Şimdi Ara

10.000tl arac onerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik elektrik sorunu olarak bir şey görmedim şuana kadar. Sadece motor arıza lambası "Check Engine" hiçbir zaman sönmez hep yanar o da lpg takıldığı için. Atiker gaz sisetmi 8v araçlara en sorunsuz çalışanı bunu belirttim. Tavandaki sensörün ne işe yaradığını bilmiyorum :) Kalorifer sistemi çok güzel çalışıyor. Aracım 90 dereceyi az bir şey geçince hemen fan açıyor. 40-45 derece sıcakta 2. viteste dimdik rampalarda bile hararet sorunu yaşamadım. Yalnız aracım 2 kez hararetten conta yaktı. Sebebi ise Balıkesir/Edremit'ten almıştım aracı sahibi sıcak memleket diye antifriz koymamış. Motor su tapalarında küçük çürükler meydana gelmiş. Antifrizi dayayınca su kanallarını temizliyorum diye çürük tapaları yerinden çıkartıp suyu boşalttı fark edene kadar contayı yaktı. Tüm tapaları söktürüp yenisini taktırdım 20 liraya uzun süredir hiçbir sıkıntım yok. Tofaşların yağ sebebine göre ladaya bakınca, aracı soğuk ortama göre tasarladıkları için ona göre yağ su kullandığımız için kışın sıkıntı çıkarmıyor. Tofaşlarda şahin ve doğan modeli için konuşacak olursam araçların acil durumda ikiye bölünme özelliğinden dolayı uzun yola çıkmak çok tehlikeli. Tempra ve uno için konuşacak olursam unonun küçük bagaj hacminden dolayı tercihim olmadığını tempranın ise tercih edilebilir bir araç olduğunu belirtmek isterim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.