|
|

1 Mobil
|
|
Günümüzün teknolojik çağında, çoklu ekran kullanımı verimliliği ve çok yönlülüğü artırmak için giderek daha önemli hale geliyor. Bir dizüstü bilgisayarın, ekranını çoğaltma özelliği sayesinde iki monitöre bağlayarak toplamda üç ekran kullanmak mümkün. Bu, aşağıdaki avantajları beraberinde getiriyor:
Bir laptopu iki monitöre bağlamak için laptop ekran çoğaltıcı adı verilen bir cihaza ihtiyacın olacaktır. Bu cihaz, dizüstü bilgisayarın video çıkış portundan monitörlere bağlanarak ekran sinyallerini çoğaltır.
Laptop 3 Ekran Bağlama Adımları:
Bu adımları izleyerek, dizüstü bilgisayarını iki monitörle birlikte kullanabilir ve toplamda üç ekranın avantajlarından yararlanabilirsin.
|
|
|
merhaba. aynı işlemleri yaptığım halde; 2. fotoğraftaki 3-1-2 ekanları bende 1.ekran aktif 2.eka aktif 3. ekran ise pasif ise anlamı nedir? |
|
pc dizüstü, işletim sistemim win7, ekran artı ati radeon 4500/5100 , bir adet hdmi bir adet vga çıkışım var. her iki çıkışa da harici monitörleri bağlıyorum. ama hep 3. harici ekran pasif kalıyor. sıkıntı nerden olabilir? |
|
|
= ßéşikTaş&amp;amp;#39;K &amp;amp;#8450;&amp;amp;#8902; =
|