Bildirim
1 yıl aradan sonra silkroad a yeniden başlıyorum SERVER TAVSİYE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyuncu sayısının daha yoğun olduğu server'lar: Aquarius, Centaurus, Delphinus, Eridanus, Lepus, Orion. Bunlardan herhangi birinde başlayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 5 Ağustos 2013; 11:33:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Oyuncu sayısının daha yoğun olduğu server'lar: Aquarius, Centaurus, Delphinus, Eridanus, Lepus, Orion. Bunlardan herhangi birinde başlayabilirsin.
Aquarise +1 -
quote:
Orijinalden alıntı: koyukaranlık
Başlıkta da belirttiğim gibi bence çin karakterler çok güzel olmuş.Bow kasmayı planlıyorum.Değişiklikleri okudum fena değil size sorum hangi server da başlamalıyım ? Ve yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa güzel bi oyun oynayalım beraber cevaplarınızı bekliyorum
AQUARİS TAVSİYE EDERİM BENDE ORDA OYNUYORUM DİGER SERVERLARA GORE DAHA GUZE LMUHABBETLER OLUYOR TABİKİ BU MUHABBETE DAHİL OLMA SİZDEN KAYNAKLI OLACAGİNDAN PEK BİŞEY DİYEMİYORUM AMA MUMKUN MERTEBE YARDİMCİ OLURUZ EGER DEVAMLI OYNAYACAKSAN ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X