Şimdi Ara

1 senedir karşıma çıkan sorun Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows u kuruyorum. Kablosuz ağ ile çok güzel bağlanıyor direk. FAKAT WIRELESS yapamıyorum. o alltta wireless programı yok ! ağ bulduğun yer falan yok. xp kuruyorum çıkmıyor. oynanmış bir xp ile çıkıyor o wireless. şimdi windows 7 kurdum o wireless yine yok. ONU NASIL ORTAYA ÇIKARABİLİRİZ ? 1 yıldır çözemedim ben bu olayı..

• Çok basit....
    Wireless driverlarini kurarsaniz baglanirsiniz. Windows her driveri gorecek diye bir kaide yok.
  • her anakartın wireless driverları farklı mı oluyor ? asusun sitesinden anakart driverlarını indirmiştim. wireless driver i gözükmüyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3

her anakartın wireless driverları farklı mı oluyor ? asusun sitesinden anakart driverlarını indirmiştim. wireless driver i gözükmüyordu..

Her anakartın kullandığı (wireless kartı ) markaya göre wireless driverleri olur ! Eğer kullandığın makinenin marka ve modelini yazarsan yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 25 Temmuz 2010; 23:50:31 >
  • hocam benim bilgisayarım değil kuzenın bılgısayarı. exper almışlar. bu kablosuz modemden hiç anlamıyorum Yarın net olarak anakart modelini yazarım şu an hatırlamıyorum.. Sanırım onda wireless adaptor olabilir dikkat etmedim
  • kablosuz modemini sormuyoruz arkadasim. laptopun yada wireless baglanacak cihazin modeli onemli...
    wireless adaptorler 5-6 cesit chipe sahip olabiliyor. en yayginlari
    Intel
    Atheros
    Realtek
    Tnet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.