Şimdi Ara

1 pc de 2 ko vmware hakkındaki tum mesajlar kurulum ve sorunlar (RESİMLİ ANLATIM) Program Eklendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkdas bende olmuyor yardım pls ben topic olmuyor kardeş yardm pls

Orjinalden alıntı: hitaf03

mrb ben yaklasık 2 haftadır sadece bu rada deıl nettekı butun fotumlarda bu sorunumun cevabını arıyorum benım sanal pc de 3d hatası verıyor ve calıstırdan ılgılı komutu yazıp gelen sayfada baktıgımda saddece yazıları okunabılır sekılde 1 tane ıkon var yanı ıkısı sılık ne yaptıysam olmadı ve gercekten de bu proya bu sekılde acmaya ıhtıyacım var oncelerı dedılerkı 256 ekran kartı 1 gb ram ıle olmaz bu ıs bende 512 ekran kartı ve 2 gb ram yaptım makıneme ama hala sorunum cozulmedı ekran kartım atı bu arada bana yardım edersen cok sevınırım sımdıden cok tesekkur ederım cok ıyı bır anlatım yapmıssın msn : hitaf03@hotmail.com

bende yüklemeye çalısmıstım oyuna girerken 3d hatası veriyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

Konu icin cok tesekkur ederim, Konuyu SSS yaptim simdilik, .

Saygilarimla .

sens yöneticiyken güzel günlerdi

ayrıca kaç senelik konuyu hortlatmışsınız
    http://img137.imageshack.us/my.php?image=hatacx4.jpg
  • Ben Herşeyi Yaptım Ama Çok Kasıyor Böle Görüntüyü Dandikleştirerek kasmasını engelleyebilirmiyim
    Yardımcı olabilicek varmı ????
    Bilgisayar:
    P4 2.6 - 128mb Ekran Kartı - 512 Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuKiu -- 19 Eylül 2008; 3:42:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: titanyum22

vmware ı çok seviorum yaw bnde ayrıca server2003 kurulu onada kurup 3ko açmaya kalktım ram yemedi

quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

arkadaşlar bu yöntem hala oluyormu ? ben yaptım ama nedense builder programı hata veriyor :S
    http://img137.imageshack.us/my.php?image=hatacx4.jpg

quote:

Orjinalden alıntı: HaSaN__YuSuF

Ben Herşeyi Yaptım Ama Çok Kasıyor Böle Görüntüyü Dandikleştirerek kasmasını engelleyebilirmiyim
    Yardımcı olabilicek varmı ????
    Bilgisayar:
    P4 2.6 - 128mb Ekran Kartı - 512 Ram

son 3 mesaja cevaptır
    1. titanyum22 a
    sallamıştın cunki 3 tane acamamanınnedeni ekran kartıdır ram degil

2. BATYUS evet oluyor fakat pc cokguclu olmalı rahat bir oyun icin yoksa cok kasar
    birde gece girmelisin daha az lag oluyor
    aldıgın hata yi google a yaz cozumu var

3. HaSaN__YuSuF kardeşim o pc de 1 tane bile zor acılır :)
    şaka bir yana
    ekran kartı ve ram cok yetersiz kalır

hala çalıştıgının resimli kanıtı

her 2 ekrandan da goruntu aldım

vmware de kosp kullanıyorum mesela kosp charlarım var
    bildiginiz gibi saglam kosp yok hepsinde trojan var
    kospu kendi pc me bulaştırmıyorum patlak charlar ile
    para eden item kasıyorum

1 pc de 2 ko vmware hakkındaki tum mesajlar kurulum ve sorunlar (RESİMLİ ANLATIM) Program Eklendi

1 pc de 2 ko vmware hakkındaki tum mesajlar kurulum ve sorunlar (RESİMLİ ANLATIM) Program Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıbırıbıttınmı -- 19 Eylül 2008; 5:59:58 >

• Millet bnm bi sorunum var hersey cok gsl kur dosyaları kopyalanıyo vs. hdd bölümlemeye gelince bölümlenmemis alan kısmında alan olusturmak icin klavyeden verilen komutları islemiyo. sanki ben bisi yapmıyomusum gibi öle bekliyo biri yardımcı olsn lütfen... sinirden klavyemi kırdım

Her türlü PC konfigürasyonları , bileşenleri, sunucular, iş istasyonları, notebooklar, netbooklar, ultrabooklar, tabletler, akıllı telefonlar ve yazılım lisansları (Windows, office ve diğer bütün yazılımlar) isminize/kurumunuza faturalı, uygun fiyata, garantili olarak temin edilir.
    Bilgi İçin PM İle İletişime Geçebilirsiniz.

• vistaya uyumlu mu bu program uyumluysa bi deniyim laptopun özellikleri
    core2duo 2.2 (cift cekirdek) 3 gb ram 512 paylaşımsız ekran 1789 a kadar cıkabiliyo 250 gb harddisc
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.