Şimdi Ara

1 NCİ PİYADE ER EĞT. TUG. KOMUTANLIĞI /MANİSA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
189.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah RUDE cim.bugün yine orda ziyaretteydim.bir daha seçme filan olmucakmış.anlaşılan meslek seçimlerine giremediler.allah sonumuzu hayır etsin.birde RUDE cim bizde batı kışlada olucaz yemin töreninde.kardeşim o yürüyüşlere katılmış.en azından o havayı yaşasın istemiştim.sonuşta bir kere oluyor yemin töreni dimi ama.SABIR SABIR SABIR demekten başka bi şey gelmiyor elden.
  • aynı walla benim kardeşiminde sesi kalmamış.birde öksürük eklenince felaket yani.manisa inanılmaz soğuk gerçekten.hafta sonu dehşet soğuktu.yazık ya onlar ne yapsın dedim kendi kendime.bence o yürüyüşte olmaları lazım gerçekten RUDE cim inanılmaz güzel oluyormuş.walla öle diyolar.
    23 şubatta teslim olacaksında, nasıl yani 23' nde sevkiyatmı var?

Orjinalden alıntı: rude.

Abim şimdi manisa da. Aslında acemilik için çokda zor değilmiş.Zaten 28 gün.
    23 şubatta teslim olacaksında, nasıl yani 23' nde sevkiyatmı var?

evet şubat celbi

Orjinalden alıntı: fb17

Bende bugün ititbariyle burayı gidiceğimi öğrendim bakalım ne olucak 23 şubatta teslim olucam.

BENDE 23ÜNDE hocam. srdrserdarr@hotmail.com
  • RUDE cim benim kardeşim ERZURUM şenkaya ya dağıtımı çıktı.şimdi öğrendim.üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.ben hep ankaraya gider diyordum.erzurum şenkaya iyimi mi kötü mü bir bilen varsa allah rızası için anlatsın lütfen.çok kötüyüm.

Merak etme, erzurum sadece çok soğuktur.diğer abimde erzurum kandilli ve dumluda yapmıştı askerliğini
  • bergama süper walla ya.çok şanslı demek ki.bize erzurum çok uzak ama en azından iyi bir yer diyolar.manisa için de iyi bir yer diyolardı gördük ki rezil bir yer.umarım şenkaya öyle değildir.senin adına çok sevindim.
  • tüm bu yorumlar gösteriyor ki acemi birliğini yaptıkttan sonra nereye gideceğimiz belli değil önemli değil zaten heryerde askeri kışlanın içindesin sonuçta benim için farketmez.Buraya ulaşım bilgileri nasıl manisalı arkadaşlar veya gidenler bilgi verebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 7 Şubat 2009; 5:49:18 >

Orjinalden alıntı: sevda88/4

bergama süper walla ya.çok şanslı demek ki.bize erzurum çok uzak ama en azından iyi bir yer diyolar.manisa için de iyi bir yer diyolardı gördük ki rezil bir yer.umarım şenkaya öyle değildir.senin adına çok sevindim.

Eyv. ablacım saolasın.Gerçekten bizde batıya düşmesi için çok dua ettik, tabi en önemliside hayırlısı nereyse orası olsun dedik ve İzmir çıktı.Nys artık Cuma günü görüşürüz abla. Şu yemin töreni bi gelse şu Manisa' ya bi gitsem

• walla ben manisaya gide gide her kez beni tanıdı.doğu kışla küçük olduğu için beni görünce askerler hemen kardeşimi çağırıyorlar.hafta 3 gün ordaydım walla.şu cuma bir gelsede kurtulsa canlarım benim.gerçekten canları çıktı.bu hafta geçmez artık hem bana hem onlara.allah kolaylık versin hepsine

Gerçekten önümüzdeki hafta artık geçmez eminim..
  • MERHABA KAOS87 kardeşim.önce allah yardımcın olsun canım.bildiğim kadarınla sana da anlatayım.benimde kardeşim 17 ocakta 1 piyade eğitim tugay komutanlığına batı kışlaya teslim oldu.ulaştırma olarak.fakat batı kışladan doğu kışlaya gönderildi.batı kışla doğu kışla var manisada.batı kışla 12 bölük doğu kışla 4 bölük.doğu kışlaya düşersen biraz daha rahat olursun derim.çünkü 4 bölük olduğu için daha az kuyruk daha küçük alay oluyor.batı oldukça kalabalık.doğu kışlada 4 bölüğe düşme derim.komutanları çok disiplinli tam bir asker.batı kışlada 8 bölük için diyolar.28 günlük acemiliğin olucak sonra dağıtım olucak.1 haftanda seni secmelere gelicekler.20 gününde dağıtım yerin açıklancak.manisadan her yere gidebilirsin.batı doğu kıbrıs her yer çıkabiliyor.60 kişiden sadece 5 kişi doğuya çıkmış.ist ank kıbrıs burdur izmir bile yani her yer çıkabiliyor.bu artık şansa kalmış yani.benimde bildiklerim bu kadar.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.allah yardımcın olsun derim ben.

• selam arkadaslr bende 1.piyade tugayı manısa ulastırmacıyım

10 nısanda teslık olucam varmı baska bu tarıhte teslım olacak
  • walla herkez bı sey dıor. kımısıne gore kotu kımısıne gore ıyı askerlık bırazcık kısmet işi batı batı denıor ama yukarda yazılanlara bakılırsa manısa cok kotu bıyer arkadasım tokatta yapıor cok memnun dogu da da ıyı yerler var demekki.

bu manisa 1.piyade egıtım tugayına nasıl gıderız manısa merkeze kac km ?

Orjinalden alıntı: sevda88/4

MERHABA KAOS87 kardeşim.önce allah yardımcın olsun canım.bildiğim kadarınla sana da anlatayım.benimde kardeşim 17 ocakta 1 piyade eğitim tugay komutanlığına batı kışlaya teslim oldu.ulaştırma olarak.fakat batı kışladan doğu kışlaya gönderildi.batı kışla doğu kışla var manisada.batı kışla 12 bölük doğu kışla 4 bölük.doğu kışlaya düşersen biraz daha rahat olursun derim.çünkü 4 bölük olduğu için daha az kuyruk daha küçük alay oluyor.batı oldukça kalabalık.doğu kışlada 4 bölüğe düşme derim.komutanları çok disiplinli tam bir asker.batı kışlada 8 bölük için diyolar.28 günlük acemiliğin olucak sonra dağıtım olucak.1 haftanda seni secmelere gelicekler.20 gününde dağıtım yerin açıklancak.manisadan her yere gidebilirsin.batı doğu kıbrıs her yer çıkabiliyor.60 kişiden sadece 5 kişi doğuya çıkmış.ist ank kıbrıs burdur izmir bile yani her yer çıkabiliyor.bu artık şansa kalmış yani.benimde bildiklerim bu kadar.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.allah yardımcın olsun derim ben.

evet zaten bilgisayar kurası olduğu verilen bilgilendirme broşüründe yazıyor bu arada 88/4 neden ocak ayında gitmiş onu anlamadım kasım değil mi normalde.15 gün kaldı..şimdiden herkese hayırlı teskereler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.