Şimdi Ara

10.000 Rp >> Nasıl Harcamalıyım ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her gün girip defalarca bakıyorum belki biri çekiliş yapar yüzümüzü güldürür ama ne çare artık ismail abi gibi el sallıyorum o çekiliş yapanlara neredesiniz siz kardeşim?
    insanların hayatına girip öyle birden nasıl çıkarsınız bu yaptığınız onur kırıcı geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz?

çekilişe katılmak isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Görgüsüzlük: Level Up+

50 tl lik Rpile Görgüsüzlük oluyorsa sen bırak bu işi.

Fiyatı aklımdan bile geçmedi. Sadece konunun gereksizliğinden ötürü söyledim. Sonuçta aklın mantığın var, RP'yi aldığına göre nasıl harcayacağını da senin bilmen lazım. Ben sırf skin alırım, başkası 14 rune page alır, başkası full IP boost'a yatırır. Kendi adıma konuşayım; RP çekerken "şunu, şunu alırım" diye düşünüp ona göre alıyorum. Akıl var mantık var.

10.000 Rp >> Nasıl Harcamalıyım ??

• Asıl amaç:Çok fazla skine ve rp'ye sahibim fakirler.
  • madem ne yapacağını bilmiyorsun ne diye aldın o kadar RP'yi? ne yapacağını bilmeden bir alışverişi nasıl bir zihniyet yapar merak ettim doğrusu. (bayanlar hariç. bayan isen sorun yok, normaldir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquantum -- 27 Mart 2013; 16:40:43 >
  • quote:

quote:

öhöm 10 k rp 105 tl ile yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

quote:

öhöm 10 k rp 105 tl ile yapılıyor

50 Tl ile görgüsüzlük olmayacağı gibi 105 ilede olmaz diye düşünüyorum .

Bu arada 50 tl örneğimde Mübala yapmıştım.

• quote:

quote:

quote:

Fiyatı aklımdan bile geçmedi. Sadece konunun gereksizliğinden ötürü söyledim. Sonuçta aklın mantığın var, RP'yi aldığına göre nasıl harcayacağını da senin bilmen lazım. Ben sırf skin alırım, başkası 14 rune page alır, başkası full IP boost'a yatırır. Kendi adıma konuşayım; RP çekerken "şunu, şunu alırım" diye düşünüp ona göre alıyorum. Akıl var mantık var.

OK ozaman Şampiyon ve Skin Tavsiyeleri Bölümlerinide Kaldıralım zira aklın mantıgı var o şunu alır bu bunu ,

Arkadaşlar 6300 ip var ne önerirsiniz ? Cevap: Aklın mantığı var Sen rengar dersin ben Jayce.

Arkadaşlar Rengar Aldım Ne şekilde oynarım Cevap : Aklın Mantığı var Ben jungle oynarım sen bot.

Arkadaşlar Ahri Build Önerisi olan ? Cevap Aklın mantığı var sen Spell vamp kasarsın ben Blood . Konular böyle gitsin Birbizimizden öneri tavsiye almayalım.

'' Kendi adıma konuşayım; RP çekerken "şunu, şunu alırım" diye düşünüp ona göre alıyorum. Akıl var mantık var.'' Diyosun ...

- Sanane arkadaşım ? Belki hediye geldi ? Belki arkadaş çevremce sevilip sayılan bir kişiyim , Ansızın oldu ..?!

Fikir almak senin akli ve mantıki değerlerine Ters ise sen harbiden yalnış gelmişsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

OK ozaman Şampiyon ve Skin Tavsiyeleri Bölümlerinide Kaldıralım zira aklın mantıgı var o şunu alır bu bunu ,

Arkadaşlar 6300 ip var ne önerirsiniz ? Cevap: Aklın mantığı var Sen rengar dersin ben Jayce.

Arkadaşlar Rengar Aldım Ne şekilde oynarım Cevap : Aklın Mantığı var Ben jungle oynarım sen bot.

Arkadaşlar Ahri Build Önerisi olan ? Cevap Aklın mantığı var sen Spell vamp kasarsın ben Blood . Konular böyle gitsin Birbizimizden öneri tavsiye almayalım.

'' Kendi adıma konuşayım; RP çekerken "şunu, şunu alırım" diye düşünüp ona göre alıyorum. Akıl var mantık var.'' Diyosun ...

- Sanane arkadaşım ? Belki hediye geldi ? Belki arkadaş çevremce sevilip sayılan bir kişiyim , Ansızın oldu ..?!

