Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elfen_lied

n11 sitesinde satış yapmayı düşünüyorsanız bilgimiz olsun 2 ay boyunca orada çek kullanımımız olacak

+1
  • Hocam,

N11.com için başvurumuzu yaptık sonuçlanmasını bekliyoruz. En kısa sürede n11.com üzerinden de satışlarımız başlayacaktır.
    İyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

Hocam,

N11.com için başvurumuzu yaptık sonuçlanmasını bekliyoruz. En kısa sürede n11.com üzerinden de satışlarımız başlayacaktır.
    İyi alışverişler.

sizin portakalları sıkınca suyu çıkıyor gerçi uzman üyeler sıkma posalı tüket diyecek şimdi ama buda benim zevkim yahuuuu kokteyl domates bitmediyse onuda n11de görmek isteriz hatta kombinasyonlu kargo bedava paket seçeneklerinizide tabiki
  • Hocam n11 satışlarımız başlayınca karma sebze ve meyve paketleri açarız.
    saygılarımla.
  • Sercan Bey ve finsera.com, çok dürüst bir üretici olduklarını bana kanıtladı,

Kendisine şu anda 5. siparişimi (sayı eksik ya da fazlaysa düzeltebilirsiniz) geçmiş bulunmaktayım. Türkiye'nin farklı noktalarına verdiğim siparişler, hep söz verdikleri zamanda ulaştı. Meyve-sebze hediye ettiğim akrabalarım, değer verdiğim insanlar çok mutlu oldu bu sayede. Kargo şirketinden kaynaklı sorunlar olduğunda bunu hemen telafi ettiler ve peşini bırakmadılar.

Kısacası, ilk defa sipariş verecek arkadaşlar, hele Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde oturuyorlarsa gözü kapalı sipariş verebilirler.

Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Taze, lezzetli ürünleri bu güvenle ve hızlılıkla bize ulaştıran dürüst üreticileri desteklemek lâzım kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 18 Aralık 2013; 1:24:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Sercan Bey ve finsera.com, çok dürüst bir üretici olduklarını bana kanıtladı,

Kendisine şu anda 5. siparişimi (sayı eksik ya da fazlaysa düzeltebilirsiniz) geçmiş bulunmaktayım. Türkiye'nin farklı noktalarına verdiğim siparişler, hep söz verdikleri zamanda ulaştı. Meyve-sebze hediye ettiğim akrabalarım, değer verdiğim insanlar çok mutlu oldu bu sayede. Kargo şirketinden kaynaklı sorunlar olduğunda bunu hemen telafi ettiler ve peşini bırakmadılar.

Kısacası, ilk defa sipariş verecek arkadaşlar, hele Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde oturuyorlarsa gözü kapalı sipariş verebilirler.

Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Taze, lezzetli ürünleri bu güvenle ve hızlılıkla bize ulaştıran dürüst üreticileri desteklemek lâzım kanaatindeyim.

Sayın müşterimiz,

Bizlere vermiş olduğunuz desteğin farkındayız. Bu desteğe layık olabilmek ve daha kaliteli ve tutarlı bir hizmet sunmak adına var gücümüzle çalışıyoruz.
    Sizlerin bu değerli yorumları da bu çalışma tempomuzda pozitif katkı sağlamaktadır.
    Değerli yorumlarınız, önerileriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
    Sağlıcakla kalın.
    Saygılarımızla.

• işlerimden fırsat bulduğum bir ara sitenize bakarken patlıcan görüp sipariş vermiştim. patlıcanlar çok güzel çıktı, közde pişirdik ve salata yaptık -ki ben kendisini böyle çok severim-.

bugüne kadar aldığım her maldan çok memnun kaldım. teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Hocam n11 satışlarımız başlayınca karma sebze ve meyve paketleri açarız.
    saygılarımla.

N11 satışlarınız başlayınca haber verirseniz sevinirim. İyi satışlar
  • Hocam n11 açılınca burdan paylaşırım.
    Bilgilerinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemelik 5kg portakal sipariş verdim, umduğum gibi çıkarsa düzenli alabilirim.Sipariş no:P565674

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

Denemelik 5kg portakal sipariş verdim, umduğum gibi çıkarsa düzenli alabilirim.Sipariş no:P565674

Hocam siparişiniz için teşekkür ederiz.
    saygılarımla iyi akşamlar.
  • 9 KG portakal siparişi vermiştim. Ürün elime az önce ulaştı. Her zamanki gibi taze ve lezzetli.

Bir kez daha teşekkürler.
  • Sıkmalık portakal var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Sıkmalık portakal var mı ?

Hocam,

Sıkmalık Finike portakalı olan ürünlerimizde sitemizde mevcuttur.
    İyi alışverişler.
  • quote:

quote:

Hocam,

İyi alışverişler.

N11 üzerinden satış yapıyor musunuz ?
  • metroda geçen hafta satılıyordu hala satılıyor mu bilmiyorum ama 7 kg finike portakalı 10 tl idi
  • quote:

quote:

quote:

Hocam,

İyi alışverişler.

N11 üzerinden satış yapıyor musunuz ?

Hocam,

n11.com için başvurumuzu yaptık sonuçlanmasını bekliyoruz. Sonuçlandığı zaman n11.com üzerinden de satışa başlayacağız.
  • quote:

9 KG portakal siparişi vermiştim. Ürün elime az önce ulaştı. Her zamanki gibi taze ve lezzetli.

Değerli müşterimiz,

Siparişiniz ve değerli yorumlarınız için biz teşekkür ederiz.
    Afiyet olsun.
  • quote:

9 KG portakal siparişi vermiştim. Ürün elime az önce ulaştı. Her zamanki gibi taze ve lezzetli.

Sayın Müşterimiz,

Güzel düşünceleriniz için teşşekür ederiz.
    Afiyet olsun saygılarımla.
  • Piyasadaki şurup gibi susuz portakallardan bıktıysanız.
    Çare gerçek finike portakalının lezzetine ve aromasına bakmalısınız.
    Portakal yediğinize değecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finsera -- 21 Aralık 2013; 0:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.