|
haber veren arkadaşa teşekkürler 3000küsür cebimizde kaldı. |
|

1 Mobil
|
haber veren arkadaşa teşekkürler 3000küsür cebimizde kaldı. |
|
selam herkese, doğrulama adımında mail ile doğrulayamadım, sol alt köşede farklı bir doğrulama yöntemi dene seçeneğinden sonra belge yükleyerek hemen doğruladım. haber veren arkadaşa teşekkür ederim son 10 yılda gördüğüm en iyi sıcak fırsat olabilir. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord3 -- 21 Ocak 2026; 8:55:57 > |
|
Linkedin ne zaman tanımlanıyor? Mail gelecek diyor ama gelen birşey yok. |
|
| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)| | Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD | ![]() |
|
papara yerine diğer çalışan ön ödemeli kartlardan kullanın paycell, nays gibi. |
|
büyük ihtimalle edu.com.tr uzantılı maile geliyordur. |
|
“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
|
|
bu linkedin maili kişisel maile mi geliyor edu mailine mi 10 saat oldu gelen giden yok? :) |
|
|
öğrenci belgesi yükleyerek var olan hotmail hesabına tanımladım. hiç edu mail girmedim. ertesi gün öğrenci belgesi doğrulandı. satın alma sırasında enpara sanal kk kabul etti. linkedin premium için aldım, mail gelmesini bekliyorum. haber verene teşekkürler. |
| _____________________________ |
|
ben de aynı şekilde yaptım. bir gün oldu bakalım kaç güne gelecek mailimiz :) |
|
Dün gelmiş linkedin premium promosyon maili. Microsoft premium hesabımla alakasız, ona bağlı olmayan gmail kayıtlı linkedin hesabımda aktif ettim. |
| _____________________________ |
|
benimki de haftasonu gelmiş. bu fırsat gibi fırsat için konu sahibi arkadaşa tekrar teşekkür ederim. :) |
|
arkadaşlar mesela https://www.microsoft.com/en/microsoft-365/college-student-pricing?= adrese girince hotmail istiyor edu maili nereye gireceğiz linkedin için hangi maile gelecek hotmail'e mi ? |
|
Teşekkürler e devlet mezuniyet belgesi yükledim kabul etti onaylandı 7/8 sürdü sanırım. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|