Şimdi Ara

1 Yıllık ücretsiz lisans + Market Ön Muhasebe Programı v1.2 + 40 Bin Ürün Entegrasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 Yıllık ücretsiz lisans + Market Ön Muhasebe Programı v1.2 + 40 Bin Ürün Entegrasyonu


    Genel Özellikleri

    Firmanız altında şubelerinizi, şubeleriniz altında depolarınızı tanımlayabilir, yetkilendirebilirsiniz. Tüm raporları şube ve depo bazında alarak performans ve verimlilik analizlerinizi yapabilirsiniz.

    Malzeme miktarlarının eksiye düşmesi durumunda, asgari miktarı geçmesi durumunda hangi tepkinin verilebileceğini (hiç bir şey yapılmaması, sadece uyarı verilmesi, işlemin durdurulması) parametrik olarak tanımlayabilirsiniz.


    Sipariş Listesi siparişleri listelerken Ayrıntılı Sipariş Listesi siparişleri sipariş kalemi detayında listeler. Bu sayede rapor almaya ihtiyaç duymadan ekranlar üzerinden basit kolon filtrelemeleri ile örneğin malzeme bazında sipariş sevk durumlarına ulaşabilirsiniz. Hemen hemen tüm fiş listelerinin detaylarını listeleyen ayrıntılı listeler bulunmaktadır. Ayrıntılı Fatura Listesi, Ayrıntılı Banka Fişleri gibi.

    Personeliniz tarafından mükerrer açılan stok kartı, cari hesap kartı, hizmet kartı gibi kartların birleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

    Toplu İşlem fonksiyonu ile alım ve satış irsaliyelerini, siparişleri tek tek veya carilerine göre gruplandırarak faturalandırabilir, toplu olarak cari hesaplara borç veya alacak dekont girişi yapabilirsiniz.


    Toplu Bilgi Güncelleme fonksiyonu ile istediğiniz malzemelerin istediğiniz özelliklerini (fiyat, özel kod, marka …) tek tuşla güncelleyebilirsiniz. Örneğin, belirli bir grup stoğun perakende satış fiyatlarına %20 zam işlemini tek ekran üzerinden saniyeler içinde gerçekleştirebilir, marka eşleşmelerini güncelleyebilirsiniz.

    Malzeme bazında sınırsız barkod tanımı yapabilirsiniz. Varyant modülü ile entegre olan bu özellik ile barkodların hangi renk ve hangi bedene eşlendiği takibi yapılabilir. Standart barkodlar ile adetli takip edilen barkod tanımı yapabileceğiniz gibi KG gibi birimlerin takibinin yapıldığı miktarlı barkod tanımı da yapabilirsiniz.

    Sistem Sayesinde İşletmenizde Müşterilerineze Stoklarınızda bulunan Ürünleri Hızlı ve Prratik Şekilde Satış İşlemi Yapabilirsiniz. Sistem Cari Stok Takip Sistemi Olmasının Yanı Sıra Aynı Zamanda Satış Takip Sistemidir.

    Fiili ve Gerçek Stok miktar takibi ile konsinye takibi yapabilirsiniz. Rezerve edilen siparişler de fiili ve gerçek stok miktarlarını etkilemektedir.

    SMS / E-Posta Yönetimi


    Program Modülleri

    Şebe ve Depo Takibi
    Eski Stok ve Asgari Miktar Takibi
    Depo Listeleme
    Konsinye Takibi
    Barkod: Sınırsız, Standart, Miktarlı
    Stok Grubu Tanımlama
    Toplu Fiyat Güncelleme
    Stok Kart Takibi
    Ürün Hareket Takibi
    Cari Kart Takibi
    Cari Hareket Takibi
    Faturalı Ürün Girişi / Fatura Takibi
    Taksit Matik / Taksit Takibi
    Stok Hareket Takibi
    Ayrıntılı Hareket Listeleme
    Hızlı Satış Modülü
    Toptancı Kart Tanımları
    Toptancı Hareket Takibi
    SMS / E-Posta Modülü
    Kasa Modülü
    Kasa Hareket Takibi
    VE DAHA SAYISIZ ÖZELLİK








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.