Şimdi Ara

10.000 XBOX LIVE MS POINTS :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalıntı PSN'lerden sonra XBOX LIVE içinde aynı moda başlamış. Karşınızda 10.000 MS POINTS. Exc. GittiGidiyor. :P Gerçi ebay'da da vardır ama bakmadım.

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-LIVE-POINTS-10-000_W0QQidZZ27603479

Yoruma açık haber. :)

• 150 $'lık PSN card'ıda 130 tl'ye satıyor(yüzde 10'da kesiyor site 110 tl kalıyor düz hesap 100 lira zarar)

http://urun.gittigidiyor.com/PSN-CARD-150_W0QQidZZ27603365

Kesin çalıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 26 Mayıs 2010; 12:44:23 >
  • NOT: VERİLEN ACCOUNT 1-2 GÜN GARANTİLİDİR.(ALMADAN ÖNCE MESAJ ATARAK GARANTİ SÜRESİNİ SORUNUZ)

EĞER BU SÜREÇ İÇERİSİNDE BİR SORUN YAŞARSANIZ YENİ ID GÖNDERİLECEKTİR. AYRICA DİLERSENİZ DİĞER ID FİYATLARI İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ(20$-50$-100$)

Altında bu ibare var yani çok güvenilir allah nası bilirse öle yapsın account çalanları.Wow da 2 kere accountum çalındı çok kötü birşey oldugunu bilirim
  • evet bunlar ebaydede var psnde sonra xboxtada bu olay başladı accountları çalıp çalıp satıolar hepsinin altında 2 günde indirebildini indir deniyo. psn e hele hiç güvenmiyorum 5 dolarlık dlc alıcam korkudan yazmıyorum kredi kartımı. xbox zaten kabl etmio bizim kartları o yüzden normal puan alıp istedimi alıyorumda.. psnde adam gibi karrta yok bikaç tane var adam 20dolarlık kartı 30 a falan satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

evet bunlar ebaydede var psnde sonra xboxtada bu olay başladı accountları çalıp çalıp satıolar hepsinin altında 2 günde indirebildini indir deniyo. psn e hele hiç güvenmiyorum 5 dolarlık dlc alıcam korkudan yazmıyorum kredi kartımı. xbox zaten kabl etmio bizim kartları o yüzden normal puan alıp istedimi alıyorumda.. psnde adam gibi karrta yok bikaç tane var adam 20dolarlık kartı 30 a falan satıyor.

normal puan nasıl alıyor ben alamadım ms point kredi kartıyla paypala üye değilmiymişim neymiş yada usa hesabı avrupa hesabı muhabbeti var.Fz3 için araç paketi alacaktım kaldım ms point almanın başka yolu var mı ?
  • ben dün gittigidiyordan aldım arkadasım 1dk kodu gönderiyorlar 1600 puan alıp 4 arac paketi aldım hot holidays i özellikle tavsiye ederim ferrariler cok iyi kısaca hepsi iyi..
  • Ne kadar para verdin arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 50$ XBOX LIVE KREDİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ghost_1989

hocam lütfen gg linkini verebilimisin bende alıcam l4d2 the passing dlc si için ve birde alan wake için gelecek olan bölümler nedeni ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

Ne kadar para verdin arkadaşım.

40 tl hocam... Forza 3 arac eklentileri icin aldım...
  • çok sağol hocam
  • ben bu calinti account olayini bilmiyordum. ebay'den de soyle bi ilan buldum:
    http://cgi.ebay.com/Microsoft-Live-10000-Points-Xbox-360-/110538895846?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bca1b1e6

10.000 Ms point'i 40 dolar'a satiyor.

kisaca diyor ki; size 10.000 MS point yuklu bi gamertag(gt)'in ismini ve sifresini gonderecegiz. Siz "recover gamertag" menusunden size gonderdigimiz gt'i ve sifresini gireceksiniz. Sonra 5 gun icinde bu 10.000 puani istediginiz gibi harcayacaksiniz. Tekrar kendi gamertag'iniz ile giris yaptiginizda bu satin aldiginiz tum icerikler (Arcade games, DCL vs. ) kendi gamertag'iniz ile de kullanilabilir olacak. Bunun tek istisnasi avatar'lar icin satin alinan aksesuar vs imis. sadece avatar item'lar baska bi profile tasinamiyormus.

Yorumlara baktim, pekcok kisi almis ve olumlu yorum birakmis. Simdi bu ilan'da satilan gamertag'ler de calinti midir diyorsunuz? HAyir calinti diyecem, e o zaman tam tamina 10.000 MS point yuklenmis profilleri nasil tespit edip, caliyorlar? bana bu ilanda satilan gamertag'in calinti olmasi pek olasi gibi gelmedi. ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcav -- 28 Mayıs 2010; 0:08:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcav

ben bu calinti account olayini bilmiyordum. ebay'den de soyle bi ilan buldum:
    http://cgi.ebay.com/Microsoft-Live-10000-Points-Xbox-360-/110538895846?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bca1b1e6

10.000 Ms point'i 40 dolar'a satiyor.

kisaca diyor ki; size 10.000 MS point yuklu bi gamertag(gt)'in ismini ve sifresini gonderecegiz. Siz "recover gamertag" menusunden size gonderdigimiz gt'i ve sifresini gireceksiniz. Sonra 5 gun icinde bu 10.000 puani istediginiz gibi harcayacaksiniz. Tekrar kendi gamertag'iniz ile giris yaptiginizda bu satin aldiginiz tum icerikler (Arcade games, DCL vs. ) kendi gamertag'iniz ile de kullanilabilir olacak. Bunun tek istisnasi avatar'lar icin satin alinan aksesuar vs imis. sadece avatar item'lar baska bi profile tasinamiyormus.

