Şimdi Ara

10 En Kanlı Trafik Kavgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafikte kavga, trafik kazasi gibidir...

Bir trafikte kaza olması için genelde iki tarafinda kusuru var kabul edilir, bu nedenle kazalarda tarafların "kusur oranina bakılır...

Aslında ülkemizde "önümüzdeki trafikten sorumluyuz" deniyor olsa da ileri güvenli sürüş öğretilerinin hepsinde sürücü bir soyut güvenlik balonunun içerisinde olmali kavramı geçer... Bu kazaları daha olmadan ,önlemek için yapilan bir soyutlamadir. Amaci kazayi karsidaki hata yapacağını anlamak ve kazadan kacindirmak icin vakit kazandirmaktir.

Trafik-yol kavgasında da aynı dövüş sporlari ve ileri sürüş teknikleri gibi defansif ve akıcı davranilmalidir.

Herhangi bir sebepten karşı taraf, agresif tavir almış olabilir, burada kavgaya kadar götüren etmenleri önce analiz edelim.

"Camı açıp cevap vermek maksadıyla muhatap alarak interaktif bir tartışmaya girmek"

" can ve mal güvenliğini tehlikeye atacak hareketler yapmaya başlayarak ya da karşılık vererek karşıdakini veya bir başkasını hata yaptirmaya çalışmak"

"Araç içerisinde el-kol ve aşırı ve özür harici mimik kullanımı."

"Olaydan az sonra öğüt vermeye çalışmak"

Bunlar henüz olay kıvılcım durumunda veya statik halde ise bir yangına cevirmeye giden yollardr.

Bu gibi durumlarda, sakin kalmak, sadece el ile buyur gec, cevap vermeyerek yol vermek, görmezden gelmek, ya da benzeri tavirlarda bulunmak.. herşeyden önce araçta bulunan diğer insanların gözünde sizi daha güvenilir ve kontrollü yapar.

Genel felsefeniz " ben mi egitecegim", "bırak cezasını Allah'ından bulsun" , "kiro" , "aman bulaşma" olmalıdır

Çünkü hiç bir zaman yola olan konsantrasyon dağıldıktan sonra o is orada bitse bile size ve sevdiklerinize tramva olarak kayit edilecektir ve etkisi en azindan gun boyu ya da yolculuk boyunca devam edecektir. Bu da saygınlığını, güvenilirliğini, sürüş güvenliği hakli olsaniz dahi kaybetmenize yol açar.

Defansif ve akıcı davranin, bir şekilde karşılaşırsanız, hemen birakin gitsin ve yolunuza hic birşey olmamış gibi devam edin. Hatta rahatsızlık fazla ise de-route, alternatif güzergah kullanrak araba içindeki insanlari da sakinleştirici olabilirsiniz...

Ayrıca unutmayın ki geç gitmek hiç gidememekten daha iyidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben başımdan geçeni anlatayım komik ama benimki 😀

Ofluyum ama şive yok , kesinlikle bizim o tarafın insanının gereksiz agresifliğinden özgüveninden oldum olası nefret etmişimdir insanlar önyargıyla bakıyor artık
    Şive falan da bana hiç çekici gelmiyor
    Son derece itici bir hal aldı
    Gereksiz kabalıklar , dizilerde içine etti
    Doğum yeri gidip gelme ve ofluyuz , bu yaşıma kadar daha uyy haçan falan duymadım
    Düzgün konuşabiliyorum ama şiveyi de 10 numara yaparım

Bir gün inanılmaz sıkışık trafik
    Işık’lar falan birbirine girmiş

Benim sol taraf ile ticari taksinin sağ tarafı yan yana kaldık
    Öyle istemsiz bir bakışma oldu

Ticari Şoförü 45 li yaşlarda ben 35 im
    Düşük bıyık baya ebatlı arabaya sığmayan cinsten elde tesbih kol dışarıda , bakışırken hayırdır ne bakıyosun dedi durup dururken

Ortada hiç bir şey yok
    Arabadan insek beni alıp yerden yere vurur dev gibi bir şey

Ben aynen şöyle dedim ;

Ne bakçağum la sağa ne ozelluğun var

😀😀 vallahi cevap vermedi bastı gitti
  • Trafikte tartıştığınız adamla.yeri geldiğinde laf dalaşına veya kavgaya girmekten korkmayacaksınız. Eğer hep ezik gibi susarsanız magandalar zaten bana bir şey olmuyor diye başımızın üstüne çıkar! Arabamda sürekli küçük silah taşıyorum birisi trafikte laf mı attı hemen çıkarıyorum . Kullanıcagımdan değil amaç göz korkutmak. Silahı gören yavru kediye dönüşüyor

