Şimdi Ara

10-13 bin Arası Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabadan hiç anlamayan biri olarak siz bilenleri danışayım dedim. İlk arabamı almayı düşünüyorum 1-2 hafta içinde. fakat hiç anlamadığım için ne alacağımı şaşırdım. fiyat limitim düşük olduğu için elle tutulur birşeye de rastlamadım. İlk baktığım 80000 km altı 2003-2006 arası accent , clio ,ve fiat dı. fakat o aralıklarda kazasız belasıza rastlamadım. sizin bir öneriniz olursa sevinirim. öncelkle aradığım yedek parça-servis sorunu yaşamayacağım ,beni yolda kolay bırakmayacak , az yakıtlı (lpg li olabilir veya 10-11 tl'lik satış rakamlı olup lpg yi kendim taktırabileceğim de olabilir) bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 21 Mart 2010; 16:51:20 >

• 2001 model civarı corolla bulunabilir o fiyatta geçenlerde arkadaşın annesinin 2001 otomatik corollayı 15 e verdiler ama baya km si düşüktü. kore arabalarına ısınamadığımdan hyundai tavsiye edemiycem corolla veya civic modellerini araştırmanı tavsiye ederim, pek sorun çıkarmazlar toyotaların servis ağı zaten mükemmel. şimdiden hayırlı olsun
  • pek tavsiye edilmez ama mitsubishi carismalara bir bakabilirsiniz. forumda mitsubishi bölümünde konuları mevcut. carisma alıpta kötü yorum yapan birini görmedim. özellikle 1.6 motora lpg takıp kullananlar hiçbirşeyden şikayetçi değil.
  • Bence B kasa opel vectra al hem tasarımıda harika ecotek motoruda yakıt/performans açısından iyi diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40-47 bin arası araç tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.