Ne zaman gitsem berbere sürekli sonu hüsran oluyor.bu sefer bunun olmasını istemiyorum.o yüzden kafamdaki belli noktalardan aldigim saç örneklerinin uzunluğunu ölçtüm.sirasiyla değerler şöyle Ön taraf:10.5 cm Üst taraf:10 cm Yan kulak üstü:6.5 cm Ense:6.7 cm Sorun şu kafam küçük olduğu için kısa kestiremiyorum yoksa kafa çok sırıtıyor.boyle uzun oluncada mala benziyorum kivriliyor felan. Yarın berbere gideceğim bu sefer berbere net bir rakam söyleyeceğim.sadece makasla 3 cm kısaltma mantıklı gibi geliyor.3 cm kisaltinca değerler sırasıyla 7.5 cm 7 cm 3.5 cm 3.7 cm e düşecek. Bu nasıl olur sizce acaba çok mu kisaltmis olurum. Yorumlarınızı bekliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 3 Haziran 2021; 12:6:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10.5 cm saç uzunlugum var saçı kaç cm kisaltmaliyim?

-
-
Başlık sakat.
Fesatlar yanlış anlar.
-
Fikri olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.93 boyun,lepiska gibi saçların var bir de tipsizim diye bizi yiyorsun
-
Tipsizligim tescillenmistir.ki artık vazgeçtim kız işlerinden
Adama 3 cm kısalt desen bir tarafıyla güler sana. Bir ara saçın önlere doğru bir foto atmıştın o iyiydi, onu göster öyle kessin
-
Ozaman saç daha uzundu en az 13 cm vardı ozaman
Kısa saç bana gitmiyor onunbiliyorumda böylede orman kackini gibi oluyor
Acaba şöyle desem abi sadece uçlarından ( veya kırıkları alalım mı desem kaç cm gider ki ozaman) alalım bide ense ve yanlarinduzeltelim
Boyle.desem ne olur acaba ?
Golgemi ne çabuk unuttun hatırla
Tavsiyesi olan var mı
Çok accık kısalt,
Arkaları da düzelt dersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berbere öyle desem yine hüsrana uğrar çıkarım adam pert eder daha nesnel veri soylemeliyim adama ya 2 3 cm kadar kısalt desem yada parmağımla 2 3 cm lik gösterip bu kadar kısalt desem ya ustlerden kırıkları alallim desem
Bilemedim bu işten siyrilmam lazım
Ortaokul terk adama 3 cm kısalt diyecen o da kısaltacak...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10.5 cm tiger 2 gibisin
Kısaymış
Şaka maka alıp milimetrik ölçtün mü lan benim uzunluk kriterim kaşa gelmesi, çenemin altına gelmesi falan direk
Yanları al üstler kalsın de ayarlar o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X