Bildirim
1 Tane Endokrin Sistem Sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
cevap c mi -
Hayır cevap E, üstüne yazdım ama pek belli olmamış .. -
E olması imkansız bence kalsitonin parathormon ikilisi cevabı çürütmek için yeterli ancak Besinlerin sindirimiyle alakalı bir hormon bana yokmuş gibi geliyor cevabın hatalı olma olasılığı var mı? I II IV bence -
Sindirim için gastrin hormonu falan geldi aklıma ama ..
Cevap da yanlış olabilir o zaman ? Doğrudan dediği için acaba bir ayrıntı mı var diye düşünerek sorayım burada dedim .. -
quote:
Orijinalden alıntı: pyrrhicvictor
E olması imkansız bence kalsitonin parathormon ikilisi cevabı çürütmek için yeterli ancak Besinlerin sindirimiyle alakalı bir hormon bana yokmuş gibi geliyor cevabın hatalı olma olasılığı var mı? I II IV bence
4. maddeyi hangi hormon yapıyor ? -
Adrenalin Noradrenalin kalbin çalışmasında etkili Taşikardi Bradikardi falan yapıyor
Gastrin dolaylı gibi geliyor bana HCL ve Pepsinojeni devreye sokuyor -
Hmm. Olabilir aslında .. [simage][/simage]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudan sorularında aralarında hipofizle aralarında genelde feed back ilişkisi bulunanlar veya hipofizle kontrol edenler doğrudan oluyor progesteron hipofizden salgılanan LH ve FSH ile oluşuyor
Kalbin hızı hipofizden salgılanan ACTH sonucu adrenal bezlerde adrenalin vs. salgılanlamına nden oluyor
ama kandaki mineral miktarını ayarlamada hipofizin rolu yok diye biliyorum parathormon-kalsitonin antagonist çalışıyorlar
sindirimde ise pankreas mide i. bağırsak bezleri bunlar hormonları salgılarını direk sindirim kanalına boşaltırlar herhangi bir kan olmadan bu yüzden doğrudan
sindrim söz konusudur
Edit=Bazı şeyleri ben bile okuduğumda anlamadım biraz daha netleştirdim umarım faydalı olur =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Enfarktüs' -- 22 Kasım 2013; 1:03:37 > -
Teşekkür ederim ilgin için, sanırım yattı gibi aklıma, bir sonraki böyle soruda göreceğiz :) -
simetri heralde bu değil mi? Basım tarihi kaç ? Bazı sorular sakattı ben bir ara denk geldi bende ki soru arkadaşta yoktu. -
Geçen yılın simetrisi. Aynı basımda mı yoktu bazı kısımlar? sistemlere kadar güzeldi ama sistemlerini pak beğenmedim simetrinin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X