Şimdi Ara

10 bin İsrail askerini öldürürüz !!111!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İran'dan yapılan açıklamada, olası bir savaşta İsrail'in 10 bin asker kaybedeceği ileri sürüldü.
    Güncelleme:08 Ekim 2012 17:55
    İran Düzeninin Maslahatını Teşhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rezai, İran topraklarına olası bir saldırının İsrail'e maliyetinin çok ağır olacağını söyledi.

İran devlet televizyonu Press TV'nin haberine göre, Londra'da yaşayan bir grup İranlı öğrenciye video konferans aracılığıyla açıklama yapan Muhsin Rezai, "Eğer Siyonist rejim bize saldırırsa, İran'ın caydırıcı gücü onlara ölümcül bir darbe indirecek ve 10 binden fazla askerleri ölecek" diye konuştu.

Reklam
    "Savaş istemiyoruz ama ülkemize karşı herhangi bir saldırıya hazırlıklıyız" diyen İranlı yetkili Muhsin Rezai, "Siyonist rejim İran'ı işgal etmeye teşebbüs dahi edemez, savaştan bahsederek, seçilecek ABD Başkanı'ndan ödün kopartmanın peşinde" iddiasında bulundu.

Haberde, ABD'de 6 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi İsrail'in İran'ın nükleer tesislerine saldırı düzenleyeceği yönündeki tehditlerini arttırdığı, Washington'ın ise bu aşamada İsrail'in askeri operasyonuna karşı olduğu belirtildi.

http://haber.mynet.com/10-bin-israil-askerini-oldururuz-655504-dunya/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 8 Ekim 2012; 18:41:19 >

• Heyt be.Atar,gider yapma konusunda tayyip erdoğanı geçtiler.Helal olsun. Ben lise yıllarımda bu kadar atarlı değildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 8 Ekim 2012; 18:41:29 >
  • Yav he he buna çok uyar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Press TV çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı diyen elemanın konuştuğu kanal değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Heyt be.Atar,gider yapma konusunda tayyip erdoğanı geçtiler.Helal olsun. Ben lise yıllarımda bu kadar atarlı değildim

Bunları gördükçe Tayyip'in değerini anladım
  • OKUMAYİN!!!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hürriyet zihniyeti v.14.5
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

/>

Kahkaha attım.
  • bu iki yobaz ülkede bi kapışmadılar lan yeter artık. anca laf atıp duruyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

/>

• http://www.cayhaber.com/10-bin-israil-askeri-oldururuz
    bende az önce okudum şaşırdım araştırıyorsum vay canına adamlara baksana.
  • Kürşat Tüzmen diye girdim,değilmiş çıkıyorum.
  • israille amerika olmasa dünya huzur dolcak
  • Arap ordularının perişan olduğu 6 gün savaşını izledikten sonra hiç şans vermiyorum.200 israil uçağı 400 mısır uçağını havalanmadan yok etti.Irak, ürdün, suriye ordularını mahvetti.Mısır kara savaşında dağıldı.40 yıl önce bunları yaptıysa şimdi neler yapar bunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.