Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakanizm

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Orijinalden alıntı: amon35
    Rom atamadan tablet pert oldu

Kaç gün dayandı alet?

Benim alet de arada kitleniyor sonra kapatabilmekte zorlanıyorum. Bir de nadiren ekrandaki renkler birbirine giriyor ve sıklıkla bir titreme görüyorum ekranda.

Bunlar yazılımsal olabilir mi? Yoksa zamanla mı oldu?
  • merhaba arkadaşlar. ROM ATMANIN VİDEO ANLATIMI VAR MI ACABA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursunman -- 25 Ocak 2013; 12:51:03 >
  • quote:

quote:

Kaç gün dayandı alet?

1 hafta kadar...(çocuk şarj soketini bozmuştu tamire için götürdüm, adam yanımda tabletin içini açtı o esnada ekran kendi kendine çatladı) Tablete elektrik verincede dumanlar çıktı

• quote:

quote:

quote:

Kaç gün dayandı alet?

1 hafta kadar...(çocuk şarj soketini bozmuştu tamire için götürdüm, adam yanımda tabletin içini açtı o esnada ekran kendi kendine çatladı) Tablete elektrik verincede dumanlar çıktı

Geçmiş olsun diyelim. Bu alette usb'den şarj olma özelliği yok galiba. Eğer olsaydı belki bu durum başınıza gelmezdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç gün dayandı alet?

Geçmiş olsun diyelim. Bu alette usb'den şarj olma özelliği yok galiba. Eğer olsaydı belki bu durum başınıza gelmezdi.

Aynen hocam

• Arkadaşlar yeni üye oldum herkese slmlar bi sıkıntım var umarım yardımcı olursunuz : 3 haftadır aldıgım ainol novo hero 10 tableti kullanıyorum son 3 gündür herhangi bir çarpma düşme vs. vs. vs. söz konusu olmaksızın sensör sıkıntısı yaşıyorum mesela motor araba yarışlarında ekranı dik bi şekilde daha önce kullanırken şimdi motor düz yol alabilsin diye ekranı saga dogru cevirmek zorunda kalıyorum oyun başlar başlamaz dik konumundayken motor veya araba hemen sanki sola çevirmişim gibi hareket ediyor ve bariyerlere çarpıyor lütfen bana yardımcı olun bu sorunu nasıl çözerim ayrıca siteyi çok az takip ettim room gibi şeyler yükleniyormuş ben aldıgım gün neyse şuan o şekilde kullanıyorum ve baska bi sorun ise marketten angry birds oyunları yok gözükmüyor yüklüyemiyorum nasıl yüklerim cvbınızı bekliyorum şimdiden tşkler ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat4786 -- 25 Ocak 2013; 19:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat4786

Arkadaşlar yeni üye oldum herkese slmlar bi sıkıntım var umarım yardımcı olursunuz : 3 haftadır aldıgım ainol novo hero 10 tableti kullanıyorum son 3 gündür herhangi bir çarpma düşme vs. vs. vs. söz konusu olmaksızın sensör sıkıntısı yaşıyorum mesela motor araba yarışlarında ekranı dik bi şekilde daha önce kullanırken şimdi motor düz yol alabilsin diye ekranı saga dogru cevirmek zorunda kalıyorum oyun başlar başlamaz dik konumundayken motor veya araba hemen sanki sola çevirmişim gibi hareket ediyor ve bariyerlere çarpıyor lütfen bana yardımcı olun bu sorunu nasıl çözerim ayrıca siteyi çok az takip ettim room gibi şeyler yükleniyormuş ben aldıgım gün neyse şuan o şekilde kullanıyorum ve baska bi sorun ise marketten angry birds oyunları yok gözükmüyor yüklüyemiyorum nasıl yüklerim cvbınızı bekliyorum şimdiden tşkler ....

Benzeri bir durum da benim başıma geldi. Oynadığım bir oyunda sola sağa sensör yardımıyla dönüş yapabiliyorken bir gün sonra sensörler işe yaramaz hale geldi. Ama şu var; benzeri başka bir oyunda sensörler iyi çalışıyor :) Belki de oyun yazılımı bir şekilde bozulmuştur.

