+10 giga 293 atak değil 191 atak resmide var buyrun
kardeş anlatamıyom heralde frko diyoz FRKO istersen gel bi yer belirleyelim tradeden gösterem istersen SS çekem msn den atam off yeter ya 293 atack
+10 raptor 221 atak die hesaplamıştım
293 deil 290
BU ARADA KONU FRKO LÜTFEN DİKKAT
quote:
Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu
quote:
Orjinalden alıntı: Grameradam
kardeş anlatamıyom heralde frko diyoz FRKO istersen gel bi yer belirleyelim tradeden gösterem istersen SS çekem msn den atam off yeter ya 293 atack
sende ss koy olsn bitsin
Orjinalden alıntı: TheMhyt
kardeşim forumu beğenmiyorsan gidebilrsn burası ko bölümü ister trko ister frko ister myko ister lifeko vsvsvs herşey konuşulabilir lütfen topiqi bu lüzumsuz mesajlarla kirletme unutma ki zevkler ve renkler TARTIŞILMAZ sonuçta bu bir zevk meselesi asıl sana
helal olsun be hele şükür ağzının payını verebildin
_king_cybher_ = VELET bakım bnm azımı bozmayın adamla bnm aramda sana noluo? ayrıca bana velet diyen adamı da gördük açtığın topicten belli hangisini kullanam dio yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: trojka
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Grameradam
sende ss koy olsn bitsin
haklısın ama şu an oyun kapalı yoksa bu kdr yorumdan sonra ohhoo 100 kere koymuştum ewet 290 atack olabilir belirttim zaten o civarda diye
be kadar saçma oyun hea +10 itemler giysiler herşey +10 ondan sonra oyna çok zevksiz bişi hırs yok HIRS!!
1 +10 o kadar kolay deil dupe denen bişey var hırs da dupe dir zaten
quote:
Orjinalden alıntı: iceman002
be kadar saçma oyun hea +10 itemler giysiler herşey +10 ondan sonra oyna çok zevksiz bişi hırs yok HIRS!!
haklısın illegal yöntemlerle kasmış senden 100 lerce kat fazla itemlarla charın başında bile durmamış combo diyince hönk diye cvp veren kişilerin cz de seni kesmesi daha zevkli bu server da pk taktikleri combo yapan parmaklar konuşuyo ytl yle alınmış itemlar değil dupe lenerek kendinden geçmiş itemlar değilll!!!
quote:
Orjinalden alıntı: _king_cypher_
Orjinalden alıntı: TheMhyt
kardeşim forumu beğenmiyorsan gidebilrsn burası ko bölümü ister trko ister frko ister myko ister lifeko vsvsvs herşey konuşulabilir lütfen topiqi bu lüzumsuz mesajlarla kirletme unutma ki zevkler ve renkler TARTIŞILMAZ sonuçta bu bir zevk meselesi asıl sana
helal olsun be hele şükür ağzının payını verebildin
_king_cybher_ = VELET bakım bnm azımı bozmayın adamla bnm aramda sana noluo? ayrıca bana velet diyen adamı da gördük açtığın topicten belli hangisini kullanam dio yaaa
benim açtığım topiç gayet normal sen verdiğin cevaplara bakarsan kimin velet olduğunu anlarsın
Ben J0NJ0N human BattlePriest ORcLar tanır beni
ne pk taktiği ya 5k attacklı asaslar dolu koyuyo spikeyı combo fln yalan oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: Şey1
Ben J0NJ0N human BattlePriest ORcLar tanır beni
ewet bende humanım ama seni gördüm altta jonjon is banned yada mute yazıyodu
quote:
ulan gerızekalı o dediğin itemleri sırasıyla takar denersin hangisinde atak daha iiyse ve daha ii dmgwurosa onu kullanırsın bunun için topiç açılmaz. NOT:size azımı bozdurmayın diorum
ne kadar zeki olduğun ortada usko da raptor la gel ben giga yla gelecem sende attack fazla olacak kim kimi görecez
quote:
ulan gerızekalı o dediğin itemleri sırasıyla takar denersin hangisinde atak daha iiyse ve daha ii dmgwurosa onu kullanırsın bunun için topiç açılmaz. NOT:size azımı bozdurmayın diorum
1-) 2 si bir bende olsa bu topiği açmam demi
2-) beynin varmı yada varda sorunlumu
3-) şikayet edildin
FRKO yu nereden indireceğiz bi arkadas yardimci olursa eğer sevirim
Coluk cocukla ugrasmayın beyler yokmus gibi davranın..
quote:
merhaba arkadaşlar ben frko da oynuyorum şimdi bende + 10 giga var bunu satıp +10 raptor mu alsam yoksa giga mı kalsın gigayı satarsam raptor alırsam baya bi para kalır sizce hangisini yapmalıyım
bu arada
+10 giga = 40-50-60 gb arası / atack = 293 mü ne +10 raptor=10-20 gb arası / atack =235 ama iyi atack veriyo yardımlarınızı bekliyorum
Şayet kendin basmadıysan raptor için bişiy diyemem ama giga %95 düpe .Eğer değil diyorsan kaç giga eline geçirip bastında +10 oldu Oyun düpe ve illegal item doldu gmler elinden geleni yapıyor ama yinede düp ve illegal itemler çok.Hatta czde 1 oyuncuya 15 oyuncu dalıyoruz adam topumuzu yatırıyor :D ,itemler iyi değil desen hepimizin itemleri lvle göre iyi lvl desen alakası yok.. ++++Bu kadar itemi bol bi oyundada düpe ve illegal item yapan kişilerin aklından şüphe duyuyorum.
Bence istediğini kullanAtağa bakma hangisi sana daha güzel geliyorsa onu kullan