Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer ainol novo 10 captain diyorsanız martta çıkacakmış diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

bende lacivertini beğendim ama 18 dolar bile pahali ya kılıf için
    mıknatısla mı yapışıyor ki alete

Stickerla

ben bu markayı açıkçası çok duymadım oyunlarda kullanmayı düşünüyorum sizce kasma ağırlaşma takılma gibi sorunlar yaşarmıyım kullanan arkadaşlar tavsiye edrlermi aldıktan sonra iade etme gibi veya ürünü başka bir cihazla değiştirmek gibi bir şansımızın olduğu firma varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: hacbil90

quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

400 tl'ye falan geliyor keşke 4 çekirdeklisini çıkarsalar artık

4 çekirdekliler 1 aya kadar çıkıyor beklemedeyim.

Çıktı bile

siz ürünü aldınızmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çıktı bile

siz ürünü aldınızmı ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu hero 2 tamam 4 çekirdekli işlemciye sahip de ekran gpu sunun mali400 den ne farkı var... nasıldır bu gc1000 plus gpu lar...

• Mod kurmadan ve güncelleme yapmadan temple run kasıntılı çalışacak, agent dash hiç çalışmayacak gibi görünüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çıktı bile

siz ürünü aldınızmı ?

Hayır daha geçen hafta çıktı ilk gün sipariş verenlerin bile ürünleri daha ulaşmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Mod kurmadan ve güncelleme yapmadan temple run kasıntılı çalışacak, agent dash hiç çalışmayacak gibi görünüyor

nasıl çalışmaz usta ya bu herolar bu oyunları açma da sorunlu mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

quote:

Mod kurmadan ve güncelleme yapmadan temple run kasıntılı çalışacak, agent dash hiç çalışmayacak gibi görünüyor

Alıntıları Göster
    İstedigim çogu aplikasyon hero 10 uyumsuz yahoo messenger bile kuramıyorum yani en basitinden..

• quote:

Orijinalden alıntı: vordach

İstedigim çogu aplikasyon hero 10 uyumsuz yahoo messenger bile kuramıyorum yani en basitinden..

uyumsuz değil. Cihazı ya rootlayacaksınız ya da kuracagınız .apk dosyalarını farklı kaynaklardan tedarik edeceksiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çıktı bile

siz ürünü aldınızmı ?

Hayır daha geçen hafta çıktı ilk gün sipariş verenlerin bile ürünleri daha ulaşmadı...

iyi o zaman çok bekleme yapmamışım yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çıktı bile

siz ürünü aldınızmı ?

iyi o zaman çok bekleme yapmamışım yani

Alıntıları Göster
    arkadaşlar usb kablo ile pc'ye taktım ve direkt olarak pc'den sd karta ulaşabiliyorum, fakat tabletin dahili hafızasına ulaşamıyorum içine mp3 filan atçam.

Nasıl ulaşabilceğimi Bilen var mı

• Ben cyanogen i kurduktan sonra hiç bir sorun yaşamadım, tablette kasma felan yok. Hergün program yüklüyorum.Hatta şuan tabletimde yazıyorum. Geçen gün ağır bir şekilde düştü bi şey olmadı. Bu tablete sahip olmayanlar da konusuyorlar burda. Bence boş konuşuyorlar. Sorunuz varsa tableti olanlara sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

Ben cyanogen i kurduktan sonra hiç bir sorun yaşamadım, tablette kasma felan yok. Hergün program yüklüyorum.Hatta şuan tabletimde yazıyorum. Geçen gün ağır bir şekilde düştü bi şey olmadı. Bu tablete sahip olmayanlar da konusuyorlar burda. Bence boş konuşuyorlar. Sorunuz varsa tableti olanlara sorun.
    arkadaslar yazdım ama cevap veren olmadı bu tabletten almak ıstıyorum acaba pandawill bic gibi sitelerde indirim kodu varmıdır en uygun ve guvenılır nasıl alabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

arkadaslar yazdım ama cevap veren olmadı bu tabletten almak ıstıyorum acaba pandawill bic gibi sitelerde indirim kodu varmıdır en uygun ve guvenılır nasıl alabılırım

detaylı rehber yolladım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

bende lacivertini beğendim ama 18 dolar bile pahali ya kılıf için
    mıknatısla mı yapışıyor ki alete

Stickerla

şakacı

Alıntıları Göster
    tablet süper ama oyunlarda kasma yaparmı bide gameloft oyunlarında uyumsuzluk var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

bende almayı düşünüyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

arkadaşlar usb kablo ile pc'ye taktım ve direkt olarak pc'den sd karta ulaşabiliyorum, fakat tabletin dahili hafızasına ulaşamıyorum içine mp3 filan atçam.

Nasıl ulaşabilceğimi Bilen var mı

??????????????????
  • quote:

quote:

Valla tablet bugün geldi, olanları söylüyorum. Temple run oynanıyor ama birazcık kare atlıyor. Agent Dash saniyede bir kare bile ilerlemiyor, makineyi tamamen kastırıp kilitliyor. Thunder 2 zaten hata verdi, hiç açılmadı. Mod kurmak zaruri gözüküyor.

Fakat MX Player ile 1080p filmleri son derece akıcı ve gayet güzel oynatıyor. Ses çıkışı da hem dahili hoparlörde hem de kulaklıkta (kutudan çıkan kulaklıkla denemedim elbette kaliteli kulaklıkla denedim) gayet başarılı. 4.1.1 yüklü geldi. Winat9 ile para kazanabilmek için çoklu kullanıcı desteği olan Android 4.2 kurmam şart.

• quote:

quote:

quote:

Valla tablet bugün geldi, olanları söylüyorum. Temple run oynanıyor ama birazcık kare atlıyor. Agent Dash saniyede bir kare bile ilerlemiyor, makineyi tamamen kastırıp kilitliyor. Thunder 2 zaten hata verdi, hiç açılmadı. Mod kurmak zaruri gözüküyor.

Fakat MX Player ile 1080p filmleri son derece akıcı ve gayet güzel oynatıyor. Ses çıkışı da hem dahili hoparlörde hem de kulaklıkta (kutudan çıkan kulaklıkla denemedim elbette kaliteli kulaklıkla denedim) gayet başarılı. 4.1.1 yüklü geldi. Winat9 ile para kazanabilmek için çoklu kullanıcı desteği olan Android 4.2 kurmam şart.

anladım usta, teşekkürler, bu mode kurma olayı nedir, telefonlardaki root işlemi gibi birşey mi... bir de bu winat9 ile para kazanma olayı ne...

• Su anda tabletle yaziyorum. Need for speed most wanted kurdum. Oynaniyor ama oyun tat vermedi, hizlanmayi hissettiremedi bana.

Mod olayi root yapmayi da saglayacaktir diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.