• antutu benchmar testinden 4231 aldı düşük değil mi?
  • en son yaptığım test 7 bin küsür puan aldı yanlız işlemci hızı 1.2 ghz gözüküyor 1.6 değilmiydi, bir de dokunmatiği çok kötü takılıyor çok hassas değil yani ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat4786

Arkadaşlar yeni üye oldum herkese slmlar bi sıkıntım var umarım yardımcı olursunuz : 3 haftadır aldıgım ainol novo hero 10 tableti kullanıyorum son 3 gündür herhangi bir çarpma düşme vs. vs. vs. söz konusu olmaksızın sensör sıkıntısı yaşıyorum mesela motor araba yarışlarında ekranı dik bi şekilde daha önce kullanırken şimdi motor düz yol alabilsin diye ekranı saga dogru cevirmek zorunda kalıyorum oyun başlar başlamaz dik konumundayken motor veya araba hemen sanki sola çevirmişim gibi hareket ediyor ve bariyerlere çarpıyor lütfen bana yardımcı olun bu sorunu nasıl çözerim ayrıca siteyi çok az takip ettim room gibi şeyler yükleniyormuş ben aldıgım gün neyse şuan o şekilde kullanıyorum ve baska bi sorun ise marketten angry birds oyunları yok gözükmüyor yüklüyemiyorum nasıl yüklerim cvbınızı bekliyorum şimdiden tşkler ....

Aynı sorun bende de vardı. BMA Calibration adlı programı kullandım, sorun çözüldü.

• arkadaşlar indiremediğiniz uygulamalar için ne kullanıyorsunuz? google store gibi black store'lar var mı bildiğiniz?
  • 24 kasımda verdiğim sipariş 23 ocakta geldi, birde yarıyıl tatilinde olduğum için hala daha alamadım tableti :/

Yeni rom'u yüklemek konusunda endişelerim var, zira nasıl yüklenir bilmiyorum, yeni romun url'sini yazabilir mi bir arkadaş?
  • Arkadaşlar Cyanogen Mod 10 kullanıyorum oyunlar olsun uygulamalar olsun bunları nasıl hafıza kartına yükleriz bir program falan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz iyi, hoş ve hızlı. Fakat arada kafayı yiyor. Mesela şu anda ekranda kilit var ve ben kilidi açamıyorum. Kilidi açamadığımdan kapatmak istiyorum. Parmağımı kapatma tuşuna yirmi saniye basılı da tutsam yine kapanmıyor. 3 saniye basılı tutsam kapatayım mı diye soruyor ama tamam'ı tıkladığımda yine kapatmıyor. Şarjının tamamen bitmesini beklemekten başka çarem yok. Yani 1-2 gün cihazı kullanamayacağım.
  • ARKADASLAR BENDE WİFİSİ İYİ OLAN ANDROİD 4.0 RAM 1 DİSK KAPASİTESİ 8 WİFİSİ GERCEKTENCE GÜZEL OLMALI HER ODADA CEKMELİ YOKSA BENİM İŞİMİ YARAMAZ BÖLE WİFİSİ GÜZEL DENDİ BİR SÜRÜ TABLET ALDIM HEPSİ ÇÖP MODEMİN OLDUGU ODADAN ÇIKTINMI OLAY BİTMİŞTİR İNTERNET GİDİYO ÖNERELERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • buyincoins'den kılıf almak isteyenler almasınlar, stokta yokmuş, para iadesi yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock

buyincoins'den kılıf almak isteyenler almasınlar, stokta yokmuş, para iadesi yapıyorlar.

Birkaç gün bekleyin ya da para iadesi yapalım dediler. Ben de beklemeyi tercih ettim. Ama baya zaman geçti. Şimdi baktım halen satışta kılıf. O yüzden biraz daha bekleyim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

buyincoins'den kılıf almak isteyenler almasınlar, stokta yokmuş, para iadesi yapıyorlar.

Birkaç gün bekleyin ya da para iadesi yapalım dediler. Ben de beklemeyi tercih ettim. Ama baya zaman geçti. Şimdi baktım halen satışta kılıf. O yüzden biraz daha bekleyim diyorum.

Siparişten 9 gün sonra otomatik iptal oluyormuş, gerçi bnmki 7 gün olmuştu ama iptal etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasterbone

ARKADASLAR BENDE WİFİSİ İYİ OLAN ANDROİD 4.0 RAM 1 DİSK KAPASİTESİ 8 WİFİSİ GERCEKTENCE GÜZEL OLMALI HER ODADA CEKMELİ YOKSA BENİM İŞİMİ YARAMAZ BÖLE WİFİSİ GÜZEL DENDİ BİR SÜRÜ TABLET ALDIM HEPSİ ÇÖP MODEMİN OLDUGU ODADAN ÇIKTINMI OLAY BİTMİŞTİR İNTERNET GİDİYO ÖNERELERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

2 antenli güzel bir modem al
  • selamlar. Ben de yaklaşık 2 aydır bu Tableti kullanıyorum. Şanssızlık o ki geçen elimden beton zemine düştü ve Ekran kırıldı. Koruyucu sayesinde cam dağılmadi. Çok ufak bir kısmının dokunmatiğınde sorun var. Onun dışında alet eskisi gibi çalışıyor. Ne yapmalıyım sizce ? Ekran tamiri ne kadara patlar ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.