Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
19
Favori
118.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cayda gel kampanyasi nedir ya.kim cayar baskasindan.bunlarin kafalar iyi mi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye böyle tehlikeli işlere girişti Kablonet abone kaybetme pahasına. Halbuki kararları uygulasa abonesini katlayacaktı.
  • AKN düzenlemesine göre mevcut tarifelerdeki AKN sonrası hızlar güncellenecek sadece. 3 Mbit olmayacak yani. Hıza göre olacak.
    ---------------
    1 Mayıs itibari ile AKN sonrası hızlar;

Hız Dağılımı Düşeceği Hız
    10 Mbps 15 GB Ekosınırsız 5
    10 Mbps 25 GB Ekosınırsız 5
    10 Mbps 50 GB Ekosınırsız 5
    10 Mbps 75 GB Ekosınırsız 5
    10 Mbps 100 GB Ekosınırsız 5
    20 Mbps 50 GB Ekosınırsız 8
    20 Mbps 100 GB Ekosınırsız 8
    20 Mbps 200 GB Ekosınırsız 8
    25 Mbps 25 GB Ekosınırsız 16
    25 Mbps 50 GB Ekosınırsız 16
    25 Mbps 75 GB Ekosınırsız 16
    25 Mbps 150 GB Ekosınırsız 16
    25 Mbps 250 GB Ekosınırsız 16 en basta boyle yaziyor Ben 25 mb 75 gb kullaniyorum 64 tl oduyorum Şimdi benim anlamadigim birşey var.kota kalktı diyor tv de ve sitelerde ama kotayı geçince 3 e veya 1e düşecek diyor.orada 25 mpbs 75 gb yaziyor
    yani kota kalkmamis gibi birşey bu yine aynı hız düşüyor değişen bişey olmamis gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 1 Mayıs 2017; 2:16:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Peki tahahut bitince tarifemiz ne olacak ? Ayni tarife devammi edecek ?

Yeni kotalı tariflerden birini seçeceksin kota bitince GB başı 2₺ gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02.00-08.00 muhabbeti hiç biyerinde yazmıyo sitede, bugün boşa riske girmeye gerek yok.SAbah konuşup garantileyip öyle denenebilir.
  • Bence tepkilerden sonra "Öyle bir şey olmayacak zaten" diye dönüş yaptılar. Kablonet GB başına 2TL alacağını doğruladı. Ama sonra tepkilerden ötürü sanıyorum SOL ve TTNET geri adım attı. Bu üç şirket bence bu olay için anlaşmışlardı. Ama SOL ve TTNET geri adım atınca, Kablonet tek kaldı. Büyük ihtimal onlar da kaldıracak bunu ilerleyen günlerde. Kablonet kullanan arkadaşlar rahat olsun. Bu uygulamayı tek yapan şirket olarak, Kablonet müşteri kaybedeceğinin farkındadır.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi ekonomik diye Kablonete abone oldu. Şuan o özelliğini kaybetti. Kazıkçı paragöz bir firma durumunda şuan. Bu fiyatlarla hele kotalı sistemle aboneleri elinde tutamaz.
  • Bu ne rezil fiyatlardır böyle, yarın ilk işim tahahutumun ne zaman biteceğini öğrenip biter bitmez sonuçlandıracağım bu hizmeti..

Gb başı 2 tl ne demek arkadaş, bu hangi aklın ürünüdür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 1 Mayıs 2017; 2:50:55 >
  • 10 mbps sınırsız 99 lira iken diğer tarifede ekosınırsız 20 mbps 89 tl gece 19-24 arası 10'a düşüyor.

Kablonet bunları kafa güzelken hazırlamış. Yoksa böyle mantık olamaz. Diğer satırlara girmiyorum, girersem çıkamam. Yarın bunların destek hatları umarım çalışıyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet eski,taahütlü,ekosınırsız müşterisiyim gece 2-8 arası kota sayıyor mu saymıyor mu ?
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum sitede göremedim.
  • Superonline de 25mbit sınırsız internet 89 TL, uydunetin kafa gitmiş belli

• https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

yeni tarifelerini yayınlarmışlar;

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-tarifeler

söylenenler doğru çıktı. 1 gb/2tl. oha.

