baslar.Buyuk ihtimal bu programida boyle yogun bi calismadan sonra hazirladin o zaman hersey anlam kazaniyor.

Son ekleme;

Birde en sonda simdiye kadar cok basari kazandim demissin ama mezunsun ve buyuk bi ihtimal 2. Belki 3. Girisin sinava sen nerde ne basarisi yakaladin ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 30 Kasım 2011; 17:39:11 >
  • @teknogezdin bütün sene yattım birkaç ay daha yatmaktan çekinmeyecektim ama hayatta bazen ani kararlar da veriliyor.neden en az 11'den başlamak lazım ? harvard mı hedefliyoruz ? altı üstü bilkent,boğaziçi...

@pspfreak aslında sürekli böyle yazmam ama ruh halim sayamayacak kadar farklı tiplere bürünebiliyor.kişiliksizlik mi ? evet uyuyor.
    mezun değilim,okulumda devam ediyor.ben sadece sınavlarda başarı kazanmıyorum.hayatta kaybettiğim kadar çok olmasa da kazandıklarım da oluyor.sadece birazcık hırs yeterli.ve ayrıca imkansız ve zor yoktur dediğimi hatırlıyorum.

forumda bu kadar çok karamsar olduğunu düşünmemiştim.normalde çok rahat bir şekilde 4 günde halledilebilecek konuları abartmanız beni şaşırttı.(saatin %90 ı test çözmekten oluşuyor neredeyse)neyse madem bu kadar gözünüzde büyütmüşsünüz bu olayı; o zaman 10 günde rahat rahat bitirilebileceğini size kanıtlamış olacağım.sonrada cila niyetine birey b falan çözer ygs matematiğin kapağını sonsuza dek kapatırım.
    büyükkk zen düğününde ve tom waits şarkı söylerken keman çalıyordu brahms ve mahler içiyordu şarap.bir ağacın tepesine çıktılar kitap ayracı yapmaya ve yeraltından notların arasına sıkıştırdılar dostoyevskiyi anarken...

"Yaşamak için benim tek bir sebebim var: Belkide bir daha yaşayamama ihtimalim ! " The Narrator

• Konulara çalışıp 20 soru ile ben 5 günde bitiriririm.Oturup 500 tane çarpanlara ayırma çözüyoruz :-(

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • Niye bitirilmesin iyi çalışılırsa bitirilir tabi kolay gelsin ama baya sert yazmışın

Tabi kesinlikle nescafe redbull kola önermem kardeş tehlikeli olabiliyor sadece redbull veya sadece nescafe iç ama karıştırma
    5 Günde YGS Kimya Bitirmek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @linksiz keşke soru sayısı önemli olabilse.ama emin ol 20'yi çok katlıyor.ayrıca konuyu oturttuktan sonra 5000 çözsen ne 50 çözsen ne ?
    @kingsley önerini dikkate almaya çalışırım.bitirilebilir diyen ilk kişi olduğun içinde tebrik ediyorum.bitebileceğini de 10 aralıkta görmüş olacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİLOOZOOF

@linksiz keşke soru sayısı önemli olabilse.ama emin ol 20'yi çok katlıyor.ayrıca konuyu oturttuktan sonra 5000 çözsen ne 50 çözsen ne ?
    @kingsley önerini dikkate almaya çalışırım.bitirilebilir diyen ilk kişi olduğun içinde tebrik ediyorum.bitebileceğini de 10 aralıkta görmüş olacağız.

Biter de nasıl biter. 10 Aralık'ta fen ve türkceye başlayabiliriz istersen

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

@linksiz keşke soru sayısı önemli olabilse.ama emin ol 20'yi çok katlıyor.ayrıca konuyu oturttuktan sonra 5000 çözsen ne 50 çözsen ne ?

10 aralık ilk hedefim.Diğer hedeflerimi henüz belirlemedim.Belki yine uzun süren molalar verir belki son gaz devam ederim.ama matematiğe başlıyorsan yarına hazırlan ve saatleri kendine göre düzenle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

10 aralık ilk hedefim.Diğer hedeflerimi henüz belirlemedim.Belki yine uzun süren molalar verir belki son gaz devam ederim.ama matematiğe başlıyorsan yarına hazırlan ve saatleri kendine göre düzenle.

Matematikte sorunum olduğunu zannetmiyorum dershaneyle paralel gidiyorum sadece mantık, kombinasyon, olasılık, permutasyon ve binom kaldi gerisini işledik

• LYS'ye nisan sonu başlıyorsun ??????????

arkadaşım eğer sayısalsan hayatta bitmez o konular 6 ay eşek ol
  • Eşit ağırlık bölümündeyim.
    Bir öneri daha ;
    Motivede zorlanıyorsanız seçmek istediğiniz meslekle ilgili sizi heveslendirecek bir kitap okuyun.İnanın çok çok işe yarıyor.
    Vee artık olmaz vs. sözlere kulağımı kapıyor,herkese 10 gün sonrayı bekleyin diyorum.

• Bilinçsiz özgüven

Eşit ağırlık bölümündeyim.
    Bir öneri daha ;
    Motivede zorlanıyorsanız seçmek istediğiniz meslekle ilgili sizi heveslendirecek bir kitap okuyun.İnanın çok çok işe yarıyor.
    Vee artık olmaz vs. sözlere kulağımı kapıyor,herkese 10 gün sonrayı bekleyin diyorum.

Bastan soylesene ea olduğunu
  • hocam yapılır tabi neden yapılmasın ama her bünye bu tempoyu kaldırır mı soru işareti.? ben bunu 1er aylık bölerek 3 ayda fen şeklinde yapacağım.umarım istediğin verimi alırsın.kolay gelsin.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceogen

Yapılır ya niye yapılmasın ha şimdiki durumun 10-15-20 civarı netlerdeyse öle bunu yaptım 35 yapacam diye bekleme ama.

hocam mesela bunu yaptıktan, konuyu öğrendikten sonra sınava kadar sürekli soru çözersen bence hiç fena netler çıkmaz ortaya
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.