Şimdi Ara

1 yıl için değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ben bir tm öğrencisiyim ve şu anda en çok istedğim şey bir bilgisayar mühendisliğiini kazanmak ancak bir sorun varki fizik, kimya , biyolojiye dair hiçbirşey bilmiyorum.Matemetiğimde orta seviye. 2012-2013'te giricem ygs-lys'ye ve mühendisliği kazanamayacağım belli.Kafamda 2013-2014 yılında iyi bir mühendislik bölümünü kazanmak var.Yani bir anlık alınmış bir karar değil uzun bir zaman düşündüm.

Şimdi ben coğrafya edebiyat gibi sözel dersleri bırakıp sayısal derslere çalışmaya başlıycam dershane açılıncada sayısal sınıfına geçmeyi düşünüyorum.Bu yıl dershanede sık sık etütde alarak konuları pekiştirmeyi seneyede kendim çalışmayı düşünüyorum.

Alan dışı tercih yaparken artık puan kırılmıyor diye duydum doğrumudur ve sizce mantıklı bir kararmı aldım.

• Puanın kırılmaz.
    Bence uzun bir zaman var kendine güveniyorsan çalışırım diyorsan kesinlikle değer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: drgnsbrk

Puanın kırılmaz.
    Bence uzun bir zaman var kendine güveniyorsan çalışırım diyorsan kesinlikle değer.
    puan kırılacakmı? eğer kırılmayacaksa bencede değer ama buna gerçekten karar vermen lazım ;) isteyince yapılmayacak şey yok

Orijinalden alıntı: MarenviaR

puan kırılacakmı? eğer kırılmayacaksa bencede değer ama buna gerçekten karar vermen lazım ;) isteyince yapılmayacak şey yok

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için teşekkürler. Gerçekten daha önce bişeyi bukadar çok istediğimi hatırlamıyorum.Niye tmye geçtin derseniz 9.sınıfta sayısal dersler kötüydü yaptık bi hata.

Birde bu alandışı tercihin kalkması gibi bir olasılık varmı.Malum birçok tmci arkadaş sayısalcıların hukuk seçmesinden şikayetçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: .captain.

Yorumlarınız için teşekkürler. Gerçekten daha önce bişeyi bukadar çok istediğimi hatırlamıyorum.Niye tmye geçtin derseniz 9.sınıfta sayısal dersler kötüydü yaptık bi hata.

Birde bu alandışı tercihin kalkması gibi bir olasılık varmı.Malum birçok tmci arkadaş sayısalcıların hukuk seçmesinden şikayetçi.

Alıntıları Göster
    Şimdi mezun musun?

Orijinalden alıntı: efesliefe

Şimdi mezun musun?

Alıntıları Göster
    hayır 12.sınıfa geçtim bu sene

Öncelikle ben bir tm öğrencisiyim ve şu anda en çok istedğim şey bir bilgisayar mühendisliğiini kazanmak ancak bir sorun varki fizik, kimya , biyolojiye dair hiçbirşey bilmiyorum.Matemetiğimde orta seviye. 2012-2013'te giricem ygs-lys'ye ve mühendisliği kazanamayacağım belli.Kafamda 2013-2014 yılında iyi bir mühendislik bölümünü kazanmak var.Yani bir anlık alınmış bir karar değil uzun bir zaman düşündüm.

Şimdi ben coğrafya edebiyat gibi sözel dersleri bırakıp sayısal derslere çalışmaya başlıycam dershane açılıncada sayısal sınıfına geçmeyi düşünüyorum.Bu yıl dershanede sık sık etütde alarak konuları pekiştirmeyi seneyede kendim çalışmayı düşünüyorum.

Alan dışı tercih yaparken artık puan kırılmıyor diye duydum doğrumudur ve sizce mantıklı bir kararmı aldım.

alan dışı tercihte puan kırılmıyo artık rahat olabilirsin..
    önünde uzun bir süre var fende sıfırsın heralde ama çalışarak orta seviyeye çekersin onuda
    peki bu sene kazanamazmısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: info2

quote:

Öncelikle ben bir tm öğrencisiyim ve şu anda en çok istedğim şey bir bilgisayar mühendisliğiini kazanmak ancak bir sorun varki fizik, kimya , biyolojiye dair hiçbirşey bilmiyorum.Matemetiğimde orta seviye. 2012-2013'te giricem ygs-lys'ye ve mühendisliği kazanamayacağım belli.Kafamda 2013-2014 yılında iyi bir mühendislik bölümünü kazanmak var.Yani bir anlık alınmış bir karar değil uzun bir zaman düşündüm.