Yorumlara baktim, pekcok kisi almis ve olumlu yorum birakmis. Simdi bu ilan'da satilan gamertag'ler de calinti midir diyorsunuz? HAyir calinti diyecem, e o zaman tam tamina 10.000 MS point yuklenmis profilleri nasil tespit edip, caliyorlar? bana bu ilanda satilan gamertag'in calinti olmasi pek olasi gibi gelmedi. ne dersiniz?

tesbit edemezler arkadasım bence caldıkları gtların icinde bir miktar puan olur ve genelde birde kayıtlı kredi kartları bu sayade gtlara puan vs ekleyebilirler bu benim düsüncem...orijinal oyun kullanıyorsan bu hesaplardan uzak dur hocam banlanma sebebin olabilir...

• Affliction

Konuyu açtığın çok teşekkür ederim valla haberimiz olmuyor böyle şeylerden,bu konu üzerine derhal Ebay araştırmasına girdim ve 150 dolarlık PSN hesabını 30 küsür dolara kapattımBi anda ne indireceğimi şaşırdım O kadar çok istediğim Arcade oyun vardıki,yinede üstüne para arttı,gittim Call of Duty Classic falan aldım,Theme aldım,Walpaper aldım son kuruşuna kadar tükettimBu Arcade oyunlar beni enaz 1 ay götürür

Şu anda Xbox Lıve içinde almayı düşünüyorum bi tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 28 Mayıs 2010; 0:38:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GhOsT_1989
    tesbit edemezler arkadasım bence caldıkları gtların icinde bir miktar puan olur ve genelde birde kayıtlı kredi kartları bu sayade gtlara puan vs ekleyebilirler bu benim düsüncem...orijinal oyun kullanıyorsan bu hesaplardan uzak dur hocam banlanma sebebin olabilir...

aciklama icin tesekkurler.
  • 4000 pointe 80 tl verdim bir kaç gün önce, bunun fiyatıda iyi fakat başka gamertag alacakmışım onunla arcademi patchimi çekecekmişim sonra kendi gt mi açtığımda onada geçecekmiş.. Açıkçası böyle dolambaçlı şeylerle uğraşmam sizede tavsiye etmem.
  • Recover gamertag yapıp adamın verdiği hesabı gireceksiniz sonra istediğinizi indirip,yani active download bölümüne atıp,kendi hesabınıza geri döneceksiniz bu kadar,dolambaçlı falan değil,Lıve sistemi uzaklaştırma konusunda daha hassas bi yer olduğu için gerisinde ne olur bilmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 28 Mayıs 2010; 1:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Recover gamertag yapıp adamın verdiği hesabı gireceksiniz sonra istediğinizi indirip,yani active download bölümüne atıp,kendi hesabınıza geri döneceksiniz bu kadar,dolambaçlı falan değil,Lıve sistemi uzaklaştırma konusunda daha hassas bi yer olduğu için gerisinde ne olur bilmem..

iyi de hocam neden uzaklastirma olsun. sonucta bana gonderilen gamertag gercek sahibi taraafindna gonderiliyorsa hem onun gamertag'inin hem kendi gamertag'imi kendi konsolumda acmamin bi sakincasi yok.

Yani uzaklastirma alabilirsini derken account'un calindigini kabul mu ediyorsun? E oyle bi calinti durumu varsa niye boyle bi ise gireyim zaten!

• quote:

Recover gamertag yapıp adamın verdiği hesabı gireceksiniz sonra istediğinizi indirip,yani active download bölümüne atıp,kendi hesabınıza geri döneceksiniz bu kadar,dolambaçlı falan değil,Lıve sistemi uzaklaştırma konusunda daha hassas bi yer olduğu için gerisinde ne olur bilmem..

Gerisi ne olur bir sonraki ban dalgasında bana eşlik edersin I love fw cünkü yaptıgın her indirmeyle beraber device id console id vs kayıt ediliyor bu nedenle o hesaplar fazla yasamıyor...cünkü profildeki device id ile download ettigin device id uyusmuyor ve sistem hesabı otomatikman kapatıyor bu benim düsüncem tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcav

quote:

iyi de hocam neden uzaklastirma olsun. sonucta bana gonderilen gamertag gercek sahibi taraafindna gonderiliyorsa hem onun gamertag'inin hem kendi gamertag'imi kendi konsolumda acmamin bi sakincasi yok.

Yani uzaklastirma alabilirsini derken account'un calindigini kabul mu ediyorsun? E oyle bi calinti durumu varsa niye boyle bi ise gireyim zaten!

Bunlar bana göre çalıntı,adamın biri peynir ekmek gibi satıyordu Ebayde yorumları gördüğüm kadarıyla,dolayısyla kendi hesabı olması diye bişey söz konusu değil,kayıtlı kredi kartlarından alıyorlar,benim aldığım adam "24 saat içinde kullanmalısın,dikkat et" diye uyarı mesajı attı,benim işim 5dkda bitti zaten...

GhOsT_1989

Ama şöyle bişey olabilir,diyelim konsolum bozuldu başka bi makinaya geçtim,recover yaptım,IDler uyuşmuyo diye beni banlayamazki,böyle bişey olmaz,yalnız hesabının çalındğını farkeden adam şikayette bulunursa sen o hesapla girdiğin anda takibe alınırsın,işte bu BANa giden yolu açar diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 28 Mayıs 2010; 2:19:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.