Şimdi Ara

10/10 Dediğiniz filmler. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
66
Favori
28.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Devam..

O hangi yönetmenin hocam?

Paylaşıma devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Republic of İreland

http://www.imdb.com/title/tt0117951/

Bıraz once ızledım resmen ıgrenc amacsız bır fılm. Ne yapmak ıstedıgı sey bellı ne de yaptıgı.

Film gayet güzel ve bir amaca hitap ediyor.Belki sen ön yargılı yaklaşmış ve bunu anlayamamışsındır.Birde o açıdan düşün.

O ihtimalide düşündüm. Geri zekalı olabilirim. (Aramızda kalsın ama pek ihtimal vermiyorum) Ancak yinede emin olun böyle bir filmi anlardım. Eğer filmin birşeyler anlatması demek ondan zorla birşeyler çıkartmaya çalışıp ortaya çıkan kırıntılara birşeyler yüklemekse ona birşey diyemem ama bütün olarak filmin anlattığı şey bir hiç. Özellikle filmin sonu filmin vermek istediğinden ziyade sadece birşeyler göstermesi için yapılmış.

Ayrıca sadece kişisel tatmin için soruyorum. Eğer ihtimal dahilindeki gibi geri zekalı isem bana bu filmin amacını anlatmak istediklerini güzelliklerini film olarak artılarını yazar mısınız? İyi sabahlar.

Arkadaşım öncelikle kelimeleri kullanışın çok yanlış.Bana sorarsan seviyesizce bile diyebilirim.Kimse seni tabiri caizse geri zekalılıkla suçlamadı.Zaten bu filmi anlamak içinde çok donanımlı olmaya gerek yok.Donanımlı olmakta zaten zeka dışında gelişen kültür seviyesiyle alakalı bir durumdur.O zaman neden beğenmedim dersen cevabım basittir ve çünkü sana hitap etmemiştir olacaktır.Filme gelirsek izleyeli uzun zaman oldu ama çok net hatırladığım bir kaç sahne uyuşturucuya sert bir tokat niteliğindeydi.Diyaloglar ve aksanlar çok hoştu.Özellikle klozet sahnesi unutulmazlarım arasındadır.

Adam kendinisine geri zekanlı demiş sana değil anlaman kıt ama bu kadarda oldugunu sanmıyordum o avatarı kirletme.

• Başlık 10/10 dediğiniz filmler ama ben böyle bir film göremedim hatta 9 luk film yok.

Ama ilkokul terk insanların bakış açısı farklıdır, saygı duymak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

korku filmi olarak: musallat 2

10/10 diyorsunuz değil mi,ben yanlış anlamadım ?

yanlış anlamadınız.
  • bu konuyu yapılan eleştirileri çok doğru bulmuyorum burada insanlar filmleri yazıp her yönüyle kusursuz 10/10 şeklinde bi puanlamadan çok en çok beğendiği filmleri yazıyor ve çok da güzel bir paylaşım oluyor ben mesajlara bakıp filmleri araştırıyorm çok da güzel filmler buldum
    mesela Ölümcül İçgüdü- L’Instinct De Mort / Public Enemy 1-2 filmleri suç, gangster, aksiyon ve yaşanmış bir hayatı anlatan türünde bence mükemmel bir film yine de 10/10 dieyemeyebiliriz illaki vardır eksik yönleri ama burada sinema eleştirmenliği yapıp 10 puandır değildir tartışmalarına dediğim gibi gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 9 Nisan 2012; 15:57:24 >
  • konuyu saptırmayın arkadaşlar sadece başlıkta yazanı uygulayınız teşkkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 10 Nisan 2012; 19:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DeDe.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bıraz once ızledım resmen ıgrenc amacsız bır fılm. Ne yapmak ıstedıgı sey bellı ne de yaptıgı.

Film gayet güzel ve bir amaca hitap ediyor.Belki sen ön yargılı yaklaşmış ve bunu anlayamamışsındır.Birde o açıdan düşün.

O ihtimalide düşündüm. Geri zekalı olabilirim. (Aramızda kalsın ama pek ihtimal vermiyorum) Ancak yinede emin olun böyle bir filmi anlardım. Eğer filmin birşeyler anlatması demek ondan zorla birşeyler çıkartmaya çalışıp ortaya çıkan kırıntılara birşeyler yüklemekse ona birşey diyemem ama bütün olarak filmin anlattığı şey bir hiç. Özellikle filmin sonu filmin vermek istediğinden ziyade sadece birşeyler göstermesi için yapılmış.

