Şimdi Ara

1 tane bile kanal bulamadim yardimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar skyvision kart aldim bugunde 1 canak lnb kablo vs aldim kurulum cok pahali kendim kurayim dedim Diger canaklarin yonune bakarak canagi kurdum kalite 0 sinyal %63 diyo turksat 1c yi sectim kanal aratiyom 1 kanal bile cekmiyo bu lnb ayarinda lnb yi üniversal yaptim bide normal vardi yoksa onumu sececem yardim ederseniz sevinirim...

diyorsunya kalitenin enaz 60 olması lazım kısaca çanak yönü henüz doğru değil
  • bu canagin yonunu benim bulmam zor yarin bi uyducu carim paraya kıyıpp
  • skyvizion nun kendi programından fazla bi şey bulamasın biraz zor benim sana tavsiyem prog dvb yı kulann daha verimli benim başıma geldi kendi programında kanall bulamadınm daha doğrusu 10 15 kanal buldum ama prog dvb de hepsi full

Eger hala sorun devam ediyorsa MNS den konusalım yardım cı olurum
    Daha Fazla Göster
  • ÇANAK VE DİSEQ AYARLARINA ÇOK DİKKAT ETMELİSİN
  • biraz kestirip atılmış gibi hissedeceksin ama maalesef o çanağın açısını ve lnb ni düzgün ayarlamadıktan sonra bişey bulman zor..halledemiyorsan birine hallettir.sonra kanal arattır olmazssa kanalları manuelde girebilirsin..
  • Arkadaslar canagi diger canaklarin yonune bakarak yere sabitleedim .Sonra bilgisayari catiya cıkarip calistirdim bilgisayara bakarak canagin yonunu saga sola ve asagi yukari oynadim ve sinyali 5 dk sonra buldum Kanal d yaklasik %82 kalitede cıktı ama vidalari sıkarken bile sinyal gidiyodu baya ince is ama kendim yaptim yaklasik 100 civari kanal cikti Ama sky visionun kendi programinda ses cıkmiyo ne yapmaliyim
  • arkadas bendede ayni sorun oldu skyvisionun programinda ama daha sonra çözdüm sayilir 100 e yakin kanal çekiyor.ama bayagi zor oldu ama kart güzel gerçekten. olmazsa sana kanal listesini gönderebilirsem göndereyim bana msn ni ver.ok
    --FIRKATIN FECRİNDEN FERİKLER NİSBETİNCE FİRAR EYLEMEK GEREK--
  • msn yaziyo tıkla ismimin üstüne
  • dj_bykadir kardeş progdvb nin kanal listesiyse banada gönderiver.serkan567@hotmail.com
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.