Şimdi Ara

10.000 PARÇALIK PUZZLE ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirdeyim ve 10.000 parça civarında puzzle arıyorum. Forum Bornova' daki D&R a filan da baktım ama en fazla 6.000 parçalık bulabildim. Nereden bulabileceğim konusunda fikri olan var mı? Educa veya Ravensburger gibi marka olmasına gerek yok. Dandik bir şey olsa da olur.

• bence bilgisayardan istedigin fotografı parça sayısını ve çizimlerini ayarlayıp götür laser kesim yapan bir mekana iki dakikada evyapımı puzzle sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 1 Mart 2009; 20:19:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ten_don

bence bilgisayardan istedigin fotografı parça sayısını ve çizimlerini ayarlayıp götür laser kesim yapan bir mekana iki dakikada evyapımı puzzle sana

Hocam öyle bir yer biliyorum ama ne kadara patlar ki ?
  • kuzenimin duvarında vardı bitane 3 renkten oluşan bi picasso tablosu adını bilmiyorum bi araştır bence çok güzeldi ama sadece 3 renk olduğu için kuzeni baya kasmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton

kuzenimin duvarında vardı bitane 3 renkten oluşan bi picasso tablosu adını bilmiyorum bi araştır bence çok güzeldi ama sadece 3 renk olduğu için kuzeni baya kasmıştı

Galiba özel yaptırmak zorunda kalacağım. Boyutunu hatırlıyor musun hocam ?
  • eminönünde büyük bir oyuncakçı var hemen kıyıya yakın mısır çarşısının yanındaki baharatçıların yanında.orada her boyutta var.10.000 de olması gerekiyor.gördüğümü hatırlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.000 TL casio saat önerisi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cann®

eminönünde büyük bir oyuncakçı var hemen kıyıya yakın mısır çarşısının yanındaki baharatçıların yanında.orada her boyutta var.10.000 de olması gerekiyor.gördüğümü hatırlıyorum

+rep

ama İzmirdeyim. Yardım eden herkese teşekkür ederim. Biraz daha araştırayım şu lanet pazılı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beyinli

quote:

Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton

kuzenimin duvarında vardı bitane 3 renkten oluşan bi picasso tablosu adını bilmiyorum bi araştır bence çok güzeldi ama sadece 3 renk olduğu için kuzeni baya kasmıştı

Galiba özel yaptırmak zorunda kalacağım. Boyutunu hatırlıyor musun hocam ?

valla baya büyüktü şimdi sallıyo gibi olmiyim gozumun onune gelenden bi olcu vericem tahmini olarak eni 3 yüksekliği de 1,5 mt. falandı heralde
  • 10binlik alan 18binlik de alır. netten sipariş verebilirsin dünyanın en büyük puzzle'ı ve oldukça da güzel resmi
  • http://www.hepsiburada.com/educa-the-surrender-of-bredavelazquez/productDetails.aspx?categoryid=10357&productid=oyuneduca13433

2009 da bitirirsen paranı iade ediyorlarmış

Şaka bir yana 10000 ev için ideal degil yer+zaman+para, geçtigimiz yıl 2000 parça yaptım bir sene sürdü yapması tabi kısıtlı zamanım vardı ama 2000 i aşma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 1 Mart 2009; 23:12:30 >

• bu arada nette buldum faydalı olur

http://www.puzzledepo.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.