Şimdi Ara

1 Nisan Sabahı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Senden oncekilerinde som şansı bir önceki seçimlerdi ne sacmliyorsunur yazdıklarınıza kendiniz inanmiyorsunur kimi inandiracaksiniz.
    RTE yi indirmeniz şuan ki hesaplamalarda imkansız yeni bir formül sistem bulmanız gerekli 10 defa aynı şekilde deneyip yikilmiyirsa 100.dede aynı sonuca ulaşırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Bir gün oda olacak ömür boyu kalacak değil ya , bakalım o zaman napacaksınız :(


    O başka ülkede zengin ve lüks hayat sürecek burada olduğu gibi , sizde kalacaksınız sap gibi
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    valla siz öyle düşünüyorsanız benim için hava hoş benim gelir durumum iyi. tanzim satış kuyruklarında sıraya girenler muhalifler de değil. siz ve sizin gibiler halinizden memnunsanız devam edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    valla siz öyle düşünüyorsanız benim için hava hoş benim gelir durumum iyi. tanzim satış kuyruklarında sıraya girenler muhalifler de değil. siz ve sizin gibiler halinizden memnunsanız devam edin.
    Her zaman söylerim hem durumum iyi deyip burada birileri ağlıyorsa sürekli daha çok daha çok daha çok diye istediği içindir böyleleri doymaz her zaman. Zaten yazan güruhunda çoğunun durumu iyi beka imiş ülke imiş dava imiş değil dert nasıl range rover evoque 'si var niye sport hse 'si yok imiş bunun derdi hep sizinkisi. Evi var neden yazlığı yok imiş neden neden neden. Yoksa devlet ülke umrundamı tamamen cebi dolsunda nasıl dolarsa dolsun hesabı.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam bırak bu adamlarla uğraşmayı. Paralı trol bunlar.

    Bas block geç.
  • memlekette bir kesim var, bu kesim kalabalik bir kesim ve bu kesimin parayla pulla alakasi yok evinde et pismis pismemis, sosyal bir hayati varmis yokmus, sigortalari varmis yokmus bunlar gibi dertleri yok. Bu kesim egitimsiz kesim bu kesim biri cikip sunu yap bunu yap soyle dusun boyle hareket et demeden bir sey yapma yetisi yok ne verirsen onu alir sorgulamaz neden diye soramaz. Sen ona neden diye sorarsin cevap bulamaz cunku nefes alabiliyor o ona yetiyor gerisi onemli degil onun icin. İste bu kesim uyanmadigi surece degisen bir sey olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 sene olmus akp geleli hala zam gelecek vay cokecegiz bittik diyip duran bir tayfa aynı zamanda herkese trol hakaret diz boyu bu tayfada. 4 yıl secim olmaması ulke icin iyi olacak o bunlara batıyor. 5-6 aydır iş olmuyor ekonomi donmuyor neden acaba secimden olabilirmi? 2020 de secim olsa ne sonuc elde edecekler acaba. Bitmemiş sivas hızlı trenini mi bitirecekler? Yada sanayi ihtiyacı olan enerjiyi saglayacak barajları 6 aydamı yapacaklar, cip uretip yazılım uretip apple a micoya rakipmi olacaklar? Hayal kurmayın iktidara talip yada almak isteyen varmı muhalafette? Bahceli 2020 de secim istese meclise girebilirmi sizce? Zam yagmuru bekleyenler beklesinler. Enflasyon o zaman 3 haneli olur ve kendilerini ayda bulurlar.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Öyle olsada rte gitsin diye ne ıslak rüyalar görüyorsunuz. İster chp ister akp kazansın asıl kazanan siyasetçiler ve müteahhitler olacak. Birileri malı götürecek bizde bakakalacağız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seçim öncesi hile vs.haberleri çıkmadı konuda açılmadı hayret
    Belki secim ertesi çıkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECDAD_OSMANLI -- 15 Mart 2019; 23:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.