Şimdi Ara

1 yılda ygs hazırlanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: f4t4lstoke

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

ygs çalış fizyoterapi veya hemşirelik oku bence. mesela koçun hemşirelik taban puanı civarında bir puan alsam ora giderim.

Öyle yapacağım. Kitap tavsiyelerinizi alabilur miyim? Hangi dersten başlamalıyım? Hiçbir şey bilmediğimi farzedin? Tavsiyelerinizi ona göre yapın lütfen.

açıkçası ben ygs lys karışık çalıştığım için net bir şey söyleyebileceğimi sanmıyorum. ama palme yayınları iyidir. ondan sonra fem yayınları. bu ikisinden sonra artık derse göre iyi olan yayın değişebiliyor. türkçe için daha çok ales kitapları öneririm. bol deneme çözün. sosyali internetten videolu olarak çalışmayı öneririm.

Bu palme yayınları zor mu malum okuldan mezun olalı 4 yıl oldu şimdi zoru görüncr hevesim kırılmasın sosyali en sona bırakacagım çünkü boş zamanlarımda bol bol kitap okuyup dünya ile ilgili bilgiler edindim yani bùtün imparatorlukların seceresini çıkarabilirim türkçeden başlasam nasıl olur

sözeller kolay sayısallardan başla derim. palmenin kenarında özet bilgiler oluyor, baka baka öğrenebilirsin. ders almaya çalış, olmazsa internetten dinlersin dersleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim zaten kaybetcek bir seyin yok olumune calis yayin olarak sadece ygs ye girecegin ilkokul temelin oldugunu varsayarsak ant mat falan alma direk simetrilerden basla
    Mat1 : mat1 fem simetri 3kitap + konu ozetli mat1 soru bankasi (son testleri zordur cozumleride teknofemde var yapamadiklarini ordan izleyip yapabilirsin)
    Geometri : fem simetri ygs geometri + birey b ygs lys soru bankasi (buda cozumlu sitesinde var)
    Fizik: fem simetri ygs fizik + final ygs fizik cozumlu soru bankasi oneririm
    Kimya: ygsdeki en kolay dersdir bunun icin fem simetri ygs kimya kitapi sadece yeter ama istersen baskada alabilirsin
    Biyoloji: fem simetri ygs biyoloji pek begenmiyorum ama istersen alabilirsin palme yayinlarinin konu anlatimlisi fakat ygs lys karisik onu alabilirsin sadece ygs konularina calisabilirsin yada baska ygs kaynaklari olabilir
    Turkce : fem simetri ygs turkce + yayin denizi hiz paragraf kitapi + fem denge turkce bolum denemesi + palme turkce bolum denemesi yeterli
    Tarih cografya felsefe..vb icin tm yada sozel arkadaslar onerirse daha iyi olur basarilar abicim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim inşallah istediğin bi yere gidersin dua edicem senin için
  • İste , çalış , emek ver , dua et , gerisi gelir

İsteyen yapar kardeşim insan oğlunun yapamıcağı şey yok 1 yılda 30kyada girer ilk 10ada
  • Bütün dersleri içeren konu anlatımlı tek kitap ve 80 adet matematik yaprak test aldım. Simdilik bunları aldım. Hayırlısı.

• Merhaba arkadaşlar dün kendime zirve yayınlarının 80 adet matematik yaprak testini almıştım. Soru sayısı çok azdı. Dün akşamdan beri testleri bugün öğlene kadar bitirdim. Sorular çok kolaydı. Şimdi kendime bütün dersleri içeren çözümlü soru bankası alacağım. Sınava hazırlanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hiçbir şey bilmediğimi farzedin. Hangi kaynağı tavsiye edersiniz?
  • Amelesin sen amele kal

• Geometri için güvenderin kolay geometrisine bakabilirsin bence. Direk 0 dan başlıyor.

• 12 ay ygs calisarak ilk 30 bin bence zor degil.

