Şimdi Ara

1 saat oyundan sonraki sıcaklık değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun sniper ghost warrior 2 1080p en yüksek ayarlarda aralıksız 1 saat oynadıkdan sonraki max. değerler
    ekran kartı: powercolor 6970
     1 saat oyundan sonraki sıcaklık değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 24 Mart 2015; 23:27:29 >

• macun değiştirmenin vakti gelmiş
  • yalnız şimdi farkettim konuyu neden açtığımı yazmamışım,bu kartı kullanan varmı? sizdeki ısı değerleri nedir cs go da 75 dereceyi geçmiyor

@Hugues de Payen,2 gün önce yeniledim zaten,pek beğenmedim macunu ama akasa nın 10 liralık bi macunuydu.
  • İlk önce fanların oyun esnasında tam devir dönduğunden emin olduktan sonra pc'yi kapatıp ekran kartını sök.Toz moz varsa temizle.Bİr tane macun al,soğutucuyu vram'lere zarar vermeden nazikce sök.Macun kalıntısını çizmeden nazikçe temizle yeni macun surup soğutucuyu tekrar dikkatlice yerleştir.
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    ben donanımcıyım zaten kart daha 4 aylık garantisi var ama yinede macununa bakim dedim kurumuştu,yeniledim macundan sonra ısı 5-10 derece arttı.Birde başka macun deneyeyim olmassa

nette biraz baktımda bu seri kartların ısıları böyle galiba bazıları 100 dereceyi bile aşıyor yazmış,yazın nolucak onu düşünüyorum
  • Diğer mesajını sonradan gördum Eskiden 50'yi geçince noluyo derdik şimdiki kartlar 75 80'lere geliyor normal olarak.Senin kart için yabancı forumlarda max temp için 105 110 diyen varda dediğin gibi yazın kavurma yapılır ustunde.

Fanları manuel olarak %100'e ayarlayıp baktın mı ısılara ?
  • hocam o kart oyunlarda 70-75 derece. furmak testinde max 83 derece. 100 dereceyi falan aşanlarda sorun vardır. powercolor 6970 review yazarsan sende görürsün incelemeleri.sonuçlar hemen hemen aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart hd 6970 şu an için eski bir teknoloji urunu ekran kattı
    marka powertcolor soğutması bellı,
    kasa bellı degıl o kartı alıp kucuk bır atx kasaya hava almayan bır kasaya sokarsan o ısı sıcaklık degerlerı alman gayet normal. yazın dıyeylım ortam ısısıs 33 derece olduğunda o kartın kac derecede coyunlarda aldığı ısıyı merak edıyorum açıkçası. sanırım 100 derece rahat olur.

oneri :
    kasanı değiş,
    onden fanla temız hava alıp kasa ıcıne dağıtan ustten hava yı veren arkaadan egzos fanla gene sıcak havayıo dışarı atan yan yapaktan temız hava lan bıree kasa tercıh et.
    big tover kasalar anca senın o kartı kotarır. mısal benım ımzamdakı kullndıgım kasa.

o kart tı sır aldıysan vede 4 kuur senelik ıse ramlerı yakında cavlar o kartın onuda belırteyım. sadece bir öngörüş benimki.

dıp not:

sapphıre 2 gb hd6950 shaderları acık o.c lu olar haf-x kasada kullandım. asla 82 dereceyı gecmedı cıft fanlı kartım. vede yıllar once saaatım ekran kartımı forumdan 2 cı elden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Mart 2015; 0:46:51 >

• kartı sıfır aldım,yanarsa garantisi var o sorun değilde

kasam küçük değil ama sadece kasa kapağında ve egzozda fan var.birde macunu yenileyip denicem bugün
  • Powercolor çok kaliteli marka olmasada soğutucusu bana iyi geldi dandik değil.80 üstü fazla sanki kasa hava akımından olabilir termali değişirken belleklerin termal Pad ve gpuyu heatsinke iyi ortala temassızlık değmeme gibi durumlar olmasın bu kadar çok ısınan bileşenede iyi macun alırsan 10 tllik dandik macuna göre 3-4 derece farkeder sanırsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşta 35-40 derece arasında değişiyor aslında odamda sıcak oluyo güneş geldiği için
    macunu silip çok az yüzeye yaydım ısı değişmedi kartın yapısı böyle galiba
  • just been told on the amd forums that 104c is the max temp

demiş vatandaşın biri.90 derece ise mesele yok 100'ü geçerse problem.odan sıcak olabilir.yazın diyorsun ama kalorifer vesair yanıyor şu anda da soğuk değil evlerin içi yazın kapı pencere klima vs açma imkanın var bence çok daha sıcak olmaz ama sebebi şimdiden bulursan iyi olur kasa kapağı aç kapa pencere aç kapa bir şeyler dene ama kartla macunuyla oynamana gerek yok bence çünkü doğru yapmışsındır ve iyi macun da bir iki derece oynatır.cooler master mı dedin yanlış okumadıysam iyidir yani kavanoz içindeki beyaz macunlardan.
  • akasa macunun markası
    kasayı gündüz evde yaramaz yiğenim olduğu için fazla açamıyorum,gece oynarsam açık zaten 90 dereceyi geçmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.