10 mbps'e kadar 1 mbps'e kadar 5 gb 25,99 tl/ay 2,00 tl/gb 129,99 tl

5gb lik tarife var lan? ahah 10 mbps hem de. 1 saat 11 dk 34 saniyede kotanızı doldurabiliyorsunuz.

24 ay tahahüt verirseniz 25 mbit sınırsız paketi 100 lira;

https://www.turksatkablo.com.tr/…-sinirsiz-kampanya

bunun 50 mbit ve 100 mbit için olanını koymamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gderebasi

Bende merak ediyorum sitede göremedim.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

yeni tarifelerini yayınlarmışlar;

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-tarifeler

söylenenler doğru çıktı. 1 gb/2tl. oha.

10 mbps'e kadar 1 mbps'e kadar 5 gb 25,99 tl/ay 2,00 tl/gb 129,99 tl

5gb lik tarife var lan? ahah 10 mbps hem de. 1 saat 11 dk 34 saniyede kotanızı doldurabiliyorsunuz.

24 ay tahahüt verirseniz 25 mbit sınırsız paketi 100 lira;

https://www.turksatkabl...#8230;-sinirsiz-kampanya

bunun 50 mbit ve 100 mbit için olanını koymamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Uydunet eski,taahütlü,ekosınırsız müşterisiyim gece 2-8 arası kota sayıyor mu saymıyor mu ?

saymıyor 50 gb download yaptım
  • Bu devirde kotalı internet nedir la ülke ne biçim bir yola doğru sürükleniyor abi.

Biz hızlar düzeltilsin akk kalksın diyorduk herifler gb başı 2 tl alma gibi bir saçmalığı dayatıyor. Kabloneti yönetenler ya gerizekalı yada onun da elden çıkıp araplara ugandalılara veya marslılara satılmanın önüne açmak üzereler.

Kablonet kullanan bıraksın derim hele ki anlaşmasız olanlar hiç uğraşmayın. Yok devam edeceğim diyenler varsa sınır sizsiniz tarifi altında ki mantıklı bir seçim olur en azından 25 Mbit sınırsız 70 tl'ye gelir ama 2 yıl anlaşma sözüyle.

Onun haricinden 100 Mbit akk ile yola devam edenler şu 2-8 arası hız max olayı kesinleşirse bir zahmet içine edin ne var ne yok çekin derim sömürün bu firma bunu hak ediyor acımayın.

Nete yasak getir, ülkede medya bırakma, şimdi neti biter, tebrik ediyorum dikta yönetim için güzel ve başarılı bir şekilde devam ediyorlar destekleyen vatandaşlarım görün sizin nette uçtu artık nereniz ile girerseniz bilemiyorum.

• aksaray'daki merdiven altı pavyonlar gibi ne geçirirsek kardır mantığı ile milyonlarca kişiye hizmet vermek isteyen kurumsal olmayan firma. herşeyi yapın ama bu halkın cebindeki parasına göz dikmeyin, bu halk adamın aklını alır, konu para olunca hükümet bile kurtaramaz sizi. sevgi pıtırcığı iss.

• Taahhutum 2019 da bitiyor fakat o gb basi 2 tl ne oyle ya, 2019da da bisiler yaparlar artik kota olmaz diye dusunuyorum.

Devir degisiyor adamlar ilerledikce biz gerilemeye dogru gidiyoruz, iki uc kurus icin insanlari sinir edip paralarini alip doymayan serefsizlerden medet umuyoruz..

• Yahu tek memnun olduğum iss idi. Sözleşmem Nisan 2018'de bitiyor. Başka iss'ye geçeceğim desem diğerleri de malum. Tamam fiyat artışı olacağını tahmin edebiliyordum ancak bu kadar adileşebileceklerini hiç düşünmemiştim. GB başı 2₺ nedir?

• Beyler ben 200 ün üstünde kota kullanıyorum + gazi indirimi varmış acaba yinede çıksasamı çıkarsam hangisine geçim turknet 150gb diyo lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun demin aradım bunları daha kampanyalar geçmedi sisteme dedi
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.