Şimdi Ara

10 bin ve üzeri maaş alan meslekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iyimiş bu
  • Doktor ,pilot ,sağlam bi şirkette çalışan proje müdürü, baş muhedis, mimar ve mali danışman falan fıstık alıyodur bu parayı zannımca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi ee mezunuyum, daha anca altıma yeni kasa doblo çekebildim. Piyasanın hali ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Boğaziçi ee mezunuyum, daha anca altıma yeni kasa doblo çekebildim. Piyasanın hali ortada

hocam ayıptır sorması yaşınız kaç acaba? bir de mesela amerika'da iş arıyor olsaydınız iş imkanı var mıydı? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza239

quote:

Boğaziçi ee mezunuyum, daha anca altıma yeni kasa doblo çekebildim. Piyasanın hali ortada

hocam ayıptır sorması yaşınız kaç acaba? bir de mesela amerika'da iş arıyor olsaydınız iş imkanı var mıydı? teşekkürler.

Ciddiye almayın beni hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza239

quote:

Ciddiye almayın beni hocam

Anlıyorum :D
  • Herkes ticaretle uğraşır oldu artık. Orası da ölecek yakın zamanda. Çok batan insan var gerçi suan da bile

• Yurtdışı mühendislik
  • Neredeyse her meslek o parayı geçebilir. Ama sektör demek daha doğru olur. Çünkü hiç bir şirket yada devlet çalışanına o paraları vermez işinde çok iyi değilse türkiye de. Neredeyse her sektörde devasa şirketler vardır. hepside biryerden başlayıp büyümüştür. yeterince yetenekli ve zekiysen iş dünyasında zaten o paralar bile az gelir.
  • steganography kullanıcısına yanıt
    gençler gider

gerçi bu disko olayı masraflı olduğu için adam ankaraya açacağına gider antalya yada istanbula açar daha mantıklı
  • Google ödüyor o dediğini bana evde keyfime bakıyorum kafanızı kullanın o koca kafanızı hsbdbdnfnrndk

• Sektör gereği devamlı firma sahipleri ile birlikte zaman geçiriyorum, şu okullara gereksiz yere anlam yüklemeyi bırakın artık. ODTÜ iyidir de o okulu bitirip bu ülkeden devam eden kendini harcar. Alacağın da taş çatlasa 4,000 TL maaş olur fazlasını bekleme.
  • Tıp mezunları ve pilotlardır.

Devlette ise bu parayı alanlar

bürokratlar,müsteşarlar.
  • Deniz ulaştırma işletme mühendisliği

Lisans mezunu biri, mesleki İngilizceye hakimse 3bin dolarla başlar. İyi ingilizce varsa 4 binle

Ve 2. 1. Kaptan olunca maaşı katlanarak yükselir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.