Şimdi Ara

1 TB seagate SATA2 HDD sadece 120 TL **SIFIR*SPOT*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Testleri yapılarak yollanır,
    Takas ve Pazarlık YOK

Son fiyat : 120 TL

Stok sınırı yoktur bir koli var
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visoela -- 8 Mayıs 2010; 23:21:59 >

• code u nedir disklerin?
  • garanti sağlayıcısı kim? Arena ise Faturasız bile sıkıntı olmaz
    datagate ise
  • Fiyat uygun görünüyor ancak
    diskler ST31000528AS modeli ise kimseye tavsiye etmiyorum.
    Kullandığım disklerden birisi ve çatır çutur sesler geliyor ve epey ısındığını da söyleyebilirim.

Disklerin garanti durumunu bende merak ettim.
  • Selam. Gerçekten fiyat uygun. Bilgi verirsen sevinirim. ses önemli değil ısınmaya çare ise soğutucu. Sizce nasil almayi düşünüyorum :D Hemen cevap yazarsan sevinirim. Cevap yazarsan ben de alcak olursam, gittigidiyor.com'a verirsin ürünü. linkini verirsin buraya alırım.
  • garanti hakkındada bilgi ver lütfen...
  • ürünler garantisiz,ancak tüm testleri yaparak yolluyoruz,kargoyuda köpükleyip yolluyoruz,herhangi bir nedenden dolayı(kullanıcı hatası olmaması sartı ile) 3 gün içerisinde geri iade alıyoruz,HDDler cam gibidir düşürmediğiniz sürece bir problem olmuycağını düşünüyorum,bu konuda pek uzman değilim,bilgili arkadaşlar yorum yapabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

ürünler garantisiz,ancak tüm testleri yaparak yolluyoruz,kargoyuda köpükleyip yolluyoruz,herhangi bir nedenden dolayı(kullanıcı hatası olmaması sartı ile) 3 gün içerisinde geri iade alıyoruz,HDDler cam gibidir düşürmediğiniz sürece bir problem olmuycağını düşünüyorum,bu konuda pek uzman değilim,bilgili arkadaşlar yorum yapabilirler

Tam modelini yazmamışsınız. Tam modelide yazarsanız en azından fikir sahibi olurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 7 Mayıs 2010; 14:09:57 >
  • pardon unutmuşum,diskler ST31000528AS modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

ürünler garantisiz,ancak tüm testleri yaparak yolluyoruz,kargoyuda köpükleyip yolluyoruz,herhangi bir nedenden dolayı(kullanıcı hatası olmaması sartı ile) 3 gün içerisinde geri iade alıyoruz,HDDler cam gibidir düşürmediğiniz sürece bir problem olmuycağını düşünüyorum,bu konuda pek uzman değilim,bilgili arkadaşlar yorum yapabilirler

hocam ilan başlığına sıfır spot ürün diye yazarsan insanlarda yanılgıya düşmez sıfır ürün yazıldığı zaman normal şartlarda 2 yıl garantili ürün akla gelir ilerde alıcı ile aranızda sıkıntılara yol acar hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.