Şimdi Ara

1 Senede Ciddi Çalışmayla 0'dan (az çok temel var) EA ilk 100 yapılabilme olasılığı var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden dalga geçeyim ki sınav bu yıl da kolay gelecek %99, sakin kalın mat full gelir fen de ezber zaten lise müfredatı buradaki reklamlamaya bakmayın

• Hocam etmeyin ya ben ciddi konuşuyorum en az ilk 5 k istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tyt mat

3d+iyi geometri kitab+ endemik apotemi problem fasikülü kitabı sonra bilinen mat branş denemeleri

tyt türkçe

dil bilgisi erken bitir

tyt fen

kimya kolay net kazandırır ertelemeden başlarsan sonlara doğru da ufaktan fizik biyo bakarsın zaten 10 beleş soru oluyor

tyt sosyal

deneme tamamen zaten ayt sosyal ile pekişir

ayt mat

3d (ısınma amaçlı) orijinal ayt mat apotemi lti

ayt edb

limit el kitabı yazar eser + paraf yazar eser soru bankası + limit sb + full deneme

ayt tarih

benim hocam ders defteri + benim hocam sb + paraf + benim hocam varyant deneme

ayt coğrafya

genel kültür sayılır detay kaçırdıkların için coğrafyanın kodları pdfleri faydalı

bu dediklerimi yapar sınav anın da iyi geçerse 700 küsüre kadar şansın var

• Sağol koç law umarım bu hayatta istediğin ve dilediğin her şey gerçekleşir

• çok teşekkür ederim hocam kolay gelsin sos1 denildiği kadar hafif değil çok da geçe bırakmamanızı öneririm özellikle ayt tarih az kalsın yamultacaktı beni

• Haklısınız hocam siz ne yaptınız bu sene

• benim bi arkadas vardı gerçekten 0dı adam dilden geçmişti kendi senesinde 35 40 tytsi vardı 45 tyt ile falan basladı seneye. matı falan yoktu ama ciddi çok iyi çalıstı disiplin ve iradesi vardı ea 3k yaptı bu sene. bu adamın hiç temeli yoktu. Diğer örneği kendimden vereyim benim pek iradem ve disiplinim yoktu ama ortalama birinden de fazla çalısmısımdır sayısaldan geçtim sos benim 0 dı matta yine birşeyler yapabiliyordum ama geom iyi değildi ( 2021 ayt mat 16 17 falandı glb ) tyt de kötü değildi seneye 75 80 ile başladım sonuç 598. oldm

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.