Şimdi Ara

1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ BURAYA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
15
Favori
113.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı babaeskide askerliğini bitirenler arkadaşlar?
  • waybe kullanıcısına yanıt
    var bugun bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recoakk kullanıcısına yanıt
    Müsait olunca bilgi verebilir misiniz buradan ?

• waybe kullanıcısına yanıt
    bilgi verildi sorusu olan mesaj atabilir.

• Giden arkadaşlar ve gidicek arkadaşlar varsa bilgi verirse çok iyi olur
  • Arkadaşlar bedelli olarak bir bilgim yok ama 2012 de 14 ay askerlik yaptım.

3 kışladan oluşuyor Özden kışlası merkez kışladır Tugay Kom. falan burdadır Tugay Karargah böl. Loj.Kh.TK. Bakım birliği Lojistikle alakalı olan birlikler Özden kışlasındadır.
    Benim yaptığım dönemde İldeniz şimdi (Eldeniz) diyorlar herhalde herkes öyle yazmış. En büyük kışladır tank biliklerinin olduğu kışla burasıdır ve yollara toprak çamur olur genelde
    Cebesoy kışlası Muhabereçilerin olduğu kışladır ve küçük bir yerdir.

Kışın çok soğuktur yanınıza ona göre eşya alın, yazında aksine çok sıcaktır ve inanılmaz sivrisinek vardır kesinlikle sprey vb. alın biz sprey kullanıyorduk.

3 kışlada da bulundum ama genel olarak Özden kışlasında askerliğimi tamamladım. Özden kışlası en rahat denilebilcek kışladır çarşıya en yakın LYM depolarının olduğu bölgenin arkası tarlalarla falan kaplıdır.
    Lojistik Destek Karargah takımı Özden kışlasında düşebilceğiniz en güzel yerdir. Takım komutanı Astsubay ve direk Lojistik Destek Komutanına bağlısınız artı yönleri çoktur ama eksi yönleri azda olsa çok kötüdür :)
    Çarşı konusuna gelecek olursak çarşıda gidilebilcek doğru düzgün yer yok denebilir köprünün orda park var orda takılabilirsiniz int. cafe var oraya giden çok oluyordu Ziraat bankası karşısında dönerci vardı hala duruyorsa fena değildi döneri ve dönercinin sağ taraf karşısında pideci vardı oda idare eder durumdaydı dönercinin arka sokağında turgay abinin biranesi vardı benim en sevdiğim yer ve çarşı izinlerini Edirne Lüleburgaz taraflarına gitmemişsek gittiğimiz tek yer diyebilirim mekan güzel değildi ama turgay abi 10 numara adamdı bizim için

Özetle sürgün yeri falan diye korkmanıza gerek yok bölge halkı iyidir askerlerde herkez bitsinde gidelim için ordadır kimse kimseye karışmazsa sorun olmadan biter askerliğiniz hala sıracılık varsa sıranızı yapın sonrası çok rahattır.

• recoakk kullanıcısına yanıt
    bizede bilgi verebilir misiniz .Bende usta birliğine gideceğim
  • 1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / kirklareli babaeski / kirklareli 99/4 kasımda gidicek arkadaşlar var mı ?

tanışalım
  • ömer nazlum Ö kullanıcısına yanıt
    hocam kolay gelsin bende acemi gidiyorum ortam nasıl telefon kullanımı falan bi bilgi verebilir misin ?
  • Selamın aleyküm dostlar varmı Aralık da gidecek olan eldeniz kışlasına hayırlı teskereler

• AzeAzir A kullanıcısına yanıt
    Gardaş hangi kışla senin

• arkadaşlar bende acemiliği
    1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL./BABAESKİ de yapıcam Özden kışlası olarak mı geçiyor 31 ekim sevk bitiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antTlg -- 4 Ekim 2019; 5:11:20 >
    Kardeş bende aynı yere gidiyorum kasım celbi

• Sa arkadaşlar bende aralık celbinde babaeski

• Senin hangi bölük kardeş

• Aca0671 A kullanıcısına yanıt
    Tam olarak böyle yazıyor kardesim

1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL./BABAESKİ
    Aralık 2019

• eldeniz kışlası 1 tank karargahta 370 kd olarak yaptım askerliğimi. sorusunu olanlar varsa cevaplayabilirim.
  • Yigido5885 Y kullanıcısına yanıt
    1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL./BABAESKİ yazıyor kardeşim
  • terabyte_ kullanıcısına yanıt
    usta biraz anlatır mısın ? ortam nasıl telefon konusu nasıl paylaşır mısın ?
    bedelli mi gideceksin bedelsiz mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.