Fikir almak senin akli ve mantıki değerlerine Ters ise sen harbiden yalnış gelmişsin.

sakin ol birazbence sevdiğin championlara skin al.Rune pageide ip ile al Legendary skinlere iyi bak çünkü aralarından çok iyileri var Kayle,Vladimir,Cho'Gath e ya Khazix 1350 rp.Mesela aralarından birini alabilirsin.Yarınki indirimleri bekle ordanda gözüne güzel gelecek olanı alabilirsin.Yani ya indirimleri bekle ya da indirime girmeycek olan skinleri al Legendary skinleri yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

quote:

quote:

quote:

quote:

sakin ol birazbence sevdiğin championlara skin al.Rune pageide ip ile al Legendary skinlere iyi bak çünkü aralarından çok iyileri var Kayle,Vladimir,Cho'Gath e ya Khazix 1350 rp.Mesela aralarından birini alabilirsin.Yarınki indirimleri bekle ordanda gözüne güzel gelecek olanı alabilirsin.Yani ya indirimleri bekle ya da indirime girmeycek olan skinleri al Legendary skinleri yani.

Hocam Biz burada Fikir edinmeye çalışıyoruz , bakmesela Hiç aklımda Yokken bir yorum sayesinde Kayle Skini bile düşünür oldum

Biz burada Fikir alışverişi yapıyoken Şu tip yorumlar .... Hiç yakışmıyor .

Hocam bide Legandary Skin bir adet kesin alıcam ama Effectlerinde bazılarının bariz şekilde fark var , Kha'nında Warning olayı güzel , Legendary Skin indirime girme ihtimali varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

PulseFire Ezreal al bana hediye et ben de paypaldab 30 lira yollayım.

30 liram var maalesef 5 lirada arkadaşın borcu var.

Bak yine unuttum borcu.

Daha geçen arkadaşa 4.20 TL yolladım Paypal üzerinden.

15 güne atarım malum günde 30 kuruş geliyor artık.

Winat9 terk

• bana hediye göndererek baslayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Galio ve Vlad varsa legendarylerini tavsiye ederim. Lunar Revel 2013'te gelen skinlerin karakterlerini oynaigin varsa onlari tavsiye ederim, ozellikle Dragon Wing Corki. Kog oynuyorsan Lion Dance guzel. Headhunter Nidalee instabuy yapabilirsin. Zac sevdiysen Bundle alabilirsin. Steel Legion'lari kesinlikle al. Arcade Sona favorim. Celestine Soraka belki. Archlight Varus oynuyorsan al. Darius proysan Bioforge cok guzel. Bladecraft Orianna uzay.

Tavsiyelerim bu kadar.

Bide Aether Wing Kayle de cok guzel. Mecha Kha'Zix'i nasil atladim bilmiyorum. Frost Blade Irelia da col guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temple jax yokkkkkkkkk omg jade wukong yoook bu 2 si yoksa bisi diyemiyorum :/

• quote:

Orijinalden alıntı: arconene

Temple jax yokkkkkkkkk omg jade wukong yoook bu 2 si yoksa bisi diyemiyorum :/

Hey allahım
  • quote:

quote:

Galio ve Vlad varsa legendarylerini tavsiye ederim. Lunar Revel 2013'te gelen skinlerin karakterlerini oynaigin varsa onlari tavsiye ederim, ozellikle Dragon Wing Corki. Kog oynuyorsan Lion Dance guzel. Headhunter Nidalee instabuy yapabilirsin. Zac sevdiysen Bundle alabilirsin. Steel Legion'lari kesinlikle al. Arcade Sona favorim. Celestine Soraka belki. Archlight Varus oynuyorsan al. Darius proysan Bioforge cok guzel. Bladecraft Orianna uzay.

Tavsiyelerim bu kadar.

Bide Aether Wing Kayle de cok guzel. Mecha Kha'Zix'i nasil atladim bilmiyorum. Frost Blade Irelia da col guzel.

OOO tamamdır Frost Blade İrelia bak bu süper.

• Battlecast Cho
    Gentleman Cho
    Jurassic Cho
    ve Loch Ness Cho

Al.

Değiştire değistire kullan. Hepsi birbirinden güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Battlecast Cho
    Gentleman Cho
    Jurassic Cho
    ve Loch Ness Cho

Al.

Değiştire değistire kullan. Hepsi birbirinden güzel.

O hataya ilk LoL'e Başladığımda Yaptım 400 Free Rp ile Feral WW aldım (Legacy Skin) Ama Hep FireFang almak isterdim İlk parayla aldığım skin o , 1 hafta sonrada 487 Rp ye Hyena girince Pat onunda aldım ( İndirimlerin Çok nadir olduğunu sanıyordum ) Tabi bu 2 sene önceydi .

• Eternum nocturne, headhunter nidalee, gladiator draven, zac bundle icin de para sakla

Edit: battle bunny riven, officer caitlyn, nurse akali.
    hormon mod off
    high command kata, dragonblade talon

edit2: dragonfist,muay thai lee sin, diana skini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bako39 -- 27 Mart 2013; 18:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Eternum nocturne, headhunter nidalee, gladiator draven, zac bundle icin de para sakla

Edit: battle bunny riven, officer caitlyn, nurse akali.
    hormon mod off
    high command kata, dragonblade talon

Eternum var Hocam , Rivendanda ChampionShip var ama Cit için Skin düşünüyorum Doğrusu .
  • 7x rune page 1 aylık ip boost
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.