Şimdi Ara

1 TL ile basınçlı su ve köpük veren benzinlikler İSTANBUL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
1
Favori
25.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dobby632

maltepe e5'deki total (eski shell) istasyonunda kendiniz yıkayabiliyorsunuz. 1 Tl karşılığı 60s boyunca köpük-su-isteğe bağlı (wax) mevcuttur.

ya makineleri ayarsız yada dandik makine kullanmışlar orda. su basıncı çok düşük. dolayısı ile tek seferde araç durulamak neredeyse imkansız.

onun yerine kartal devlet hastanesi karşısındaki PO'da 2tlye köpük (40SN. baya da sağlam köpük atıyor) 2tl'ye de durulamak (4dk) daha mantıklı. her hafta mutlaka gider yıkarım burda
  • Mecidiyeköy civarında var mı bu su ve köpük makinalarından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıthane şişli tarafı var mı tavsiye ?
  • Kendimiz yikayabilecegimiz istasyonlar için guncel bilgisi olanlardan paylaşıma devam etmesini rica ediyorum şu an bp Altunizade de var fakat kendiniz yikayamiyorsunuz amcalara 5,10 lira atmak durumundasiniz ve kurulama yok amca direk arabayı çek diyor

• Altunizade Total de mevcut.Köpük 2 , Su 1 TL idi galiba.
  • bu köpükleri ön yıkama niyetine kullanabilir miyiz? sabunlamadan köpük-su-kendi şampuanım ile sabunlama olabilir mi? foam lanceların mantığı köpük içerisinde ufak patlamalar ile kiri kaldırıyor aynı işi görür mü acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu yakası maltepe civarında birçok yerde var artık. Başlıca yerler kapet, kapetin karşısındaki shell, bostancı e5 total, kartal devlet hastanesi karşısı shell, kartal e5 yan yol ankara yönü opet, kartal e5 yanyol kadıköy yönü bp.

Cihazların içindeki köpükleri boyayı matlaştırıp adam gibi temizlemediği için kova ile gidip kendi cilalı şampuanımı kullanıyorum. Temizlik ciddi fark ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa yakasında nerde var bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

İstanbul'daki evimin yanında var, herhalde 100 kağıt bayılmışımdır o makinelere. Her seferinde de "Lanet olsun" diyip ayrıldım istasyondan.

Kurulaması ayrı dert, bazen bez bagajda kurumuyor bazen de sünger sabunlu oluyor...

Bir kaç ay önce oto kuaför açıldı, iç dış 20 lira fiyat veriyor ve mis gibi de yapıyor. Bırakıyordum arabayı, üstündeki marketten alışverişimi yapıp iniyordum aşağıya mis gibi pırıl pırıl arabamı alıp gidiyordum eve.

Tavsiyem hiç uğraşmayın, bel fıtığını tetikliyor ve diz katili o arabayı kurutmak.
    Katılıyorum, çekilecek dert değil.
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Zeytinburnu surların orda shelde var. Köpük 3tl + su 3tl. Bide yanlış hatırlamıyorsam 120 saniye süre var sonra duruyo iki makine. Bazı benzinliklerde olan 10 liraya yıkama makinesine gir daha iyi bence. Çünkü fırça yok kendin götürecen bu yüzden lekeler tam çıkmıyor ya da 3 lira daha verip süre artırcan. Gereksiz.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Makinada ciziyor diye girmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

Anadolu yakası maltepe civarında birçok yerde var artık. Başlıca yerler kapet, kapetin karşısındaki shell, bostancı e5 total, kartal devlet hastanesi karşısı shell, kartal e5 yan yol ankara yönü opet, kartal e5 yanyol kadıköy yönü bp.

Cihazların içindeki köpükleri boyayı matlaştırıp adam gibi temizlemediği için kova ile gidip kendi cilalı şampuanımı kullanıyorum. Temizlik ciddi fark ediyor
    Kartal devlet hastanesi dediğiniz E5 üzerindeki Lütfü kırdar hastanesimi?

Yoksa taş ocağının oradaki Yavuz Selim hastanesi mi?
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Lütfü kırdar. Shell oldu orası artık. Yıkama hala aktif

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.