Şimdi Ara

1 Milyon 750 K Skill Points . Artık O Lv Kasıyor :) [ Güncellendi ] Lv - 99 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

80 capında mavi79 adında charım vardı sattım..

Bu arada sp icinde tekrar tebrikler..

Edit: Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 23 Temmuz 2009; 17:05:53 >
  • çekilen sıkıntıları burdanda okudum hepsinde haklısın ama 1.5 spli charn değeri 150 TL haberinde olsun kas tabi satma charı.Şimdiden bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

sp kasmakta çocuk oyuncağı olmuş.. eu çok bozdu oyunu çok.. zaten 80 lv ch çarların %70 i falan eu açıp bu yöntemle doğuştan FF çarlar kastılar.. Bizim gibi garibanları parmakla gösteriyorlar serverda.. :((

eed çok bozdu eu ile o wi ne ole adamdan 20lwl yukseksin bi saaldırıda yarı canını cok rahat alır heralde(biraz abartı olmuş olabilir):D

ama diyelim kasılıyorsun adam 20 sen 20 canavar 25 sen adamı zar zor keserken adam gelio maks 2 atıo

SP güzel ama 150 geleceği için bence ona göre sp yap ayrıca nereden biliyorsun diyenler vardır sro
    1.5 asır sürdü yani 150 yıl 150yılı şuan 1 asırı geri bıraktık ayrıca silkroaddaki gelecek ırklar ve gelen ırklar silkroad yani ipek yolunda ticaretin sürdüğü yer ve zamanla aynı olduğundan dolayı 150 ye kadar gidecektir:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrtr -- 23 Temmuz 2009; 17:19:53 >

• Bakalım bu sene össye giricez alnımızın akıyla çıkarsak inşallah bi tanede ben yapmayı düşünüyorum.
  • Biraz öyle oldu . Dlv vakti gelmişti o yüzden öyle oldu . . .
  • Bu da benim çar:
     1 Milyon 750 K Skill Points . Artık O Lv Kasıyor :) [ Güncellendi ] Lv - 99
    Hakkaten level düşmek kadar illet bir şey yok! Ama taktikleri geliştirdim iyice, tek başıma 20 dakikada 1 level düşüyorum artık
    Amaçladığım SP'ye göre yarın tamamlayacağım farmı. Amacım 64 level crossbow olmak, 84K SP gerekiyor. Orta halli bir de set yapmayı planlıyorum, el emeği göz nuruyla. Yani her şeyiyle orta halli bir çar olacak benimkisi

• Farm'ın son 2 Haftası sanırım 1.8m gibi bir rakamda bırakıcam . Charın 500 + 25 Silki henüz yüklendi . İnşallah 3-4 ay sonra 100 FF yapıcam . Tek isteğim 110 Patch'i gelmesin . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Farm'ın son 2 Haftası sanırım 1.8m gibi bir rakamda bırakıcam . Charın 500 + 25 Silki henüz yüklendi . İnşallah 3-4 ay sonra 100 FF yapıcam . Tek isteğim 110 Patch'i gelmesin . . .

gelirsede sen farmı bırakmadan gelsinki ona göre kendini ayarla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Premium bitti fakat Sp Ticket'ının son 2 günü . Sanırım 15 gün daha kasıp PLv'a başlıyoruz . Yorumlarınızı esirgemeyin . Hedef 2M+ demiştim ama artık sıkıldım 100 FF olup Medusa kesmem lazım . . .

konusma bolumune bak

pre bıttı
    tut çükü

• Anlamadığım çok zor diyosunuz sırtınızda taşmı çekiyosunuzda yakınıyosunuz
  • Guilde beklerim.
    THE__PRODIGY
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceMavisi18

Anlamadığım çok zor diyosunuz sırtınızda taşmı çekiyosunuzda yakınıyosunuz

O çileyi çekmeyen bilemez . . .
  • Hayırlı olsun güzel sp
  • Teşekkür ederim . Sp 1 Milyon 7xx olarak devam ediyor . . .
  • Bu da charın son hali . Artık sıkılmaya başladım ve büyük sabırla Plv'ı bekliyorum . Yorumlarınızı esirgemeyin . . .

• Ya bırak Çarı abı ya Soquttun benı Romede almcıam char x) bı alllo bı sen bize medusa kalamaz bu arada o_X_o bir borcum var onuda burdn sylıım benı az gelıp kaldırmadı demon zmanalarında allah razı olsun ondanda =)) burdn sylıım dedım Az Demon Kesmedık bufflarıyla bu arada çarı abı bu sp ile aallooo nun farmıyla aynı olcaksın umarım sende bi 98+7 basıp =)) aallloo ya kestırmeessn şu medusayi artık o adamın bişey kesitiqini duymak istemıyrm :D =))
    ReaL__TuRK
    __Amon_Ra__
    StoNeBuBbLeS..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Typesc. -- 1 Ağustos 2009; 13:59:44 >
  • Buna acı diyorsanız bladerla farm yapmayı deneyin o zaman acıyı görürsünüz Kolay gelsin...
  • ong farmla yaklaşık 1 ayda 5000 sp kasmıştım ve sonunda sıkılıp farmı bıraktım

sp işi gerçekten sabır işi başarının devamını dilerim darısı tüm spsiz arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _slowin_ -- 1 Ağustos 2009; 16:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _slowin_

ong farmla yaklaşık 1 ayda 5000 sp kasmıştım ve sonunda sıkılıp farmı bıraktım

sp işi gerçekten sabır işi başarının devamını dilerim darısı tüm spsiz arkadaşlara

Bir ayda 5000 sp mi?!?! Sen hakkaten slowin'sin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 1 Ağustos 2009; 16:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _slowin_

ong farmla yaklaşık 1 ayda 5000 sp kasmıştım ve sonunda sıkılıp farmı bıraktım

500k Demek istedi heralde . Yorumları bekliyorum . . .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.