Şimdi Ara

10 bit vs 8 bit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki CRT ile çözünürlüğü niye arttıramıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

Peki CRT ile çözünürlüğü niye arttıramıyorlar?

Her işin bir usulü var karde

Herifler önce "teknolojiyi satacaklar" bunu yapabilmek içinde çok kurnaz işler yapmamılarki insanlar bunu yutsun ki mal satılsın

CRT nin defteri çoktan kapandı,bu şimdiki panellerde ise hala uzatmalar oynanıyor,çünkü bu paneller için pazar hala çok fena "aç"
    ülen maç bir türlü bitemediki,herifler bu yeni teknolojik panelleri çıkarsınlar sahaya

Böyle giderse bu uzatmalar bir kaç sene daha gider;araya 3D koyarlar(koydular bile) velhasıl pazardaki açlık durumuna göre bu uyanıklar
    malları sunuyorlar!!

Böylece herifler eski teknolojiyi her zaman "yeni" diye sunabiliyorlar(örnek SED in tarihi 2005/2005)FED te öyle OLED/AMOLED dahada eski!!

++

• albani hcm
    dün lg 32'' LH 2000 model lcdtv aldım. sanırım 8 bit panel ve ve hdready yani giriş seviyesi bir model 2 senede garantili
    almam sebeblerim: netbuk kullanıyorum dvi girişi var hd ready cozunurlu desteklyor. xbox var aynen oda hdready ayrıca dijiTürk kullanıyorum. benim için 2 sene götürsün istedim şu halde yeni teknolojik cihaza ihtiyacım yok.
    soruma da gelince. sizin forumlarda çok yorumunuzu okudum. şahsen çok bilgilendim. az yukardaki mesajınızdada olayın tarihçesini yazmışsınız. neysee kısa geceyim yorumlarını begendiğim ve değer verdiğim çok nadir bir kişisiniz.
    sorum şu: crt tvlerde 70 ekranlar 600 tl iken benim bu lcd tvye 800 tl vermem sizce mantıklımı?
    bu arada ben bu aletin herşeyini neredeyse bilerek aldım.siz olsaydınız netbuk xbox ve dijiTürk için bu modeli alırmıydınız ki ben çok memnunum dün geceki denemelerimden sonra.ama yinede bilir kişi olarak yorumunuz öğrenmeyi çok istiyorum. çalışmalarınızda başarılar. selamlar ve saygılar hcm

• Kardeş panelin hayırlı olsun+

Ancak CRT ile bunu neden mukayese ettiğini yada neden böyle gerekçeye takıldığını anlamadım! neyse bunu geç sen,ve aldığın paneli kullanmaya bak+

Madem izledin ve araştırdın v.s o zaman senin açından sorunda yoktur güle-güle kullan,kaldıki seni 2 sene götürür ve o zamanda zaten sen yeni
    bir panel nasılsa alacaksın

++
  • albani
    dunya kupasında hd ready lg lh 2000 model lcd tv, sence nasıl bir performans gösterir ?? yayın akışının iyi oldugunu varsayacak olursak 32'' te dünya kupası full hd bir tvyle çok fark edermi??
    crt ile fiyat olarak karşılaştırmıştım.hertz olarak 600 tllik bir crt tabiki daha akıcı olur ancak ben bu tvyi büyük ekranda netbuk cboc ve olursa dijiTürk için düşünüyordum ayrıca mkv cihaz olmadanda her ne kadar acil ihtiyacım olmasada bir player olarak kullanmayı düşündüğüm,kendi ihtyaçlarımı göz önüne alarak taşıma kolaylıgınıda düşündüğümden crt almadım. o yuzden karşılaştırmıştım.bilgine arkadaşım.8 bit ama olsun evladiyelik değil sonucta bee..3 seneyi çıkarsa sevinçten takla bile atarım :))))
  • Vay be geçmişte bilinçsizce yapılan bir yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.