• quote:

Merhaba arkadaşlar dün kendime zirve yayınlarının 80 adet matematik yaprak testini almıştım. Soru sayısı çok azdı. Dün akşamdan beri testleri bugün öğlene kadar bitirdim. Sorular çok kolaydı. Şimdi kendime bütün dersleri içeren çözümlü soru bankası alacağım. Sınava hazırlanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hiçbir şey bilmediğimi farzedin. Hangi kaynağı tavsiye edersiniz?

hocam sen şimdi başla sadece ygs2 için 1 sene çalış ilk20.bine girersin.yayın falan pm at sana önereyim.
  • Umudunu kırmak istemem ama 1 yılda zor eğer sağlam alt yapın varsa yaparsın ama gördüğüm kadarıyla uzun zaman geçmiş. Benim geçen sene ne matematikten ne türkçeden ne sosyalden hiç bilgim yoktu. Feni çözmüyorum zaten tmyim. Yani eskiden 1 tane test kitabı bile çözmüşlüğüm yok. Şuan çok şükür 300 puan yapıyorum. Dershaneye başladığımda hedefim 220 yapsamda 40 puanda okuldan gelse iyi kötü bir maliye iktisat a yerleşsem diyordum. Şimdi ise istediğim bölüm sosyal hizmet uzmanlığı. Ha devlet olmayacak kesin de artık burslu özel kazanmaya çalışıyorum. Herkes inşallah istediği bölümü kazanır. Önemli olan azim. Ama bunu 1 yıl gibi kısa bir sürede yapmak zor eğer alt yapın yoksa. Ben bizzat şuan bu durumun içerisindeyim. .

• Ark. ben suan 11.sınıfım ve temelim iyi degil sayılsalım bazı dersteki temellerim yok denecek kadar az biyo fizik gibi biliyosunuz dershanelerde kapandı özel okula dönüştü gitmelimiyim gitsem kazanırmıyım cok acil cevaplarınızı bekliyorum cok kararsızım kazanamam diye.

• Yaparsın ama çok verimli çalışman şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchtcvdr19

Ark. ben suan 11.sınıfım ve temelim iyi degil sayılsalım bazı dersteki temellerim yok denecek kadar az biyo fizik gibi biliyosunuz dershanelerde kapandı özel okula dönüştü gitmelimiyim gitsem kazanırmıyım cok acil cevaplarınızı bekliyorum cok kararsızım kazanamam diye.

Yaparsın benim de geometrim ve fizik 0 onlardan özel ders alacağım ben yaklaşık 2 haftadır çalışmaya başladım bak buradaki arkadaşların bazı sorularını çözebiliyorum şu an konu tekrarı yapıp arada deneme çözüyorum denemelerin zorluğuna göre 80-90 arası gidip geliyor netlerim fizik-geo sıkıntı olmasa rahat 100 olacak da 1 yıl var daha önümde 1 yıl sonra ben sınavda 125 net yapıp ygs'den fizik tedavi yazacağım sende ümidini kaybetme şunu da unutma azimle sıçan duvarı deler.

• f4t4lstoke F kullanıcısına yanıt
    zor falan değil 1.5 senen var önünde çok çalışırsan istediğin bölümü bile kazanabilirsin. bende 2013 mezunuyum 2016 için hazırlanıyorum.

edit: bu arada 80-90 yapıyormuşsun derece yapan adamlar 11. sınıfın başında 95 net yapıyormuş öyle düşün kendini sadece ygs ile sınırlandırma tıbbı neden kazanamayasın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 24 Şubat 2015; 21:33:03 >
  • f4t4lstoke F kullanıcısına yanıt
    Oyle yapicaz ciktik yola dershaneye gitmicem vazgectim cok para ama dimdiden baslicam az az yazinda az az bakicam 12.sinifta da gunluk 6saatlik bi calisma sonuc olarak ygs lys (mf4) en az ham 350 ins olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.