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Bir gün biri seni görüp korkup kendi silahını ateşleyebilir. Dikkatli olmanda fayda var.
    bizimde kuru sıkıyla dolaşan bir arkadaş vardı bana bir şey olmaz diyordu. bir gün haberini aldık, kuru sıkıyı gösterdiği arabadan pompalıyla 2 el sıkmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Trafikte tartıştığınız adamla.yeri geldiğinde laf dalaşına veya kavgaya girmekten korkmayacaksınız. Eğer hep ezik gibi susarsanız magandalar zaten bana bir şey olmuyor diye başımızın üstüne çıkar! Arabamda sürekli küçük silah taşıyorum birisi trafikte laf mı attı hemen çıkarıyorum . Kullanıcagımdan değil amaç göz korkutmak. Silahı gören yavru kediye dönüşüyor

Buradaki insanlar seninle dalga geçsede ilk günden beri çizgini ve kaliteni bozmadın, seni gerçekten tebrik ediyorum. Foruma kayıt olduğun günden beri forumun en kaliteli ve en büyük trolü ünvanını kimseye kaptırmadın.
  • GTA city oynayan bir nesil yetişti ehliyetini aldı, dikkatli olunmalı, bu oyundaki karakter gibi elinde silahla dolaşıyor olabilirler,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Trafikte tartıştığınız adamla.yeri geldiğinde laf dalaşına veya kavgaya girmekten korkmayacaksınız. Eğer hep ezik gibi susarsanız magandalar zaten bana bir şey olmuyor diye başımızın üstüne çıkar! Arabamda sürekli küçük silah taşıyorum birisi trafikte laf mı attı hemen çıkarıyorum . Kullanıcagımdan değil amaç göz korkutmak. Silahı gören yavru kediye dönüşüyor
    tutmayın küçük enişteyi
  • Ben başımdan geçeni anlatayım komik ama benimki 😀

Ofluyum ama şive yok , kesinlikle bizim o tarafın insanının gereksiz agresifliğinden özgüveninden oldum olası nefret etmişimdir insanlar önyargıyla bakıyor artık
    Şive falan da bana hiç çekici gelmiyor
    Son derece itici bir hal aldı
    Gereksiz kabalıklar , dizilerde içine etti
    Doğum yeri gidip gelme ve ofluyuz , bu yaşıma kadar daha uyy haçan falan duymadım
    Düzgün konuşabiliyorum ama şiveyi de 10 numara yaparım

Bir gün inanılmaz sıkışık trafik
    Işık’lar falan birbirine girmiş

Benim sol taraf ile ticari taksinin sağ tarafı yan yana kaldık
    Öyle istemsiz bir bakışma oldu

Ticari Şoförü 45 li yaşlarda ben 35 im
    Düşük bıyık baya ebatlı arabaya sığmayan cinsten elde tesbih kol dışarıda , bakışırken hayırdır ne bakıyosun dedi durup dururken

Ortada hiç bir şey yok
    Arabadan insek beni alıp yerden yere vurur dev gibi bir şey

Ben aynen şöyle dedim ;

Ne bakçağum la sağa ne ozelluğun var

😀😀 vallahi cevap vermedi bastı gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 10 En kanlı trafik kavgası demişsiniz de video falan yok ??
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Evet video yok, ilgi çekmesi için yaptım bayram evveli bu yaklaşım genc ya da tecrübeli tüm sürücülerin okumasi için.

• quote:

Mouseon Renolarin yaninda emeanetde standart mi oyleyse hemen alallim bizde renolanalim. 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bende çok taksiciyle tartıştım. Yükseldiğin zaman kaçıp gidiyorlar.

Fakat artık camlar kapalıyken, çaktırmadan küfür edip yoluma devam ediyorum. Böylelikle rahatlamış oluyorum . En güzel yöntem bu bence.

Artık eskisi gibi değil. Çünkü herkes de bıçak , sopa, silah var. Nere o eski günler. Tüfek icat oldu mertlik bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalyel -- 8 Ağustos 2019; 19:46:20 >
  • Bazen içimden geçiriyorum; keşke gönüllü trafik polisi olabilsem bazen diye. Hiç durmadan araç çeker ve cezalara boğarım o magandaları. Ya da death race vari bir aracım olsa, yaksam patlatsam o da olur.
  • quote:

hakan yavaş ciğerimi söktün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 9 Ağustos 2019; 18:24:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.