Bildirim
10.000 tl ye aselsan mi yoksa b tipi fon mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Forumda zor durumda olanlar var..Yarısını dağıt kura ile...
-
Bitcoin al diye ilk kim yazıcak beklemedeyim. B tipi fon mevduattan az getirir hisse senedi için uçar kaçar denmez ama buhur25 temettu verimi en çok olan 3 hisseye bölmen tek kağıtta taşıyıcağın riski taşımaktan daha mantıklı olabilir para
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uzun vade düşünüyorsanız aselsan tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bitcoin yatırımcısına çok iyi kazandırıyor şu anda uzun vadede en iyi yatırımlardan bir tanesi bitcoindir -
Aselsan,ama btc yi yakından takip et derim.
İş Portföy BIST Teknoloji Ağırlık Sınırlamalı Endeksi Hisse Senedi Fonu (812)
Türkiye iş bankası fonudur.(benim bir kaç bin lira yatırımım var bunda şu an,ama btc yi bi deneyeceğim olursa btc ye geçeceğim.)
%70-80 oranında Aselsan hissesi içerir,geri kalan %3-5 oranında ters repo,diğer %20-25 oranında Logo,ve 1 telekomünikasyom şirketi 2 elektrik şirketi hissesi içerir adlarını unuttum.
Kar oranınahttp://www.fonmarket.com/analiz/fon/is-bankasi-a-tipi-teknoloji-endeksi-fonu
ya da Tefaş'ın (TAKASBANK) resmi sitesinden bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 21 Ağustos 2017; 17:52:50 >
-
Uzun vade için aselsan soda hektaş üzmeyen kağıtlardır.Alırsan arkana bakma.Ben olsam paramı 3 e böler alırdım.5 sene sonra 0 model aracın hazır olur.YTD
Asels-petkm-tupras bu 3 üne böl kafan rahat gez. 2 sinin temettusu de var sağlam. Ytd
Uzun vadede aselsandan guzel kazancin olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X