önünde uzun bir süre var fende sıfırsın heralde ama çalışarak orta seviyeye çekersin onuda

Bu sene kazanmam biraz zor gibi ama dershanenin açılmasına 1 ay var ozamana kadar bir altyapı oluşturup yıl içindede çok çalışırsam küçük bir ihtimal ama belki bu senede kazanabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: info2

quote:

Bu sene kazanmam biraz zor gibi ama dershanenin açılmasına 1 ay var ozamana kadar bir altyapı oluşturup yıl içindede çok çalışırsam küçük bir ihtimal ama belki bu senede kazanabilirim.

Alıntıları Göster
    "2012-2013'te giricem ygs-lys'ye Ve mühendisliği kazanamayacağım" bunu diyorsan kendine güvenin yoksa değmez.

• Bu arada benden bir tavsiye, eğer bilgisayar bilimlerinde ilerlemek değil de; programlama ile ilgileniyorsan illa ki bilg. müh. okumak zorunda değilsin. Pekala başka bir bolümdeyken kendini geliştirebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: unlem

"2012-2013'te giricem ygs-lys'ye Ve mühendisliği kazanamayacağım" bunu diyorsan kendine güvenin yoksa değmez.

Güven meselesi değil hocam gerçekçi konuşuyorum.

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

Bu arada benden bir tavsiye, eğer bilgisayar bilimlerinde ilerlemek değil de; programlama ile ilgileniyorsan illa ki bilg. müh. okumak zorunda değilsin. Pekala başka bir bolümdeyken kendini geliştirebilirsin.

Katılıyorum programlamada kendini geliştirmek için bir üniversitede okumak gerekmiyor ancak bilgisayar mühendisliğinden başka bölümde ilgimi çekmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

Bu arada benden bir tavsiye, eğer bilgisayar bilimlerinde ilerlemek değil de; programlama ile ilgileniyorsan illa ki bilg. müh. okumak zorunda değilsin. Pekala başka bir bolümdeyken kendini geliştirebilirsin.

Katılıyorum programlamada kendini geliştirmek için bir üniversitede okumak gerekmiyor ancak bilgisayar mühendisliğinden başka bölümde ilgimi çekmiyor.

Alıntıları Göster
    Gerçekçi olmak gerekirse çok zorlanırsın gibime geliyor. Ama bu geçici bir heves değilse, ciddi anlamda istiyorsan, değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathilde

Gerçekçi olmak gerekirse çok zorlanırsın gibime geliyor. Ama bu geçici bir heves değilse, ciddi anlamda istiyorsan, değer.

Kesinlikle geçici bir heves değil Gerçekten son noktayı koydum artık bu bölüm için çabalıycam bu sene olmazsa seneye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lazeran

Bu senede kazanabilirsin artik sinavlar kolay konuyu bilmen yaninda test tekniginide cok gelistirmen gerek

Bakalım bu sene baya çabalıycam.bu sınavda kazanırsam çok iyi olur

uzun zamanin olsa bile fizigi bi altyapi olmadan imkansiza yakin matematik de keza oyle hevesini kirmak gibi olmasin ama oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: silverboys

benden sana bi tavsiye dostum

uzun zamanin olsa bile fizigi bi altyapi olmadan imkansiza yakin matematik de keza oyle hevesini kirmak gibi olmasin ama oyle
    idealini beğendim, başaracağına inan, başarırsın :) biraz da tmler bizim bölümleri kapatsınlar.

bilgisayar mühendisliği zaten zibil gibi mezun verdiği için iş sahası olarak çok değersizleşti, mezunları işsiz dolaştığı hep bölümün puanlarında ciddi düşüşler var ve devam edecektir.

sayısal derslerde anlamakta zorlandığın nokta olursa pm at, cevaplarım.

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

idealini beğendim, başaracağına inan, başarırsın :) biraz da tmler bizim bölümleri kapatsınlar.

bilgisayar mühendisliği zaten zibil gibi mezun verdiği için iş sahası olarak çok değersizleşti, mezunları işsiz dolaştığı hep bölümün puanlarında ciddi düşüşler var ve devam edecektir.

sayısal derslerde anlamakta zorlandığın nokta olursa pm at, cevaplarım.

İlgilendiğin için sağol.Sayısal derslerde pek zorlancağımı sanmıyorum fizik dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: silverboys

benden sana bi tavsiye dostum

Matematik altyapısı var fizikte'de öncelik olarak altyapı oluşturmayı hedefliyorum.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.