Şimdi Ara

1 skill de en fazla kaç mob kestiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha fazla kesen varsa koysun buraya bakalım hodri meydan :D

• arkadaşım bu kadar saçma konu açılmaz gerçekten zaten en fazla 5 kişiye vuran skil var 6 olduda bizmi vurmadık alla alla

• quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

arkadaşım bu kadar saçma konu açılmaz gerçekten zaten en fazla 5 kişiye vuran skil var 6 olduda bizmi vurmadık alla alla

• quote:

arkadaşım bu kadar saçma konu açılmaz gerçekten zaten en fazla 5 kişiye vuran skil var 6 olduda bizmi vurmadık alla alla

• quote:

• Wizard Toprak serisini denedin mi hiç?
  • Sroda hiç 1 attack skili 6 moba birden etki etmez. En fazla 5 yaratığa etki eder. (Wizard toprak serisi dahil).

Bi skille en fazla 5 yaratık öldürebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Nasıl Konu?
  • knight online mı bu evil slotu gibi slot toplayıp yaratık kescen
  • İsmin iğrenç.Bari gizle
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

İsmin iğrenç.Bari gizle

+1

Amaçsız kasılmış bir char heralde..

Edit: Heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFeeL™ -- 23 Mart 2008; 10:49:27 >
  • Bu Nick Yazan Arkadaşın ;Ancak Böyle Konusu oLur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Bu Nick Yazan Arkadaşın ;Ancak Böyle Konusu oLur

Sen hiç bi jangana yada costantinople'ye gitmedin herhalde bütün botların yerini coluk cocuk almış.! Oyun rezilleşiyor tekrardan. Ben botları tercih ederim
  • Konu süperBen tam 333 tane canavar kestim birden ama rüyamdaBöyle konu mu olur ya
  • i want to cry u are kral.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 23 Mart 2008; 16:30:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Bu Nick Yazan Arkadaşın ;Ancak Böyle Konusu oLur

+5454559824187 gerçekten resimi koymaya utanır insan
  • süpersin
  • quote:

valla bunun üstüne yorum yapmaya gerek yok herhalde
  • saçmalık zati en fazla 5 tane mob öldürebilirsin bi ded gitmişsin manyak kesmişsin
    quote:

• Kendi levelınızdaki moblara karsı en fazla kac tanesini bir arada kestiniz desen cok daha mantıklı olur obur turlu her onune gelen mangyang keser 5 li herhangi bir skill ile.Birde bu isminde hangi akla hizmet koydun anlamadım.Cinsel icerikli nickler koymanın dupeduz bir salaklık oldugunu dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.