Şimdi Ara

1 Yıllık Sevgilim Benden Ayrıldı Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıllık sevgilim benden ayrıldı çok kötüyüm arkadaşlar neden ayrıldığımızı yazacağım lütfen bir yardım edin sevgilim ile arkadaş vasıtası ile tanışmıştık 1 yıl önce sonra çıkmaya başladık ben ilk başlarda çok aşık değildim ama sonradan çok fena aşık oldum o'da beni seviyordu tabi bu benim düşüncem benden ayrıldığı için hiç sevmemiş sanırım neyse bir gün dışarda yürürken eski bir kız arkadaşımı gördüm nerden baksanız 4 yıl önce tandığım sadece arkadaşımdı o zamanlar ben bunla sohbet etmeye başladım eskileri falan konuşuyorduk benim sevgilim ise bunları yanlış anlamış onu aldattığımı sanmış ama kesinlikle yok böyle birşey her neyse geldi sevgilim yanıma o kız kim utanmadınmı beni aldatırken ben durumu anlatıyorum yok öyle birşey seni aldatmadım aldatmam dedim telefondaki mesajı göstermiş 4 yıl önceki tanıdığım kız buna mesaj atmış beni seviyor falan diye ben o mesajı okur okurmaz ayar oldum sevgilime anlatıyorum yemin ederim yok böyle birşey diye sevgilim bir anda çok sinirlendi bana tokat atacak sanarken birden çin ejderhasına dönüştü kanatlarından balgam atıyordu ben inanamadım bu olanlara sonra 4 yıl önceki tanıdığım kız geldi ve birden ze ba ni'ye dönüştü kızın elinde çatal mızrak vardı zebani arkadaşım çin ejderhasının üstüne binerek ho ho ho dedi ben korkudan altıma ettim yer yarıldı yerin altından cerberusun üstünde ajdar vardı seni kurtarmaya geldim dedi ve çin ejderhası zebaniye çikita muz şarkısını söyleyip yok etmeye çalıştı ama başaramadı çıktığı yere girdi sevgilim ve arkadaşı beni çin ejderhası adasına haps ettiler yerde sesi gitmiş ajdarı gördüm cebinde telefon buldum telefonundan yazıyorum. işte böyle arkadaşlar ne yapmam lazım bu kızı çok seviyorum malesef ayrılmak istemiyorum

• Okumayin cin ejderhasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 3 Mart 2015; 22:20:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degilde duygu dayak yiyodu

• Başkasının bir yıllık sevgilisine kon.

• up arkadaşlar yardım edin lütfen çok acı çekiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.