Şimdi Ara

1 kez jilet vurmak ile çok sakal çıkarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşlar dün traş olurken biraz fazla yukarıdan almışım. önceden normal oluyordumda dalgınlıktan birazcık yukarı gitmişim acaba bi kere o yukarılara jilet vurmakla sakal çıkarmı o tüy çıkan yerlerde yüzümüzde ?

• çıkmaz
  • Çıkmaz
  • Sakal ne arar la Suratta
  • Çok abartıyorlar bu mevzuyu.
  • fışkırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Kötülük

Sakal ne arar la Suratta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1 sene jilet cektim bir sene sonra cıktı anlıcan zamanı gelince
  • çıkmaz ama, eğer çok ince tüylerin olduğu yere vurursan kalınlaşmaya başlamalarındaki yegane adımı atmış olursun
  • hey yarabbi kurt adama dönecen çocuk önlemini al
  • şu elmacık kemiklerinin ordaki tüylere vurduysan yani sakal olmayan yere ordaki tüyler kalınlaşır sakal gibi olmaya başlar
  • esmer olacak, çikolata tenli, döşlü, kıllı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

esmer olacak, çikolata tenli, döşlü, kıllı

yakadan aşşağı sarkıtıcan demi
  • 2 Senedir falan jiletle alıyorum tüğ tüğ tüğ arkadaş sakal cıkmıyorr :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

şu elmacık kemiklerinin ordaki tüylere vurduysan yani sakal olmayan yere ordaki tüyler kalınlaşır sakal gibi olmaya başlar

yok tam elmacık kemiğinin oraya değilde biraz aşağısına. sadece ilk defa yapmakla sakal gibi olurmu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

şu elmacık kemiklerinin ordaki tüylere vurduysan yani sakal olmayan yere ordaki tüyler kalınlaşır sakal gibi olmaya başlar

yok tam elmacık kemiğinin oraya değilde biraz aşağısına. sadece ilk defa yapmakla sakal gibi olurmu yaw

Kestiğin tüyler biraz uzayınca cımbızla kökünden al ;)) yoksa kalınlaşmaya devam eder..
  • çıkar önünü göremezsin

• ---------------------

Arkadşlar cımbızla aldıkça azalıyor diyorlar doğrumu ? gitgide azalış gösteriyormuş cımbızla alınca.
  • Alakası yok genlerle ilgili jilet vurursan sık çıkmasını sağlarsın ama vurduğun yerlerde olur oda yeni sakal çıkarmaz.
  • Ya sakın arkadaşım sakın öyle birşey yapma ben ettim sen etme bak vücudumada vurdum böyle oldu
     1 kez jilet vurmak ile çok sakal çıkarmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.