Şimdi Ara

1 mouse ve klavye ile 2 programı yönetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aynı bilgisayardan, mouse ve klavye hareketlerini başka bir programda da aynı şekilde kullanmamı sağlayacak bir program mevcut mu acaba?
    yani basit bir örnek vermek gerekirse 2 adet boş sayfa paint açtım diyelim, bunları ayrı birer program şeklinde düşünün.
    birinde yaptığım bütün hareket ve tıklamaları aynı şekilde arka plandaki diğer programda da görmek istiyorum. böyle birşey mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 24 Haziran 2014; 2:26:46 >

• Merhaba @M 9 ;

Bahsettiğiniz şey biraz garip, zaten olsada tek ekranda birden fazla çalışma alanı kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. Fakat bunu birden fazla ekranda yapmal mümkün. Eğerki fazladan bir ekranınız varsa (LCD, CRT) yada VGA, HDMI girişi destekleyen bir ekranınız varsa sisteme bağladıktan sonra Windows 7 ile gelen yeni ekran ayarlarından size uygun olan Sadece İki Ekran özelliğini kullanarak birden fazla çalışma alanı oluşturabilirsiniz. Birden fazla program açarak birini 1. ekrana, 2. programı ise 2. ekrana taşıyarak çalışabilirsiniz. Aşağıdaki linkten gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

Bkz:http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/how-connect-multiple-monitors

Kolay gelsin.

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.