Ayrıca sadece kişisel tatmin için soruyorum. Eğer ihtimal dahilindeki gibi geri zekalı isem bana bu filmin amacını anlatmak istediklerini güzelliklerini film olarak artılarını yazar mısınız? İyi sabahlar.

Arkadaşım öncelikle kelimeleri kullanışın çok yanlış.Bana sorarsan seviyesizce bile diyebilirim.Kimse seni tabiri caizse geri zekalılıkla suçlamadı.Zaten bu filmi anlamak içinde çok donanımlı olmaya gerek yok.Donanımlı olmakta zaten zeka dışında gelişen kültür seviyesiyle alakalı bir durumdur.O zaman neden beğenmedim dersen cevabım basittir ve çünkü sana hitap etmemiştir olacaktır.Filme gelirsek izleyeli uzun zaman oldu ama çok net hatırladığım bir kaç sahne uyuşturucuya sert bir tokat niteliğindeydi.Diyaloglar ve aksanlar çok hoştu.Özellikle klozet sahnesi unutulmazlarım arasındadır.

Adam kendinisine geri zekanlı demiş sana değil anlaman kıt ama bu kadarda oldugunu sanmıyordum o avatarı kirletme.

Kuyruk acın mı var anlamadım doğrusu.Bir sorunun vardıysa önceden söyleseydin.Bu kadar nefret edilecek ne yapmışım çok merak ettim.Yanlış falan anlamadım asıl sen yanlış anlamışsın.Doğru okursan hatanı fark edebilirsin.Ayrıca kirletme mevzusuna girmek istemiyorum çirkinleşmenin manası yok sonuçta kırk yıldır tanımıyorsun beni.

• Paylaşımlara devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 11 Nisan 2012; 20:16:32 >
  • quote:

Paylaşımlara devam

hangi yönetmen bu...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .DeDe.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kuyruk acın mı var anlamadım doğrusu.Bir sorunun vardıysa önceden söyleseydin.Bu kadar nefret edilecek ne yapmışım çok merak ettim.Yanlış falan anlamadım asıl sen yanlış anlamışsın.Doğru okursan hatanı fark edebilirsin.Ayrıca kirletme mevzusuna girmek istemiyorum çirkinleşmenin manası yok sonuçta kırk yıldır tanımıyorsun beni.

mesajı yazan kişiye iyi bak dostum karışıklık olmuş

• sadece matrix 1
  • cesur yürek ve Apokalipto
  • Van Helsing

türünün en iyi filmlerinden bence kesinlike izleyin derim

Hayatını insanların huzuruna ve kötü kahramanların sonuna harcayan kahramanımız van helsing, artık uzun yollar kat ederek transilvanya daki büyük sırrı çözmek için yola koyulmaktadır. Ancak busefer karşısında sıradan bir katil yada dev adam yoktur, bu sefer yok etmek zorunda olduğu kişi kendisinin 400 yıl önce öldürdüğü dracula dır. (Alintıdır)

10/10 Dediğiniz filmler.
  • Konuda en çok paylaşılanları toparlamak gerkirse ;

The Shawshank Redemption

Pulp Fiction

The Matrix

Fight Club

Forrest Gump

Heat

Inception

Trainspotting

Braveheart

LOTR

Green Mile

Memento

The Godfather

Scarface

İnto The Wild

V for vandeta

Papillon

Prestige
  • http://www.imdb.com/title/tt1197624/

Bu film nasıl sadece 7.2 de kalır anlamak mümkün değil gerçekten.Bence mükemmel bir filmdi.
  • quote:

Konuda en çok paylaşılanları toparlamak gerkirse ;

The Shawshank Redemption

Pulp Fiction

The Matrix

Fight Club

Forrest Gump

Heat

Inception

Trainspotting

Braveheart

LOTR

Green Mile

Memento

The Godfather

Scarface

İnto The Wild

V for vandeta

Papillon

Prestige

Lisyeti arttıralım
  • bu listede göremedim ama bu konuda görüp en etkilendiğim drama filmi 10 üzerinden 15http://www.imdb.com/title/tt0346336/ toplam 6 saat ama su olup içiceksiniz arkadaşlar bu filmi
  • Savaş Tanrısı

Nicolas cage'nin başyapıtlarından...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.