Şimdi Ara

1. Sınıfa Giden Çocukların Oynayabileceği Bilgisayar Oyunları?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. sınıfa giden bir çocuğun oynayabileceği zeka, bulmaca, simülasyon veya yarış tarzı bilgisayar oyunları biliyor musunuz? Fazla sistem gereksinimi istemeyen ve şiddet vb öğeleri içermeyen oyunlar...

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • +1

Bende arıyorum.

Adam Asmaca.exe
    Darts.exe
    Monopoli.exe
    Tetris2.exe
    Top.exe
    Top Sektirmece.exe
    masa tenisi 2.0.exe
    Futbol.exe
    zuma.exe

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Miniclips oyunları,flash oyunlarının hepsi küçük oyunlardır.Onların yanı sıra bunlarıda internetten bulabilirsiniz;

Adam Asmaca.exe
    Darts.exe
    Monopoli.exe
    Tetris2.exe
    Top.exe
    Top Sektirmece.exe
    masa tenisi 2.0.exe
    Futbol.exe
    zuma.exe

+1
    [simage]*[/simage]

[size=1
  • Unreal Tournament oynat, ciddiyim
    Daha Fazla Göster
  • klasik oyunlar olabilir..mario.. ya da siteler de bulunan flash oyunları indirebilirsiniz..

alt komşunun bir çocuğu var,oyunlarla arası fena..

çocuk 2001 doğumlu sanırım,yani 9-10 yaşlarında..

cod serisinin tamamını bitirdi(1-2-4-5-6-7) cod 1 ve 2 yi ben temin etmiştim, onlardan başlattım,sonra mw,waw,mw2,en sonunda ise black ops..hemde blackopsu benden önce kurmuş bilgisayarına ,akşam eve giriyordum seslendi bana bir sorun var gel diye,gittim eve black opsu kurmuş cracki yapamamış ,yaptım oyuna girdim.. sonra eve gelip ben kendi bilgisayarıma oyunu kurdum

böyle çocuklarda var yani
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…

• 3.Sınıfa Giden Kardeşimin Bitirdiği Oyunlar (kesinlikle yalan değil)
    CoD: Modern Warfare [PC]
    CoD: World at War [PS2]
    CoD: Modern Warfare 2 [PC]
    Gta Vice City Stories [PSP]
    Gta Liberty City Stories [PSP]
    Gta IV [PC] (ama 4-5görevini ben yaptım)
    Assassin Creed [PSP]
    Assassin Creed 2 [PC,Xbox360]
    X-Men Wolwerine [PC]
    Spiderman Shattered Dimensions [Xbox360]
    Crysis [PC]
    Crysis Warhead Ek Paketi [PC]

Psp de daha ne oyunlar bitirmiştir, ama aklıma gelmiyor hepsi Kendim de oynadıklarım aklıma geldi sadece

Bazen geçemiyor klavyeye nasıl vurduğunu görmeniz lazım İngilizceyi anlamıyor geçemiyor; Ahmet abi Ahmet abi burda ne yazıo!!

Şuanda 3e gidiyor ama oyunları 1-2-3e giderken bitirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 22 Kasım 2010; 18:46:24 >

• Benim kardeşim 2. sınıfa gidiyor 5 yaşından beri sürekli oyun oynar. Onun şimdiye kadar oynadığı oyunlar şunlar eğer kardeşim erkekse oda bu oyunları oyasın öyle piskolojisi felan bozulmuyor

COD 2-Modern Warfare I-II,5,Black ops.
    Spider man serisi.
    Asasian Creed I-II.
    Counter Strike source.
    Flight Simulator (Sadece uçağı kaldırıp havada kontrol etmeyi biliyor. Ama her uçağı kaldıramıyor :D)
    NFS carbon, most wanted, shift.
    18 vites.
    GTA vice city,san andress, IV.

Bu oyunları oynat bence çok hoşuna gidecektir. Günümüz çocukları bizim zamanımızdaki mario oyunlarından çabuk sıkılıyor

Dip Not : Benim kardeşim bu oyunları bitirmedi. Ben bilgisayara yüklerdim o sadece oynardı.

•  1. Sınıfa Giden Çocukların Oynayabileceği Bilgisayar Oyunları?

Viva pinata

Volfied gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Viva pinata

Bu güzele benziyor. Bunu indireyim.

Bu arada oyunların hepsi birbirinden harika fakat tanımadığım çocuklar için yaptığımdan dolayı o tarz oyunları koyamam. Zaten çocuklarının ailelerinin maddi durumları iyi. MS-DOS oyunlarını oynayacaklarını sanmam.

Unreal Tournament dedinizde indireyim, kendim oynarım; özlemiştim onu... :)

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer

• Ben kardeşime verdiğim dandik pc ye vice city gta3 cs 1,5 tm felan kurdum hepsini oynuyor bırakın oynasın çocuk ileride pro gamer olur

1.sınıfta

Orijinalden alıntı: Superdeve
    Merhabalar;

1. sınıfa giden bir çocuğun oynayabileceği zeka, bulmaca, simülasyon veya yarış tarzı bilgisayar oyunları biliyor musunuz? Fazla sistem gereksinimi istemeyen ve şiddet vb öğeleri içermeyen oyunlar...

Balon patlatan maymun var flash oyun.ben bile oynuyorum
  • yeğenim anasınıfında babası bilgisayar programcısı haliyle bilgisayarla büyüdü çocuk(3 yaşından beri bilgisayar kullanıyor) kendisi;

gta vice city de elektirikli testere ile insan doğramaya bayılır
    cs oynamayı çok sever bize ne zaman gelse kendine cs açar
    bir ara crysis oynamaya merak saldı bi kaç defa oynadı daha fazlasına ben izin vermedim
    internetten kendine ben10 oyunları bulup açıyor(ben onu yaşındayken bilgisayar ne bilmiyodum bile)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.