Çıkış linkteki 1;2;5;6 . resimlerdeki gibi uzun pinin etrafında 4 adet pin varsa VGA ya dönüştürülebilir.
DVI-I (entegre - digital ve analog) yani analogta var içinde o zaman analog to DVI mi alayım 2. ekran için. birde ekran karıtna bir zararı olurmu aşırı yüklenme falan yanma ?
Çıkış linkteki 1;2;5;6 . resimlerdeki gibi uzun pinin etrafında 4 adet pin varsa VGA ya dönüştürülebilir.
DVI-I (entegre - digital ve analog) yani analogta var içinde o zaman analog to DVI mi alayım 2. ekran için. birde ekran karıtna bir zararı olurmu aşırı yüklenme falan yanma ?
dvi to analog alman lazım. analog to dvi alırsan monitöre takman gerekir bu da yüksek ihtimal sorun yaratır.
hayır hiç bi zararı olmaz. sadece kartın belleği düşükse ve yüksek çözünürlükte kullancaksan biraz ısınabilir ama sorun yaratmaz ya da tehlike oluşturmaz.
Çok teşekkür ederim peki tecrübe den varmı. Ekran karıtnın programından DVI ve analog çıkışlara ayrı görntüler vereiblirmiyim ?
ekranı sağa-sola uzat, klonla vb. seçenekler var. ayrı görüntülerden kastettiğin şey için sanırım ekranı uzat seçeneği işini görür. ben öyle kullanıyorum arada bir.
quote:
Orijinalden alıntı: furkansevke
Çok teşekkür ederim peki tecrübe den varmı. Ekran karıtnın programından DVI ve analog çıkışlara ayrı görntüler vereiblirmiyim ?
Evet @kaaan ın dediği gibi ekrana farklı görüntüler verebilirsin. Sanırım senin yapmak istediğin şey ekranı uzatmak. Bir yanda browser açıkken diğer yanda film izleyebilirsin
Bu da bendeki DVI to VGA adaptörünün resmi:
halletmiştim zaten teşekkür ederm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme