Şimdi Ara

10 Gün İçerisinde 800 lira lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 100 misli gireceğim ama bir türlü kupon tutturamıyorum. Var mı yarına kuponunuz?

• Bjk Fb Barcelona İ.b.b
  • BJK
    MAN.CİTY
    FB

BOL ŞANS
  • Santos-Barça 2
    Fener-TS 1
    Juve-Novara h1

Juve yerıne başka birşey yazabılırsın ama ılk 2yi değiştirme.
  • ts 3 haftadır kayıplarda fener maçı kolay olmayacak, kolay kolay teslim olmaz ts...en azından beraberliğe oynayacaklar...
  • barc maçı baslamış malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernan77

ts 3 haftadır kayıplarda fener maçı kolay olmayacak, kolay kolay teslim olmaz ts...en azından beraberliğe oynayacaklar...

O zaman bende bunu diyebilirim,
    Ts 3 haftadır kayıplardan zor toparlar Fener rahat alır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonuçta bu bir derbi maçı, kolay maç değil, ben uzak duruyorum...yazana da bol şans...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernan77

sonuçta bu bir derbi maçı, kolay maç değil, ben uzak duruyorum...yazana da bol şans...

Trabzonspor 13 senedir saraçoğlunda galibiyet alamamış...Fenerbahçe 3 sezondur sahasında yenilmiyor... + olarak bu seneki maç ayrı bir hırs ve ortamda geçecek.. Fenerbahçe'nin kazanabilmesi için daha neler olması gerekiyor?
  • ts 13 sezondur galip gelemez ama sen kupona yazınca kazanır buda genelde olur...geçen m.city hiç mağlubiyeti yokken h1 1.57 oran citiye verdim adamlar yenildiler chelseaye 2-1...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernan77 -- 18 Aralık 2011; 12:52:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.