< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben başımdan geçeni anlatayım komik ama benimki 😀
Ofluyum ama şive yok , kesinlikle bizim o tarafın insanının gereksiz agresifliğinden özgüveninden oldum olası nefret etmişimdir insanlar önyargıyla bakıyor artık Şive falan da bana hiç çekici gelmiyor Son derece itici bir hal aldı Gereksiz kabalıklar , dizilerde içine etti Doğum yeri gidip gelme ve ofluyuz , bu yaşıma kadar daha uyy haçan falan duymadım Düzgün konuşabiliyorum ama şiveyi de 10 numara yaparım Bir gün inanılmaz sıkışık trafik Işık’lar falan birbirine girmiş Benim sol taraf ile ticari taksinin sağ tarafı yan yana kaldık Öyle istemsiz bir bakışma oldu Ticari Şoförü 45 li yaşlarda ben 35 im Düşük bıyık baya ebatlı arabaya sığmayan cinsten elde tesbih kol dışarıda , bakışırken hayırdır ne bakıyosun dedi durup dururken Ortada hiç bir şey yok Arabadan insek beni alıp yerden yere vurur dev gibi bir şey Ben aynen şöyle dedim ; Ne bakçağum la sağa ne ozelluğun var 😀😀 vallahi cevap vermedi bastı gitti |
tutmayın küçük enişteyi
|
10 En kanlı trafik kavgası demişsiniz de video falan yok ??
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalyel -- 8 Ağustos 2019; 19:46:20 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 9 Ağustos 2019; 18:24:24 > |