Bildirim
1 tane geometri Soru

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2. Soruda 3 tane 1/3 lük çember var çevresi 12 pi bir de 24 pi üçgen var topla 36
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jacquess7
2. Soruda 3 tane 1/3 lük çember var çevresi 12 pi bir de 24 pi üçgen var topla 36
1/3 lük çember olabilmesi için iplerin paralel olması gerek ama iplerin paralel olduğunu nereden biliyoruz kafama takılan yer orası -
yardım ... -
yardım -
Birbirine dik olduğu için paralel
..........quote:
Orijinalden alıntı: Jacquess7
Birbirine dik olduğu için paralel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xzes -- 10 Mayıs 2016; 2:36:33 > -
yardım lütfen -
http://hizliresimyukle.com/image/MZvA
quote:
Orijinalden alıntı: majesticboyi
http://hizliresimyukle.com/image/MZvA
kardeş çok sağol ama kafama takılan bir yer var hangi durumlarda bir dörtgene çevrel çember çizebiliyoruz mesela her üçgenin bir çevrel çemberi var ama bu dörtgenlerde nasıl oluyor -
Aynı uzunluğa bakan iki açı varsa gönül rahatlığıyla çember çözebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: majesticboyi
Aynı uzunluğa bakan iki açı varsa gönül rahatlığıyla çember çözebilirsin
tamam şimdi gördüm birde dik açı varsa dik açının gördüğü yeri çap kabul edip çizebilirmiyiz yoksa 2 tane aynı yeri gören dik açı mı olmalı ? -
Dik açı da dediğim tanıma uyuyor aynı şekilde uygulama yapabilirsin ve dediğin gibi dik açının gördüğü uzunluğa cap diyebilirsin.. iyi çalışmalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X