Şimdi Ara

1 milyon kişinin emekli maaşı iptal edilebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

O zamanın iktidarları çapsız diye, gayri meşru şeyleri destekledi diye şimdiki iktidar devletin hakkını aramasın mı? Arasın bence. Zaten o zengin Almancılara dokunur mu sanıyorsun, onların 7 evi 5 arabası vardır.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

biyontek etkisi olmalı bu ya da nükleer soslu tavuk dönerden de olabilir. ben emekli değilim 30 yaşında emekli olan da 130 yaşında emekli olan da kanunlara göre emekli oluyor.

SANDIĞA GİTMİYOR OY KULLANMIYORUM DOLAYISIYLA ŞAKŞAKLA İŞİM YOK. OY ATMIYORUM Kİ ŞAKŞAK BORCUM OLSUN. siz bu siyasal düzenin tüm suçlarını emekliliği de elinden alınacak olan sıradan vatandaşa kesmeye devam ederken KİMİ ŞAKŞAKLAMIŞ oluyorsunuz?

https://x.com/politicturk/status/1887749499021353153?t=1B_RPKi6xacGoQKvUAxcKQ&s=19

milletvekili cezasını da vatandaş ödeyecek gelir mi buna da şakşak? 6. dozu unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

devlet sınırsız kağıt basıp dilediğine dağıtarak enflasyon üretiyor. buna da hakkı var değil mi  

SİSTEMİN izin verdiği dışında emekli olabilen yok. emekliler suçlu kanunları onlar koyuyor  

• ebedidevlet kullanıcısına yanıt

size para gelsinde nasıl nerden gelirse gelsin

o 45lik emekliler sigortasız bir şekilde çalışmaya devam ediyor hadi bunuda savunuyor musun

havadan para hiç geçmedi elime, torpil ve bağlantılarımla işe girmedim. tüm hayatım borç ödeyerek geçti, geçiyor. Türkiye'nin ve Türk olmanın ne derece ağır yük olduğunu çok iyi biliyorum. emeklilerin bir geliri olduğunu düşünüyorsan Türkiye'den ve enflasyondan haberin olmadığını anlarım, anlıyorum. emekli çalışmak zorunda olduğundan çalışıyor. şimdi emekliliği komple kaldırmak için harekete geçtiler 2030'a kadar da kalkması hedefleniyor, hadi keyiflen.

• Periah kullanıcısına yanıt

merkez 7/24 tam mesai çalışıyor. milyar dolarlık faiz ödeniyor SORUN SIKINTI ELEŞTİRİ YOK->

medya tarafından kodlanan algoritmanızı biraz güncellemenizi öneririm. bu öbekleri içeren paragrafların özgün olma ihtimali yok. olsa olsa bayağıdır, ezberedir, yırtma yapıştırmadır.

anahtar kelimeler: eyt GARABETİ, Türkiye bu bela, milei, arjantin, dağ üniversitesi, nas, mehmet şimşek

GARABET ne demek gogıla sormadan cevap veremez  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.