Şimdi Ara

10.000-15.000 arası araba tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklımda kia pride var ne dersiniz? Ya da sizin önerebileceğiniz neler var? 2000 model altı kesinlikle istemiyorum. Lpg li olsun, fazla sorun arıza vermesin yeter :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dacia solenza - Lada Vega - Reno 19
  • Ben de kia pride aldım klimalı. O paralara az sorun çıkartacak, az yakan ve enjeksiyonlu, hidrolik direksiyonlu araç bulmak zor. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: aspergillus

Ben de kia pride aldım klimalı. O paralara az sorun çıkartacak, az yakan ve enjeksiyonlu, hidrolik direksiyonlu araç bulmak zor. Tavsiye ederim

Hocam hayırlı olsun siz kaça almıştınız? Bir de otomatik mi tavsiye edersiniz manuel mi? Otomatikler 15 bini buluyo o yüzden biraz daha manuel den yanayım ben.

• Peugeot 106, 205 zorlarsan 206 roland garros veya dacia solenza, ford ka, ford fiesta bulabilirsin.
  • citroen saxo,mazda 323

• Geely familia echo bakabilirsin 2009 2010 motoru iyidir. Abs çift havayastığı klima

Lada Kalina. 2009 2010 2011 renault clio motorludur

Abs havayastığı klima

Fiat Marea 2002-2004 arası bakabilirsin 1.6 motorlu

Abs çift havayastığı klima

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    1.000.000 TL Araç önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Citroen saxo nun görünüşüne pek ısınamadım. Peugeot 206 da dediğim fiyatlarda genelde 300 bin ve üstü km yapmış oluyor. Ayrıca sorun çıkaran bir araba 206 bildiğim kadarıyla. Yoksa 206 yı kesin düşünürdüm. Mazda 323 ü çok düşündüm ama küçük bir doğu iline gideceğim için parçasını bulmak hem zor hem külfeti olur diye vazgeçtim. Renault broadway 90 lı modeller olacağına kia pride en azından 2000 model daha iyi olur diye düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bro89

quote:

Ben de kia pride aldım klimalı. O paralara az sorun çıkartacak, az yakan ve enjeksiyonlu, hidrolik direksiyonlu araç bulmak zor. Tavsiye ederim

Hocam hayırlı olsun siz kaça almıştınız? Bir de otomatik mi tavsiye edersiniz manuel mi? Otomatikler 15 bini buluyo o yüzden biraz daha manuel den yanayım ben.

Tesekkurler 4 ay oldu alalı. Yeni 8 lastiği de verdi sahibi yazlık ve kışlık. 12750 ye aldım. SW araç istedim o yüzden bunu istedim özellikle. Klima olduğunu bile bilmiyordum. Araç oldukça az yakıyor, yürütme maliyetleri de ucuz. Motor 1.3 ama 150-155 i gördüm orda bıraktım çok hız yapılacak bir araç değil bence. Yanlış bilmiyorsam Mazda ile ortak bir motor var.

• quote:

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Citroen saxo nun görünüşüne pek ısınamadım. Peugeot 206 da dediğim fiyatlarda genelde 300 bin ve üstü km yapmış oluyor. Ayrıca sorun çıkaran bir araba 206 bildiğim kadarıyla. Yoksa 206 yı kesin düşünürdüm. Mazda 323 ü çok düşündüm ama küçük bir doğu iline gideceğim için parçasını bulmak hem zor hem külfeti olur diye vazgeçtim. Renault broadway 90 lı modeller olacağına kia pride en azından 2000 model daha iyi olur diye düşünüyorum :)

mazda 323 ü parçası bulunmaz diye eleyip kia pride düşünüyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

quote:

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Citroen saxo nun görünüşüne pek ısınamadım. Peugeot 206 da dediğim fiyatlarda genelde 300 bin ve üstü km yapmış oluyor. Ayrıca sorun çıkaran bir araba 206 bildiğim kadarıyla. Yoksa 206 yı kesin düşünürdüm. Mazda 323 ü çok düşündüm ama küçük bir doğu iline gideceğim için parçasını bulmak hem zor hem külfeti olur diye vazgeçtim. Renault broadway 90 lı modeller olacağına kia pride en azından 2000 model daha iyi olur diye düşünüyorum :)

Bulunmaz derken ankara İstanbul vs illerde değil de doğuda küçük bir ilde bulunmaz demek istedim :)

• quote:

quote:

quote:

Bulunmaz derken ankara İstanbul vs illerde değil de doğuda küçük bir ilde bulunmaz demek istedim :)

Ustanız iyi olduktan sonra her türlü parça bulunur. Mazda çok istedim ancak temiz bulamadım. Biri ağır kazalı çıktı, diğer ikisi de haşat olmuştu. Genel olarak klimalısını bulmakta zor. Şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız kia derim, ancak şehir dışı yolculuklar da fazla olacaksa mazda düşünebilirsiniz. Bu arada mitsubishi carisma da bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ustanız iyi olduktan sonra her türlü parça bulunur. Mazda çok istedim ancak temiz bulamadım. Biri ağır kazalı çıktı, diğer ikisi de haşat olmuştu. Genel olarak klimalısını bulmakta zor. Şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız kia derim, ancak şehir dışı yolculuklar da fazla olacaksa mazda düşünebilirsiniz. Bu arada mitsubishi carisma da bakabilirsiniz.

Hocam açık konuşmak gerekirse ben araba değil de altıma eşek arıyorum :) şehir içi market alışverişi hastane postane işleri için arıyorum.

• renault europa, büyük şehirdeyseniz mazda 323 de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.