Şimdi Ara

1 yıl aradan sonra silkroad a yeniden başlıyorum SERVER TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bence çin karakterler çok güzel olmuş.Bow kasmayı planlıyorum.Değişiklikleri okudum fena değil size sorum hangi server da başlamalıyım ? Ve yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa güzel bi oyun oynayalım beraber cevaplarınızı bekliyorum

• Oyuncu sayısının daha yoğun olduğu server'lar: Aquarius, Centaurus, Delphinus, Eridanus, Lepus, Orion. Bunlardan herhangi birinde başlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 5 Ağustos 2013; 11:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Oyuncu sayısının daha yoğun olduğu server'lar: Aquarius, Centaurus, Delphinus, Eridanus, Lepus, Orion. Bunlardan herhangi birinde başlayabilirsin.

Aquarise +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyukaranlık

Başlıkta da belirttiğim gibi bence çin karakterler çok güzel olmuş.Bow kasmayı planlıyorum.Değişiklikleri okudum fena değil size sorum hangi server da başlamalıyım ? Ve yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa güzel bi oyun oynayalım beraber cevaplarınızı bekliyorum

AQUARİS TAVSİYE EDERİM BENDE ORDA OYNUYORUM DİGER SERVERLARA GORE DAHA GUZE LMUHABBETLER OLUYOR TABİKİ BU MUHABBETE DAHİL OLMA SİZDEN KAYNAKLI OLACAGİNDAN PEK BİŞEY DİYEMİYORUM AMA MUMKUN MERTEBE YARDİMCİ OLURUZ EGER DEVAMLI OYNAYACAKSAN ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.